Diş Hekimliğiyle ilgili sorusu olanlar sorabilir(Diş hek 4.sınıfım) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diş Hekimliği Hakkında Bilgi Almak İsteyenler
-
-
Hocam, ilk sene ortalama kaç saat çalıyordunuz, bir de istanbul üniversitesi hakkında bir malumatınız var mı(hocalar sıkıyor, sosyal imkanlar iyi vb.)?
-
Tekrar tercih hakkınız olsa yine yazar mıydınız ve Ege üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam iş imkanı nasıl? mezun olunca direkt kendi yerinizi mi açmak zorundasınız yoksa özel bir yere girip mi çalışıyorsunuz ilk seneler.
-
Bana da yazabilirsiniz (iü çapa dönem3)
-
Hocam maziye gittim ya olduk bile 3. sınıf ne günlerdi...
-
Hocam egede 3. dönemim pm atabilirsiniz
-
Hocam artık şey sahneleri yaşıyoruz.
diş kaçsın 3’üm.. kaç sene.. 5, kaç sene kaldı? 3.. nasıl ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sıralamam 6580 ne önerirsiniz. Sizce yeditepe gelir mi (geçen sene 6k ile kapattı) iyi bir fakülte mi ne düşünüyorsunuz ? İstanbuldan başka hangi fakülteleri önerirsiniz
Hocam sınav haftaları ders çalışıyordum sadece sabahşadığım oluyordu bu haftalarda onun fışında genelde pratik alıştırma yapıyordum
hocam özelde okuyup bitirsem iyi para kazanır mıyım mezun olduktan sonra
-
Hocam hiç düşünmeden yazardım,ege üniversitesiyle ilgili hocalarının çok kaliteli olduğunu biliyorum
Hiç düşünmeden yazacağım hocam ilk tercihe 21k dan kapatmış ben 20k yaptım umarım gelir bu sene de 22 den falan kapar sanırım geçen sene 3k gerilemiş
-
Mezun olduktan sonra uzmanlık yapabilirsin, devlette çalışabilirsin ya da özel klinikte çalışabilirsin kendi yerini açman şart değil zaten yrni mezun biri için hem ekonomik hem tecrübesizlikten dolayı klinik açmak mantıklı değil
İnşallah gelir 😄 hocam istanbul fakülteleriyle ilgi pek fikrim yok maalesef
El becerine ve girişkenliğine bağlı olağanüstü paralar kazanan da var aylık 9-10k ile yetinenler de var
Ben de gelir diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun
Maddi kaygım neredeyse yok hocam o kısım halledilir ben mutlu olayım da derdim bu umarım gelir
-
Hocam 37.751 yaptım Kıbrıs'taki üniler sıralama düşmesiyle tutar gibi Kıbrıs ta diş okunur mu ve ben okuyana kadar iş durumları vesaire ne olur
34.9 k gelir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam artık şey sahneleri yaşıyoruz.
diş kaçsın 3’üm.. kaç sene.. 5, kaç sene kaldı? 3.. nasıl ya |
Benzer içerikler
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- ayt matematik nasıl fullenir
- ayt matematik kaç ayda biter
- ytü iktisat
- concerta 18 mg yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X