Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bataryanın Aniden azalması ama Azaldıktan sonra Normal şekilde Devam ediyor Bilhassa cihazı kapatıp açtıktan sonra olabiliyor
    Discovery de ve bir çok cihazda olan Sorun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kell bill

bende hep telefon kapandıktan sonra şarj ettim ; lakin göstrge gerçekten sıkıntılı. Bakın size az önce yaşadığım olayı anlatayım, %30 lardan %90 lara çıktı dün şimdi de %15 kaldı diye uyarı verdi, arkasından 5-10 saniyede bir %14 - %13 - %12 - ... - %1 diye azalarak kapandı. Geri sayım yaptı yahu. ( bu arada şarj iyi 5-6 gün gidiyor. İnternet kullanmadığım için herhal. )

Doğrudur. Belki bataryada problem vardir. Farkli batarya ile denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coldcamper kullanıcısına yanıt
    batarrya 5-6 gün gidiyor. sıkıntının bataryada olduğunu zannetmiyorum ; fakat deneyeceğim. Eşimde Discovery 1 var , inşallah onun bataryası ile aynıdır.
  • Bu telefonda biçok kişide Batarya göstergesinde sıkıntı var. Ama sadece göstergesi bataryası gayet iyi yani. Kızkardeşimin telefonda 1 hafta bekleme süresi gördüm. Bu sorunun çözümü de yok sanırım. Garantiye verip yarım saat içerisinde yazılım güncelleterek sorunu halledebilirsiniz.
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    valla yakında bir yerde olsa hemen elden verecemde, buralarda yok . gebzedeyim.
  • Arkadaşlar telefona digitürk play uygulamasını indirdim uygulamaya giriyorum fakat kanalları açmıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • kell bill K kullanıcısına yanıt
    Hocam telpanın sitesinden arıza kaydını yaptırın sonra MNG kargo yada Yurtiçi kargo ile ücretsiz yollayın. PAzartesi yollasanız cuma sabah eliizde oluyor
  • kell bill K kullanıcısına yanıt
    kargoyla gönderebilirsiniz kutu içine not olarak şikayetinizi yazın hallediyorlar ben birkaç ay önce sony cihazımı yurtiçi kargoyla teleservice e göndermiştim.
  • Teşekkürler arkadaşlar, bilgilendirmeniz için.
  • merhaba arkadaşlar
    elimde discovery 2 mini telefon var şarz soketi arıza yaptı arkadaş yaparım dedi anakartı yaktı diğer tüm parçalar sağlam bu şekilde satabilirim 250 tl
    ama eğer ekranı kırık anakartı sağlam olan ve satmak isteyen varsa alabiliim de irtibat numaram 0534878422 senice07@hotmail.com
  • Geçen gün arkadaşımda gördüm bu telefonu çok beğendim.

Yalnız bir sorum var kullananlar ilgilenip yanıtlarsa çok iyi olur:

Herhangi bir kronik sorunu var mı bu telefonun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foecu

dokunmatik titreşiminiz kapalıysa telefonu kapatip actiginizda kendiliginden devreye giriyor
    evet sorun bu beni hayli rahatsiz ediyor

Peki telefon ısınıyor mu rahatsız edecek kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kell bill

Zaten kendi şarj cihazını kullanıyoruz. Ne saçma bir cevap yahu.

Arkadaşlar bu sorunu ben yaşamıyorum diyen var mı? (şarj gösterge sorunu) , Kronik bir problem mi değil mi onu anlamak için soruyorum.

Bu telefonu kullanıp benim telefonda şarz göstergesi normal çalışıyor diyenler varsa , onları yorum yapmaya davet ediyorum. Teşekkürler

bu şarjı yanlış gösterme olayı bu telefonda kronik bir sorun bir çok kişi gibi benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadığı için servise gönderdim bugün parçalar değişmiş testler yapılmış paketlenmiş tarafıma gelecek bakalım çözülmüşmü göreceğim..
  • 2 aydır cihazı kullanıyorum tek sıkıntım ahize sesi biraz kısık galiba yada sorun bendede olabilir. şarj konusunda hiç bir sıkıntım yok ama bikere saçmaladı kilidi açtım batarya bitiyor diye uyardı tamam dedim ve %20 ile geri sayım başladı 19 18 17...... 1 ve kapandı diyerek şarja taktım bidaha tekrarlamadı
  • güncelleme gelmiş haberiniz olsun ammmmmmmaaaaaaaaa topitop değil heycanlanmayın
  • Arkadaşlar ben en fazla 1 ay içinde almayı düşünüyorum sizce bu fiyata bu telefon alınmalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_erosennin

2 aydır cihazı kullanıyorum tek sıkıntım ahize sesi biraz kısık galiba yada sorun bendede olabilir. şarj konusunda hiç bir sıkıntım yok ama bikere saçmaladı kilidi açtım batarya bitiyor diye uyardı tamam dedim ve %20 ile geri sayım başladı 19 18 17...... 1 ve kapandı diyerek şarja taktım bidaha tekrarlamadı

Banada geldi simdi sikinti varmi. Sarj gosterge sorunu duzelmismi. Tavsiye edermisiniz yuklemeyi

• baris_modus B kullanıcısına yanıt
    klavye görünümünü begenmedim bide müzik çalar kapanmıyor uygulamayı durmaya zorla diyerek kapatıyorum oda ayrı bi esaret
  • Beyler bu telefona lolipop guncellemesi gelecekmi?

• arkadaşlar discovery telefonumu kaybettim, performansından memnundum.
    Discovery 2 mini'Nin performansı discovery 1 'e göre nasıldır. ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.