Şimdi Ara

DİŞ MACUNU ÖNERİLERİ .. BEYAZLATICI DİŞ MACUNLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
11.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carsii

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

true white kullanan varmı ?

Bu ürünü ben de merak ediyorum

bu ürünle ilgili bir tek yorum sadece ekşisözlük te var oda aşırı olumsuz :(

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

köpürmüyor, ferahlık ve temizlik hissi vermiyor. paraya kıyıp aldım bitmesini bekliyorum 2-3 liralık ipana felan alcam

11.06.2014 12:50 tarhanana

• Okumuştum ben de onu, almayi dusunmuyorum 16-17 tl fiyati var, baska önerisi olan arkadas varsa alintilasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel . .
  • sensodyne 3 tüp falan bitirdim memnundum gayet diş eti kanamalarımı kesti benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoYou?

sensodyne 3 tüp falan bitirdim memnundum gayet diş eti kanamalarımı kesti benim

hangisi ? bir de beyazlatma oldumu ?
  • 2 tüp ferahlatma bir tüp florürlü kullandım
    Ben dişlerimi temizletip,beyazlattıktan sonra kullandım bunları hala beyazlattığım anda ki gibiler ben çok memnun kaldım
  • oha kimse paradontax dememiş
  • Sensodyne Tüplerin Beyazlatıcı Olanı Var Özel Onlardan Kullanıyorum,Diş Etleri Hassastı Yumuşak Fırça İle 3 Ayda Her gün Düzenli Sabah-Akşam-Gece Fırçalıyordum Anca Beyazladı Öyle Hemen Etki Göstermiyor Ama Uzun Süreli Kullanımda İşe Yarıyor.Beyazlık İşinde Fırçada Önemli Sertlik Oldumu Süre Düşebilir.

http://www.dermoks.com/5263-thickbox_default/sensodyne-iso-active-beyazlatici-dis-macunu-100-ml.jpg Bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaNr

Sensodyne Tüplerin Beyazlatıcı Olanı Var Özel Onlardan Kullanıyorum,Diş Etleri Hassastı Yumuşak Fırça İle 3 Ayda Her gün Düzenli Sabah-Akşam-Gece Fırçalıyordum Anca Beyazladı Öyle Hemen Etki Göstermiyor Ama Uzun Süreli Kullanımda İşe Yarıyor.Beyazlık İşinde Fırçada Önemli Sertlik Oldumu Süre Düşebilir.

http://www.dermoks.com/5263-thickbox_default/sensodyne-iso-active-beyazlatici-dis-macunu-100-ml.jpg Bundan.

bundan bide oral b nin diş fırçalarından birde listerine alacagım gibi .

• ben white now kullanıyorum 1 saat falan etkisi var zaten dişleri beyazlatan bi macun yok ki dişin doğal rengi vardır temiz tutarsanız o renk kalır,diş beyazlatmak istiyorsanız dişçiye gitmeniz lazım,yani bu tvlerde gördüğümüz bembeyaz gülüşlerin hepsi dişçi müdahalesi ile oluyor

ayrıca listerine hiç tavsiye etmem,onun yerine çay bardağı dolusu suya bol tuz ve limon döküp günde 1 kere gargara yaparsanız ağzınıda ne bakteri kalır ne de koku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 16 Ağustos 2014; 16:39:42 >
  • Sensodyne tam koruma + beyazlama birde listerine aldim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendodin midir ne zıkkımsa 13 liramıydı neydi gittim aldım. (ipana da 10 lira olması lazım) birçok olumlu yoruma göre gittim aldım 3 gündür diş fırçalamak zulüm oldu valla. ipanayı sırf tadı iyi geldiği , ağzımı yakmadığı için kullanıyordum ; fakat hem tarçın kokusu hemde nane gibi olan keskin şey ağzımı yakmaktan fırçalayamaz oldum. (yine fırçalıyorum ama süre düştü , önceden 3 dakika fırçalıyordum günde 3 kere ; şimdi günde 2 kere yarım dakika falan.)

hal böyle olunca beyazlamak yerine sararmaya başladı.

ev halkına kakalayıp kendime yeni macun almayı planlıyorum.
  • Amway'in Glister ürününü kullanıyorum, gayet memnunum.
  • diş macunu ha deyince beyazlatmaz.! haftada bi fircalayanlar var yaramiyor diyorlar onermem diyorlar sen once dis bakimlarini yaptir sonra duzenli olarak disini fircala sonra gor yariyormu yaramiyirmu

(duzenli dis fircalamam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpana'nın 50 ml'liği 1 TL, ROCS'un 100'lüğü 22.90 TL. Bu kadar fark mı olur? Ucuzlar bu kadar mı kötü?
    Bu arada, diş hekimimiz ROCS'u önerdi, bundan sonra bunu kullanacağız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.