Şimdi Ara

Diş Hekimliği mi İTÜ Mimarlık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisini okumak daha avantajlı? mimarlar için proje bittiğinde işsiz kalma durumu var mıdır? diş hekimleri eğer devlete atanamazsa kendi yerini açmaktan başka nerelerde çalışabilir?

• bence mimarlık ben hiç bir mimarın aç kaldığını duymadım hele itü mimarlıksa süper olur bence diş iyi değil dus çıktı artık hem devlette düşük diye biliyorum ama özel muayene olarak çok iyiymiş
  • artık sıkları ıkıye ındırmısın bundan sonra artık son soz ya o bouumden bırı yada mezunla konus eger ıstanbuldaysan ıtu mımarlıkla ıstanbul ve marmara dısı gez oralarda bır ıkı gun takıl tanıtım gunlerıne gıt
  • bence diş hekimliği.özel muayeneni acarsan bi diş beyazlatma 1 milyar filan bizim tanıdık var diş hekimi doktorlardan daha cok para alıyor habire muayenesini daha iyi bi mahalleye taşıdı çok gelişti.

bana da diş hekimliği hatta tıp geliyor ama gercekten ikisine de hiç ama hiç ilgim yok oyuzden yazmıcam sen ikisine de eşitsen diş yazabilirsin
  • Dişçiyle konuştum bugün eğer sürekli çalışmayı göze alıyorsan yaz dedi ve bişey duydum sanırım 1 dersten kalırsan sene tekrarı oluyormuş :( istanbul bize uzak ama Ankara yakın yarın odtü ye gitsem mimarlık hakkında sağlam bilgi edinebilir miyim acaba?
  • 1 dersten kalma olayı bazılarında var diye biliyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.