Şimdi Ara

Discovery 2 ve Discovery 2+ arasındaki fark ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • generalmobile sitesinden ikisininde sayfasını açtım ve karşılaştırdım.
    fakat ikisinin özellikleride aynı?

ikisinin arasındaki fark nedir ?

quote:

Discovery 2 | General Mobile

Discovery 2+ | General Mobile

• SD kart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

SD kart

ahh evet bir tek o gözümden kaçmış nedense?

sürekli whatsapp ve mesajlaşma kullanan birisiyim. s2 telefonum ile günde 8 saat ekran görüyordum. günde yaklaşık olarak 3 kez şarj ediyordum.
    artık en sonunda canıma tak etmişti bende sattım.
    şu anda almayı düşünüyorum.

sizce alınası bir telefon mu?
    almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

SD kart

ahh evet bir tek o gözümden kaçmış nedense?

sürekli whatsapp ve mesajlaşma kullanan birisiyim. s2 telefonum ile günde 8 saat ekran görüyordum. günde yaklaşık olarak 3 kez şarj ediyordum.
    artık en sonunda canıma tak etmişti bende sattım.
    şu anda almayı düşünüyorum.

sizce alınası bir telefon mu?
    almaya değer mi?

Biliyorum herkes aynı öneriyi yapıyor çok klasik olmaya başladı ama 1000 lira seviyesinde olan g2 almak çok daha mantıklı disco 2 yerine.Çünkü whatsapp ve mesaj ağırlıklı kullandığınız için sürekli telefon değiştirmiyorsunuzdur sanırım bu nedenle android l de alıcak ve donanım olarak daha güçlü olan g2'yi daha uzun süre kullanırsınız.Ayrıca 3000 mah piliyle şahsen 6 saat ekran süresi alabiliyorum çok rahat şekilde.Kesinlikle daha iyi bir seçim olur g2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Discovery 2 kullanan birisi olarak diyorum ki bu telefondan çok iyi bir şarj süresi bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj suresi tatminkar bence en az 4 saat ekran suresi aldim simdiye kadar kullandikca artiyorda 5,5 saati gordum simdilik daha iki hafta olmadi alali ve bulundugum yerde sebeke az cektiginden sarj faha fazla harciyor.Yani bataryasi bence başarili ortalama 5 saat civarindadir sebekenin full cektigi yerlerde,zamanla 6 saati gorur bataryalar ilk 10 sarjdan sonra tam perfonmans verir,bunuda dusunursek bence tatminkar,sarj olma suresi biraz uzun gelfi bana oda kullandikca sarj olma suresi azaliyo yani batarya oturunca hizlanicaktir sarj olma suresi.

• Ben daha hiç 4 saat ekran süresini geçmedi. İphone bile 6 saati görüyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Linea performansı bu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Want to kullanıcısına yanıt
    ilk sarj cok onemli kesinlikle kalibrasyon yap pile tam sarj et otomatige al ekrani ben elimden dusurmuyorum net wifi bagli telefon az cekiyor falan filan 4 saat en az bide telefon iyi cekse 6 yi rahat gorur bence,bataryayi tam sarj edin ve kullanin on kullanimdan sonra batarya oturucaktir,full hd ekran icin 2500 mAh pil icin 5,5-6 saat ekran suresi cok iyi tam tasarruf modunda cok daha uzun surer,bence pil boyle devam.ederse iyi tek sorun simdilik gec sarj olmasi ama sanirim pil sarj edildikce sure kisalicaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

ilk sarj cok onemli kesinlikle kalibrasyon yap pile tam sarj et otomatige al ekrani ben elimden dusurmuyorum net wifi bagli telefon az cekiyor falan filan 4 saat en az bide telefon iyi cekse 6 yi rahat gorur bence,bataryayi tam sarj edin ve kullanin on kullanimdan sonra batarya oturucaktir,full hd ekran icin 2500 mAh pil icin 5,5-6 saat ekran suresi cok iyi tam tasarruf modunda cok daha uzun surer,bence pil boyle devam.ederse iyi tek sorun simdilik gec sarj olmasi ama sanirim pil sarj edildikce sure kisalicaktir.

Parlaklık dışında her dediğinizi yaptım. Parlaklik her zaman fullde benim. Dünyaya bir daha mı gelicem bana yetiyor şarj

• Want to kullanıcısına yanıt
    parlaklik surekli full se normaldir o zaman ayrica gozlerini bozar yaa asiri parlaklik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.