Bildirim
Discovery ana ekran duvar kağıdı...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
duvwr kaidi yapma secenegine geldiginizde bir kwre cikiyor o karenin icindeki alani duvar kaidi yapiyor kareyi buyutursen sorunun cozulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapıyorum ve 3 parçalı da yapsam tek parça da yapsam gene sonuç değişmiyor. Çok ilginç. -
masaustu ayarlarinda duvar kagidini kaydir var oradan oluyor
go launcher yükleyin foto normal duvar kağıdı oluyor.. ben sorunu böyle aştım -
quote:
Orijinalden alıntı: okankan
masaustu ayarlarinda duvar kagidini kaydir var oradan oluyor
Allah razı olsun kardeşim, çok teşekkür ederim. Masaüstü ayarlarındanmış. -
Ben bulamadım bunu basamak halinde yazar mısınız -
quote:
Orijinalden alıntı: mBenJi
Ben bulamadım bunu basamak halinde yazar mısınız
Ana ekrandayken soldaki menü tuşuna basın. Açılan menüde "masaüstü ayarları" menüsüne girin. Açılan menüde en üstte "duvar kağıdı kaydırma" seçeneğine tıklayıp çıkın. Daha sonra istediğiniz resmi ayarlayın. -
General mobile discovery de fotograflarinizi ana ekrana tam boyut yapmanin cozumunu buldum arakadadlar.ilk olarak Telefonunuzun icinde yuklu olan DEGİSTİR uygulamasina tiklayip duvar kagidi simgesine tikliyoruz ve buradan ana ekran statik duvar kagitlarindan birini sectikten sonra iki secenek geliyor karsimiza biri tam ekran biri tek ekran tek ekrani secip uygula diyoruz ve islem tamam bundan sonra hangi fotografinizi ekrana koymak istiyorsaniz fotografinizi acip secenekler kismindan resmi su sekilde ayarlaya basip duvar kagidi yapa tiklamaniz yeterli olacaktir.....
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM SORUNU ÇÖZDÜM -
Espandos saol
lgp970 telefonu kullanıyorum duvar kağıdı yaptığım fotoğraflar ekrana zoom şeklinde geliyor. yani ölçeklendirmeyi yapamıyor kendisi. android için çözüm sunan uygulama var mı? demek istediğim web sitesindeki gibi resim ne kadar büyük olursa olsun, otomatik ekrana sığdırması.
www.duvarkagidi.info -
Ayni Sorun bendede Var Ornek Olarak cocugumun ve esimin fotosunu koydugumda sadece cocuk zoomluyor -
kimse bilmiyor demek, muhteşem :) -
quote:
Orijinalden alıntı: espandosbjk
General mobile discovery de fotograflarinizi ana ekrana tam boyut yapmanin cozumunu buldum arakadadlar.ilk olarak Telefonunuzun icinde yuklu olan DEGİSTİR uygulamasina tiklayip duvar kagidi simgesine tikliyoruz ve buradan ana ekran statik duvar kagitlarindan birini sectikten sonra iki secenek geliyor karsimiza biri tam ekran biri tek ekran tek ekrani secip uygula diyoruz ve islem tamambundan sonra hangi fotografinizi ekrana koymak istiyorsaniz fotografinizi acip secenekler kismindan resmi su sekilde ayarlaya basip duvar kagidi yapa tiklamaniz yeterli olacaktir.....
Bu yöntemi uygulayın. Ya da marketten "Image 2 walpaper" ile yapabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _LLORENTE_
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM SORUNU ÇÖZDÜM
ben bir türlü yapamadım benim telefonumda değiştir uygulaması yok bulamadım bana birisi yardımcı olursa sevinirim..
teşekkürler... -
buna bir çözüm yok mu arkadaşlar..
normal çektiğimiz resimleri duvar kağıdı yapamıyorum bir türlü..
zoom yaparak duvar kağıdı oluyor saçma sapan bir şey yani.
burda yazılanların hepsini denedim ama olmuyor. -
General mobile discovery de fotograflarinizi ana ekrana tam boyut yapmanin cozumunu buldum arakadadlar.ilk olarak Telefonunuzun icinde yuklu olan DEGİSTİR uygulamasina tiklayip duvar kagidi simgesine tikliyoruz ve buradan ana ekran statik duvar kagitlarindan birini sectikten sonra iki secenek geliyor karsimiza biri tam ekran biri tek ekran tek ekrani secip uygula diyoruz ve islem tamam bundan sonra hangi fotografinizi ekrana koymak istiyorsaniz fotografinizi acip secenekler kismindan resmi su sekilde ayarlaya basip duvar kagidi yapa tiklamaniz yeterli olacaktir..... -
hay Allah razı olsun yaf ne zamandır uğraş uğraş sinir olmuştum. eywallah -
Gerçekten oldu,
Teşekkürler :)
Benzer içerikler
- sim araç kiti nedir
- imalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor
- supersu root kaldırma
- güç tuşu bozuk telefonu yeniden başlatma
- yüzde yüz yerli cep telefonu
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X