Şimdi Ara

Disconnect hatası Girişte !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

babel serverındayım
    server a saat 14 ten itibaren girmeye calıstıgımda disconnected from game hatası verio
    10 dk ugrasa ugrasa giriyorum ama bunun bi yontemi var mı ??

şimdiden tşk
  • aynı sorun bendede var aşırı yüklenmeden kaynaklanıyor sanırım bende bir çözüm bulamadım bir yolu olmasa gerek serverın rahatlamasını bekliyeceğiz galiba
  • aynı sorun bende de war
    bende babel deyim
    sinir oldum lan
    neyse beklicez artık
  • en kotusu de oyuna yarım saat ugrasıp girdikten sonra dc yemeniz
    demin girdim white tiger skin gorevini bitirdim return scroll u bastım dönüom jangan a
    yükleme bitti DISCONNECTED FROM SERVER
  • aynı sorun bendede varrr saat 15 bi cıktım hala giremedim server aege
  • dc yedim yaklaşık 100. denemem hala giremedim.Athente oynuyorum öylesine greece denedim girdi ama athesne girmiyor ilginc
  • bendede varrrrrrrrrrrrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BİRBUÇUK SAATTİR URAŞIYORUM KAFAYI YİCEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 20 Haziran 2006; 22:00:15 >
  • Aynı sorun bndede var saat 4 e kadar oynuyorm sonra cıkıorm bidaha giremiorum bi care bulunsun lütfnn böle olmasss
  • saat 12 vee bastığım an dc böle bişe görmedim ben yaaaw
  • ulen kırk yılda güzel bi oyun bulduk onada giremiyoz lanet olsun diyorum neden bizim ulusal bi online oyunumuz yok yav şöle mafyalı imparatorluklu filan ne bilim yaw
  • ya ben anlamıyorum siz 10 dk denemeye çok diyonuz ben 1 saat bir fiil denediğimi bilirim bugünde baya denedim gm oyun içinde açıklamasını yaptı bunun zaten...

şu anda halaoyunlarını update edenler var ve bu serverda bir yoğunluk yaşatıyor dolayısıyla bize lag ve dolu dc olarak yansıyor gm lere göre kısa vadede çözülecek bana göre ise 2 gün daha sıkıntı çekeriz sora düzelir.
  • ya bu saatddede disconnect oLuyo ya ne diim töbe töbe
  • walla beyler benoyunu dolwan edmedımdaha cunku baya (1.88gb )uzun ondna bılmıomrumama yakında ısım oldında dowlan etcem ışş bı server bulurum
  • ağzına sıçayım hiçbiriniz çözüm aramıonuz belki üyelikten atılırım ama zaten işe yaramıo kimine bakıom neymiş efendim lannn aşağılara bak iki saattir arıyorum beee canıma tak etti bu site hepiniz boşuna bu siiteyle zaman harcıyonuz zaten hepsini başka sitelerden çalmışlar çok gıcık bi site adımı silin bu siteden adımı kirletiyorsunuz kuruculara sesleniyorum

atın beniiii inşallah sizde bana katılırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_cursed

ağzına sıçayım hiçbiriniz çözüm aramıonuz belki üyelikten atılırım ama zaten işe yaramıo kimine bakıom neymiş efendim lannn aşağılara bak iki saattir arıyorum beee canıma tak etti bu site hepiniz boşuna bu siiteyle zaman harcıyonuz zaten hepsini başka sitelerden çalmışlar çok gıcık bi site adımı silin bu siteden adımı kirletiyorsunuz kuruculara sesleniyorum

adam olamadığın sarf ettiğin sözlerden belli yazık yazık.... sorduğun şeyin çözümü olmadığını bi türlü anlayamacak kadarda cahilsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_cursed

ağzına sıçayım hiçbiriniz çözüm aramıonuz belki üyelikten atılırım ama zaten işe yaramıo kimine bakıom neymiş efendim lannn aşağılara bak iki saattir arıyorum beee canıma tak etti bu site hepiniz boşuna bu siiteyle zaman harcıyonuz zaten hepsini başka sitelerden çalmışlar çok gıcık bi site adımı silin bu siteden adımı kirletiyorsunuz kuruculara sesleniyorum

Sen ne şirin fakesin öyle gerçek hesabınla neden söylemiyorsun madem bu siteyi beyenmiyorsun neden hala bir fake adres alıp gerçek hesabını koruyorsun küfürlü konuşmanda seviyeni bildiriyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.