Şimdi Ara

Discovery den lumia 920/925e geçiş? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cicekoguz

kardeşim windows phone önermenin sebebi cihazı satın aldıgın için mi yoksa gerçekten zenfone 5 ten daha iyi görüdün için mi yani şuan büyük karamboldeyim her cümlenin bana etkisi var :Dd

Windows phone u önerdiğim için zenfone5 arkadaşımda var berbat ötesi bir tel geldi 1320den sonra lg g3 olan arkadaşlarım öğlende telefonu alıyor oyun oynamak için onlarda stabillik yok (Arkın telde bayağı oyun var kendi telinde olan oyunu oynuyor :D)
    İyiki zenfone5 veya 6 almadım 2sinede baktm zenfone 6 çok büyük 5in ekranı kötü ve 2 telinde çerceveler kalın
    Nokia öldü diyenler windows alınca artık lumialara destek vermicek diye düşünüyorlar aslında nokia şimdi başlıyor
    Hayatımda bağlandığım 2 tel var Nokia 7230 biri Biride Nokia lumia 1320 oldu .
    Kalite gerçekten var sen ne uygulamaları kullanıcaksın sölermsn

• rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    ben instagram whatsapp yüzde yüz kullanırım facebook u da belki fotoğraf çekerim bol bol internette takılırım maillerimi okurum falan gayet sıradan yani belki minecraft yükleyebilirsem unlock falan var diyorlar onu oynarım o kadar yani

Edit : Şimdi bir diğer forumda şarjı az gidiyor ısınıyor dendi lumia 925 için hoş ben oyun oynamayacağım için çok da ısınmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 12 Ocak 2015; 21:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

ben instagram whatsapp yüzde yüz kullanırım facebook u da belki fotoğraf çekerim bol bol internette takılırım maillerimi okurum falan gayet sıradan yani belki minecraft yükleyebilirsem unlock falan var diyorlar onu oynarım o kadar yani

Edit : Şimdi bir diğer forumda şarjı az gidiyor ısınıyor dendi lumia 925 için hoş ben oyun oynamayacağım için çok da ısınmaz diye düşünüyorum.

O zaman tam senlik telefon seni pişman etmez
  • rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    İnşallah pişman olmam
  • Zenfone ailesi android Lyi ve yeni arayüzü alacak.
    Otg desteği de var windows platformundan farklı olarak.

Anlamıyorum, sen office yazılımını koy, 365 desteği ver ama otg verme. Nasıl çıktı alacak senin kullanıcıların?

Asusta bu işler daha kolay. Windows bana da güzel geliyor ama şu mantıksızlıklarından kurtulması gerek.

Geçiş dönemi bitene dek bu platforma ihtiyatlı yaklaşmak gerek.

Asus zenfone 2 4gb bellek ve s801 muadili bir işlemci ile gelecek . Tanıtım fiyatı 250 dolar. Bize 1000 lira civarına gelecektir.

Erdi beyin asusla ilgili yazısını okumanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 baba telefondur. 2. Yılım dolacak neredeyse. 2 yılda çok gelişti bu platform. Tavsiye ederim. 2016 ya kadar güncelleme sözü var Ms nin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.