Şimdi Ara

Discovery ana ekran duvar kağıdı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
29.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana ekrana koymak istediğim resmin boyutu ne olursa olsun, zoom yaparak resmin ortasını ekranın tamamına yayıyor. Kilit ekranında ise böyle bir sorun yok. Kızımın resmini koyacağım ama ağız burun kısmı çıkıyor sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.

• duvwr kaidi yapma secenegine geldiginizde bir kwre cikiyor o karenin icindeki alani duvar kaidi yapiyor kareyi buyutursen sorunun cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıyorum ve 3 parçalı da yapsam tek parça da yapsam gene sonuç değişmiyor. Çok ilginç.
  • masaustu ayarlarinda duvar kagidini kaydir var oradan oluyor

• go launcher yükleyin foto normal duvar kağıdı oluyor.. ben sorunu böyle aştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okankan

masaustu ayarlarinda duvar kagidini kaydir var oradan oluyor

Allah razı olsun kardeşim, çok teşekkür ederim. Masaüstü ayarlarındanmış.
  • Ben bulamadım bunu basamak halinde yazar mısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Ben bulamadım bunu basamak halinde yazar mısınız

Ana ekrandayken soldaki menü tuşuna basın. Açılan menüde "masaüstü ayarları" menüsüne girin. Açılan menüde en üstte "duvar kağıdı kaydırma" seçeneğine tıklayıp çıkın. Daha sonra istediğiniz resmi ayarlayın.
  • General mobile discovery de fotograflarinizi ana ekrana tam boyut yapmanin cozumunu buldum arakadadlar.ilk olarak Telefonunuzun icinde yuklu olan DEGİSTİR uygulamasina tiklayip duvar kagidi simgesine tikliyoruz ve buradan ana ekran statik duvar kagitlarindan birini sectikten sonra iki secenek geliyor karsimiza biri tam ekran biri tek ekran tek ekrani secip uygula diyoruz ve islem tamam bundan sonra hangi fotografinizi ekrana koymak istiyorsaniz fotografinizi acip secenekler kismindan resmi su sekilde ayarlaya basip duvar kagidi yapa tiklamaniz yeterli olacaktir.....

• ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM SORUNU ÇÖZDÜM
  • Espandos saol

• lgp970 telefonu kullanıyorum duvar kağıdı yaptığım fotoğraflar ekrana zoom şeklinde geliyor. yani ölçeklendirmeyi yapamıyor kendisi. android için çözüm sunan uygulama var mı? demek istediğim web sitesindeki gibi resim ne kadar büyük olursa olsun, otomatik ekrana sığdırması.

www.duvarkagidi.info
  • Ayni Sorun bendede Var Ornek Olarak cocugumun ve esimin fotosunu koydugumda sadece cocuk zoomluyor
  • kimse bilmiyor demek, muhteşem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: espandosbjk

General mobile discovery de fotograflarinizi ana ekrana tam boyut yapmanin cozumunu buldum arakadadlar.ilk olarak Telefonunuzun icinde yuklu olan DEGİSTİR uygulamasina tiklayip duvar kagidi simgesine tikliyoruz ve buradan ana ekran statik duvar kagitlarindan birini sectikten sonra iki secenek geliyor karsimiza biri tam ekran biri tek ekran tek ekrani secip uygula diyoruz ve islem tamam bundan sonra hangi fotografinizi ekrana koymak istiyorsaniz fotografinizi acip secenekler kismindan resmi su sekilde ayarlaya basip duvar kagidi yapa tiklamaniz yeterli olacaktir.....

Bu yöntemi uygulayın. Ya da marketten "Image 2 walpaper" ile yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _LLORENTE_

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM SORUNU ÇÖZDÜM

ben bir türlü yapamadım benim telefonumda değiştir uygulaması yok bulamadım bana birisi yardımcı olursa sevinirim..

teşekkürler...
  • buna bir çözüm yok mu arkadaşlar..
    normal çektiğimiz resimleri duvar kağıdı yapamıyorum bir türlü..
    zoom yaparak duvar kağıdı oluyor saçma sapan bir şey yani.
    burda yazılanların hepsini denedim ama olmuyor.
  • General mobile discovery de fotograflarinizi ana ekrana tam boyut yapmanin cozumunu buldum arakadadlar.ilk olarak Telefonunuzun icinde yuklu olan DEGİSTİR uygulamasina tiklayip duvar kagidi simgesine tikliyoruz ve buradan ana ekran statik duvar kagitlarindan birini sectikten sonra iki secenek geliyor karsimiza biri tam ekran biri tek ekran tek ekrani secip uygula diyoruz ve islem tamam bundan sonra hangi fotografinizi ekrana koymak istiyorsaniz fotografinizi acip secenekler kismindan resmi su sekilde ayarlaya basip duvar kagidi yapa tiklamaniz yeterli olacaktir.....
  • espandosbjk E kullanıcısına yanıt
    hay Allah razı olsun yaf ne zamandır uğraş uğraş sinir olmuştum. eywallah
  • Show_Me S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten oldu,
    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.