Şimdi Ara

disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: veigar

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bugünki oyunda söven lee sinin ss lerini aldım şuan ve garanti olsun diye iki mail adresinede gönderiyorum ss'leri burayada ekliyeyim de nick name unutursam buradan bakarım..
     disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler

hocam 15-20 gün geçmiş banlandı mı adam

Hocam en az 3 gun girmedigini gordum sonra acildimi bilmiyorum ama icim rahatladi yani suanda elimde 4-5 tane daha ss var biriktiriyorum gondericsn onlarida

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mail kapandı trde çünkü rapor sistemi op videosundan sonra raporlarla daha çok ilgileniyorlar.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/riot-games/announcements/oyun-sonu-rapor-sistemi-op

"bir süre önce başlattığımız disciplinary.tur@riotgames.com adresini kullanıma kapatıyoruz"
  • şuanda çalışmıyor kaldırıldı report sistemine geri dönüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bugünki oyunda söven lee sinin ss lerini aldım şuan ve garanti olsun diye iki mail adresinede gönderiyorum ss'leri burayada ekliyeyim de nick name unutursam buradan bakarım..
     disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler

sonuç ;?

• Boş işler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.