Hocam sen nasıl yapıyorsun, sıçrıyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dışarıda İdrar Yaparken Üzerime Sıçrıyor (2. sayfa)

-
-
Birsey soracagim, bu arkadasin actigi konularda ben mention vs olmamama ragmen bana ileti geliyor, neden acaba?
-
Hocam, konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mention var abi web sürümündeysen görmemiş olabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mumkunse pisuvar degil direk kabine gir kardesim, tuvalet kagidi koyup oturarak da iseyebilirsin.
-
Hmm dogrudur, webden giriyorum genelde tesekkurler.
-
Hocam zor oluyor öyle. siz de normal mi işiyorsunuz sıçratarak?
bir de tuvnera da sanki senin yaşadığın diyarlardan bi kızla evliydi veya sevgiliydi
500 ml şaşal hocam kesin çözüm, kafasını içeri soktun mu , şişeye yapıcaksın , işin şakası sidik strildir, arı sokuncu amonyak niyetine bile kullanılır, çişinizi bile sıçar pozisyonunda yapın, ucunuda peçeteyle bir kaç defa silin, donada damlamıyor, gelmiyor öle, temiz kalıyor
-
Dışarıdayken dediğiniz pozisyonda yapmak çok zor hocam. Kolonya falan gerekir her seferinde
bu kadar dikkatliysen kolonya al, ıslak mendil al , ben ufak bir çanta taşıyorum içinde gerekli birkaç bişey taşıyorum, bazen sandviç felan , kraker bile atıyorum, çekirdek felan her seferinde market mi arıcam,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X