< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 17 Ağustos 2021; 19:11:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diş Hekimliği Devlet Atama Analizi, DUS Kontenjanları Vs. [DEVASA ANALİZ, BAKMADAN GEÇME] (3. sayfa)

-
-
Hocam bu iyi bir yer mi yoksa ortalama mı bir de ben protez uzmanlığı da düşünüyorum önerir misiniz böyle ilanlar varken nasıl fark koyulabilir sizce çünkü bu ilan genel diş hekimi için yani bilimsel olarak farkını biliyorum ama uzmanlar açısından sektör nasıl işler fikrim yok çevremde uzman diş hekimi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen dentalilanda görmüştüm
Burası ortalama bir yer bile değil hocam. Fatihteki klinikleri incelerken gördüm. Uzman Diş Hekimleri genelde direkt özel hastanelerde talep görüyor.
Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Diş Hekimi GoodnightANDgoodluck hasta kabulüne başladı, Donanım Hospital!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam sektöre atılıp deneyim kazanmak çok önemli ama gözüm hep uzmanlıkta tabi inşallah olur 2022 veya 2023 dus bizi bekler.
Ek olarak kontenjanlar açıklanmış hocam;691 yani 750-800 kişi yerleşir,bunlar da kontenjanları bir düşürüp bir artırıyorlar sebep ne anlamadım ama ilerde giderek artar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodnightANDgoodluck -- 17 Ağustos 2021; 19:20:19 >
Hocam 2021 mart-ekim dus oldu. Bu kadar kısa sürede bu kadar kontenjan ilk defa verildi. TUK kontrollü arttırıyor bence bi anda arttırılması hoş olmaz zaten.
Ben de katılıyorum girenlerin yüzde 20 si kadarı yeter de artar
-
hocam siz de diş istiyordunuz sanki geldi mi
Evet hocam
Aynen shdhdhdbdbbx ne dertler var
nereyi yazacaksınız
Hocam yazdim bi yerler neresi gelirse
diş yazmadınız mı eğer yazmadıysanız nedeni nedir
İlk basta kafam karisikti dogal olarak onemli bi karar veriyoruz tercihi iki gun once yaptim ve diş yazdim
Diş Hekimliğine bu sene yerleşecek adaylar için şans Ozan Akyol'u.
Gören herkes 3 ayak horon tepmeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X