Şimdi Ara

Disco2 Tüm bilgileri geldi :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam tam moto g kadar olmasa da ona yakın değerler alıyorum ben %35-%40'larda 4-5 saat ekran süresi (neredeyse en az 1 saati oyun) ve 1 saat falan konuşma oluyor. %30'dan sonra benim pil facia birkaç dakikada %15'e iniyor

O yüzden %40'ın altına prek indirgemeye çalışıyorum....

Sizin verdiğiniz süreler iyiymiş hocam. Oyun falan oynadınız mı o esnada? Daha çok ne yaptınız?

Hocam ben almadım o değerleri xda'daki konusunda var millet yardırmıș bende alacağım ama babam izin vermiyor malum bayağıdır geliştirme işleriyle uğraşmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Hocam tam moto g kadar olmasa da ona yakın değerler alıyorum ben %35-%40'larda 4-5 saat ekran süresi (neredeyse en az 1 saati oyun) ve 1 saat falan konuşma oluyor. %30'dan sonra benim pil facia birkaç dakikada %15'e iniyor

Sizin verdiğiniz süreler iyiymiş hocam. Oyun falan oynadınız mı o esnada? Daha çok ne yaptınız?

Hocam ben almadım o değerleri xda'daki konusunda var millet yardırmıș bende alacağım ama babam izin vermiyor malum bayağıdır geliştirme işleriyle uğraşmıyorum

Hocam bu kadar uzun şarj istiyorsan git philipsin 2 ay şarjı giden telefonunu al. İnsanlar şarjı uzun gitsin diye ufak ekranlı kalın telefon almak durumda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

quote:

quote:

Hocam bu kadar uzun şarj istiyorsan git philipsin 2 ay şarjı giden telefonunu al. İnsanlar şarjı uzun gitsin diye ufak ekranlı kalın telefon almak durumda değil.

Ondan ana sayfa haberlerinde pil pil diyor herkes şaka bir yana 4.5 hadi tuşları çıkar 4.3" küçük mü oluyor

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    D2 ye göre ufak. 5" ile 4.3" arasında baya fark var.
    Pardon doğru diyorsunuz başka bir sefer linkte vermiştiniz...
    Valla discovery idare ediyor. Yeni güncellemesi ne ioklascak bakalım..
    Bir de Elite ve Discovery 2 modellerini bekliyorum sabırsızlıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 18 Şubat 2014; 16:42:04 >
  • quote:

Pardon doğru diyorsunuz başka bir sefer linkte vermiştiniz...
    Valla discovery idare ediyor. Yeni güncellemesi ne ioklascak bakalım..
    Bir de Elite ve Discovery 2 modellerini bekliyorum sabırsızlıkla...

Valla discovery bende bayağı insana tavsiye ettim aldırdım da forumdakilerin aşırı fanlığı soğuttu beni

Fanlık her üründe her markadsa olur kardeşim olacaktırda. Fiyatına göre gayet iyi bir ürün. Tam f/p ürünü. Ama mükemmel bir telefon değil. aslında hiçbir ürün mükemmeldeğildir. Bana güzel olan sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir.

Zevklerle renkler tartışılmaz sonuçta...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lavdegon

Moto G 4.5 inç ekranlı (tuşları ekranda), Pili çıkmayan, aşırı derecede kalın ve çirkin bir cihaz (tam 11,6 mm kasa kalınlığı) Discovery 2 ile kıyaslamak bile saçma olur.

Siz iyice fanboy olmuşsunuz gidin çin malı üzerine marka basılmış telefonları almaya devam edin D2'yi qualcomm ile ürettik diyorlardı da adamların telefonu komple kendi üretecek kapasitesi yok daha diğer tarafta da telefonların atası var şöyle 3g full açık kullanım sürelerini koyup size çöpünüzle mutluluklar dileyip köşeye çekileyim

http://i.hizliresim.com/K6M2b7.png
    http://i.hizliresim.com/e2Pgqj.png

Not:ne moto g telefonum var ne de bir şey var diye ölümüne savunmuyorum yani

neden fanboy diyosun? telefonun kalın olduğunu söylediği için mi? sanal tuş olduğunu söylediği için mi? pilinin çıkmadığını söylediği için mi? moto g sağlam olabilir ama gmd'nin bir buçuk katı daha kalın bi cihaz, bizahmet sağlam olsun. o eşşek gibi kasayla sağlam olmasa zaten şaşarım. ekrandaki tuş, çıkmayan pil de dezacantaj ayrıca. kıyaslama yapmıyorum ama ben moto g almak istemem şahsen. güzel telefon ama incecik, dünyanın en ince kasalarından birine sahip, pili çıkan, kapasitif tuşlu gmd varken ben gmd alır keyfime bakarım. siz istediğiniz kadar çöp deyin.

batarya süresi iyiymiş, gmd'de batarya süresi gayet iyi aslında;

Disco2 Tüm bilgileri geldi :D

bu almış olduğum en iyi değer de olsa sonuçta böyle bi değer aldım

• Arkadaşlar bilgilere güvenim sonsuzdur. Bu bilgilerden biri yanlış çıksın banlanabilirim.
  • kaynak fake
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    Kaynağım fake değildir. Çok istiyorsanız kaynak Waltondb Developer birini bulmayı deneyim xda da veya internet ortamında ondan primo s2nin tüm bilgilerini isteyin hatta yakında kaynak koduda yayınlanacak telefonun çıkmasına daha cok olmasına rağmen waltondb çok sızdırılan bir şirket. Hatta sorun telefonun aslını. Gionee e3+ tabanlı türk telefonu diyceklerdir. Araştırın. Ha sen nerden biliyosun bu kadarını diyceksin. Elite'ninde aynısını yapıyor adamlar ve 4.4 üzerinde çalışıyorlar. Çıktığı zaman elite daha çıkmamış bile olsa 4.4 romunu ve telefonun kaynak kodlarını bu foruma koyucam belki işine yarıyanlar olur. ( iki telefonda amigo 2.0 üzerinden çalışacakmış)
  • yav he he
  • Savaş çıkmış burada,Discovery 2 konusunda motorolanın muhabbeti ne arıyor onu da anlamadım.Hepten kan davasına çevirdiniz.

çocuk musunuz ? bu cevap bana öyleymişsiniz gibi geldi. Size direk açık bilgi verdim verdiğiniz cevaba bakın
  • ne zaman gm bölümüne girsem birileriyle tartışıyorsunuz hocam . Sırf kendi telefonunuz diye motorola yı tartışma yapacak kadar övmenize gerek yok .

insanların fikirlerini değiştirmeye çalışmayın , herkes zevkine göre telefon alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 19 Şubat 2014; 16:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

ne zaman gm bölümüne girsem birileriyle tartışıyorsunuz hocam . Sırf kendi telefonunuz diye motorola yı tartışma yapacak kadar övmenize gerek yok .

insanların fikirlerini değiştirmeye çalışmayın , herkes zevkine göre telefon alıyor

benim en son 6 yıl önce motorola telefonum oldu herkes fan değil sizin gibi kaç kişiye gmd aldırdım ama forumdaki gmd fanlarının her anasayfa haberinin altına gmd daha iyi yazıp s4 htc one g2'den bile daha iyi demesinden gına geldi yoksa bir düşmanlığım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 19 Şubat 2014; 17:34:12 >

• Arkadaşlar kimse özellikleri okumadı sanırım hiç yorum yapan yok bu konuda
  • quote:

quote:

ne zaman gm bölümüne girsem birileriyle tartışıyorsunuz hocam . Sırf kendi telefonunuz diye motorola yı tartışma yapacak kadar övmenize gerek yok .

benim en son 6 yıl önce motorola telefonum oldu herkes fan değil sizin gibi kaç kişiye gmd aldırdım ama forumdaki gmd fanlarının her anasayfa haberinin altına gmd daha iyi yazıp s4 htc one g2'den bile daha iyi demesinden gına geldi yoksa bir düşmanlığım yok

buraya 3. mesajım sanırım , hiçbir telefonun fanlığını yapmadım şimdiye kadar

• quote:

quote:

quote:

buraya 3. mesajım sanırım , hiçbir telefonun fanlığını yapmadım şimdiye kadar

Sizin için değil discovery diye nick alanlara lafım onlar kendini biliyor zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.