Şimdi Ara

Disclosure Day | Steven Spielberg | Josh O'Connor - Emily Blunt (12 Haziran 2026) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün gece izledim,pek beğenmedim. İzlerken merak uyandırıyor ama fos yani. 6 puan veririm o da Emily Blunt hatrına. Ne güzel uzaylı filmi izleyeceğim diyordum saçma birşey çıktı ortaya. Sonu da ucu açık saçma bitti.

Bir de saçma bulduğum yön uzaylıların bu kadar dostane yaklaşması. Sen git üzerlerinde deneyler yap bu kadar naif davransınlar. Bunu izleyeceğinize açın 30 yıllık Independence Day'i izleyin o daha güzel.

Gideyim en iyisi Edge of Tomorrow izleyeyim bir kez daha. 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spielberg'in en son 2011'de çıkan War Horse filmini merak edip de açıp izlemişim. Son 15 senedir yaptığı hiçbir filmi izlemedim ve bende en ufak bir merak dürtüsü uyandırmıyor. Bu filmin de vakit kaybı olacağı başından beri belliydi. Zamanında iyi birkaç film yapmış yönetmenlerin zamanla yarı tanrı muamelesi görmeleri de aşırı sinir bozucu. Sinema bunlardan soruluyor sanırsın.

War Horse izlediğim en leş filmlerden biriydi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 2 Ağustos 2026; 21:8:27 >
  • Bende beğenmeyenlerdenim fena hayal kırıklığı yarattı. Tanımadığım bir yönetmen olsa okey diyeceğim de Spielberg'e yakışmayan bir film olmuş. Cast için izlenirse izlenir o da Emily Blunt hatrına gerçekten. 5/10

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.