Şimdi Ara

Diş hekimi maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
10.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12k yaptım İstanbul üniversitesi diş hekimliği yazicam gelmezse bezmi alem burslu

Top diş hekimliklerinden mezun olanlar ne kadar maaş alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maaş çok merak edildiğinden birkaç örnek vermeye çalışayım, özelden linkini atmış arkadaşlar konunun özelden yazmak yerine buraya yazıyorum.

amcam, aslında annemin amcası.. hacettepe mezunu, muğlada yaşıyor popülasyonu fazla olmayan bir ilçede 2 hekimiyle birlikte aylık geliri muhtemel 50-60 bin tl arasında. muhakkak dönemden döneme değişiyordur. pandemiyle birlikte devletteki diş hekimleri filyasyona çıkınca özelde hasta patlaması yaşandı o dönemde nöbetçi vs aldı mesela..

geçen sene mezunlarından tanıdığım bir abimiz, mecidiyeköy civarında başladı 5-6 bin tl + performans primi. ilaveten cumartesi mesai ücreti vs diyordu.

alımlı ve güzel bir ablamız ise unkapanındaki medipol'ün diş hastanesinde. asistana sizden çok alıyorum ne gerek var dusa tarzı muhabbetle takılmış, performans yok sabit 9 bin maaş.

devlete gidenler var, onlar malzemelerin yetersizliğinden ve hastaların tutumundan oldukça şikayetçi orada o kadar farklı ki maaşlar fakat 7200 den başlıyor işte onu da 8/1 diş tabibi maaşından görebiliyoruz hepsi farklı bir şey söylüyor adsm mi yoksa devlet hastanesi mi o bile değişiyor.

pandemi sebebiyle dus 2 defa süre olarak ertelendi mart 2021 de gerçekleştirildi, tercihler yerleşme vs derken çok sevdiğim bir ablamız selçuk radyolojiye gitti. maaşı söyleyeceksin değil mi vs diye takılmıştım, ilk ay neredeyse oryantasyon gibi geçti maaş var mı dedim yerleşme olduktan belgeleri teslim ettikten sonra süreyi hesaplamışlar 2 aydır yatıyor dedi 7900-8000 bandında normalde vergi dilimine girmezse 8265 tl imiş.

++ tüm bunlara ilaveten bizim protez asistanı para manyağı bir abi var, 2 farklı klinikte çantaya çıkıyor. adam boş vaktinde cebinde binance, borsa kovalayan bir tip. bi çay ısmarla desek param yok der ama mercedes b180 amg'si var. bilerek arabayı otopark'a çekip prof gibi yürüye yürüye gidiyor

hacengtepeli o şişkoya bir şey demek istemiyorum, kanalın adı "alanında iş bulamayanlar" videoya şöyle başlıyor bizde alanında iş bulamamak diye bir şey yok da.. sjsjs ulan işin ne orda o zaman dombili baykuş?

++ bunun dışında ayol ben mezun oldum, o esnada açıktan atama kurası gelmedi e dus da düşünmedim doktora desen alakam yok hmm özel klinik de açamam e başvuracağım yerleri de ben beğenmiyorum vs tribine girerseniz kusura bakmayın da size gökten zembille kimse buyrun efendimiz yüce şeyhimiz pirimiz bu size layık değil ama diye yaklaşmaz..

daha da para konusunu konuşmayacağım,

diş hekimliğinde çeneniz ve eliniz iyi iş yapıyorsa kazanırsınız..

benim ne el becerim var ne de sosyal zekam var ne ikna kabiliyetim var diyorsanız bu işler zor yaklaşmayınız tıpkı o hacengtepeli eleman gibi..

1 tl’ye çalışan varmış abee demek absürt, biz burada anca ortalamayı konuşabiliriz.

diş tabibi maaşı ortalama 7-8 bin
    uzman diş tabibi maaşı ortalama 12-15 bin

cheers my darling..
    Yapay Zekanın Yanıtı

Diş Hekimi Maaşları 2021

Diş hekimliği, istihdam beklentilerinin yüksek olduğu, talep gören bir meslektir. Diş hekimlerinin maaşları, uzmanlık alanlarına, deneyimlerine, konumlarına ve diğer faktörlere göre değişebilir.

2021 Diş Hekimi Maaş Ortalamaları

Amerika Birleşik Devletleri Çalışma İstatistikleri Bürosu'na göre, 2021 yılında diş hekimlerinin yıllık ortalama maaşı 177.080 dolardı. En yüksek yüzdelik 10'luk gelir elde edenler 208.000 dolardan fazla kazanırken, en düşük yüzdelik 10'luk gelir elde edenler 82.620 dolardan az kazandı.

Diş Hekimi Maaşlarını Etkileyen Faktörler

• Uzmanlık Alanı: Ortodontistler, periodontologlar ve endodontistler gibi uzman diş hekimleri, genellikle genel diş hekimlerine göre daha yüksek maaşlar alırlar.
    • Deneyim: Deneyimli diş hekimleri, yeni mezunlara göre daha yüksek maaşlar alırlar.
    • Konum: Yaşam maliyetinin yüksek olduğu şehirlerde ve kırsal alanlara göre maaşlar daha yüksektir.
    • İşveren Türü: Hastaneler ve özel muayenehanelerde çalışan diş hekimleri, devlet kurumlarında çalışanlara göre daha yüksek maaşlar alırlar.

Diş Hekimi Maaşı Beklentileri

Amerika Birleşik Devletleri Çalışma İstatistikleri Bürosu, diş hekimliği mesleğinin 2021'den 2031'e kadar %8 oranında büyüyeceğini tahmin ediyor. Bu büyümenin nedeni, nüfusun yaşlanması ve diş hizmetlerine olan artan talebin olmasıdır.

Bu bilgiler, diş hekimi maaşları hakkında 2021 yılı için genel bir bakış sunmaktadır. Daha spesifik bilgi için, bulunduğun konumdaki yerel diş hekimi birliklerine veya endüstri yayınlarına başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Top diş hekimlikleri neler sayar mısın hocam

• Hocam Hacettepe İstanbul üniversitesi Marmara gibi

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

hocam çok maaş ummayın bence

+90youtube
    Alanında iş bulamayanlar serimizin bu bölümünde konuğumuz Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği mezunu Saffet Uğur. 25 yaşındaki Saffet, diş hekimliği alanında iş bulunabildiğini, ancak sınırlı sayıda diş hekiminin iyi şartlar altında çalışabildiğini söylüyor. Bulunan işlerin, hekimleri, piyasaya ayak uydurmak ve hekimlik görevini layıkıyla yerine getirmek arasında bir seçim yapmaya zorladığını belirtiyor. Mezun olduktan sonra üç kez atama bekleyen, ancak atanamayan Saffet, özel sektöre yönelmiş. Çalışma koşullarının ve verilecek olan tedavi hizmetinin çok daha iyi olacağını düşündüğünü, ancak farklı bir gerçeklik ile karşılaştığını söylüyor. Saffet Uğur, her işin doğasında çabalamak olduğunu, ancak harcanan emek ve karşılaşılan çalışma koşullarının, diş hekimlerini bu çabalama sürecinden döndürebileceğini belirtiyor. Hekimlerin, zorbalık ve şiddete maruz kaldıklarında pes etme noktasına geldiklerini belirten Saffet, kendi sürecini ve Diş Hekimliği mezunlarının yaşadıklarını +90'a anlattı. #AlanındaİşBulamayanlar #AlanındaİşBulmanınZorluğu #DişHekimliğiMezunu
    https://www.youtube.com/watch?v=DOwNOHhkPzU

bu eleman hacettepe diş mezunu eleman işsiz geziyor

• ssg08 kullanıcısına yanıt
    puahahhsdhskjd bu adam 12bin lirayla falan baslamak istiyor da ondan issiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    PUAHHHAH bu kanal provakasyon yapıyor senin gibileri de inanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİŞ HEKİMLERİ BURAYA
    4 yıl önce açıldı
    Yeni mezun diş hekimleri
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam senin kararlılığına hayran kaldım. diş hedefiyle girip tıp gelince hemen cayan çok fazla. O sıralamada yazılan dişte doktordan çok daha fazla kazanırsın hem çalışma şartların daha rahat olur takma burdaki trolleri

• Yapabildiklerine ve taninmana hore degisiyor
    7k alan da var 150k alan da var
    Aylık bu

• mustafagpp M kullanıcısına yanıt

Hocam tıp bence baya zor ya o kadar tıpta çalışacağına endüstri mühendisliği yaz işletme mühendisliği yaz o kadar çalış çok daha iyi yerlere gelirsin

• kyrie2 kullanıcısına yanıt

Ortalama olarak yeni başlayan bir diş hekimi için sordum hocam

• Ozeldeyse dusukten basliyorsun
    Isverene bagli degisiyor
    3k+hasta sayisi yaptigin islemler falan(buraya tam hakim degilim)
    Ama bu 3 4 yila kendini gelistirirsen iste o zaman kazanmaya basliyorsun
    Ha tabi ilk ciktiginda 10k alan da vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyrie2 -- 3 Ağustos 2021; 13:1:12 >
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt

hocam çoğu diş hekimine özelde asgari ücret teklif ediliyor tamam yeni başlamış bir diş hekimine 12k maaş vermek biraz saçmalık ama en azından bu min 7 8k olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssg08 -- 3 Ağustos 2021; 13:6:16 >
    Haklısın hocam buradakiler bir gazla tıp yazıyorlar aileleri pohpohluyor bunlarında ilk kez değer gördükleri için hoşlarına gidiyor.Ama çoğu ya sınıfta kalıyor ya yatayla geçiyor. Bu şekilde Hacettepe tıp yazan arkadaşım hemen 2. Senesinde ODTÜ ee ye yatay geçti mesela
    Kendisi de kabul ediyor bir gazla yazdığını. Abartılıyor da abartılıyor burada. Sadece gerçekten isteyen tüm zorluğa katlanabilecek arkadaşlar yazmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafagpp -- 3 Ağustos 2021; 13:4:41 >
  • mustafagpp M kullanıcısına yanıt

kardeşim trollük yapmıyorum gerçeği söylüyorum ben zaten devlet atama yaparken senin okuduğun üniye bakmıyor kura usulü yapıyor özelde de yeni mezun bir dişciye maks vericekleri maaş 4 5k şuan ekonomik olarak kötü bir durumdayız iş veren bir adam 15 20k maaş vermez heleki yeni başlayan bir dişciye hiç vermez heee bu eleman ben zenginim kendi polikliniğimi açacam diyorsa dediğiniz çok doğru bir doktordan 10 kat fazla kazanır ama birisinin yanında çalışarak ben bir doktor kadar kazancağını sanmıyorum eskidendi o diş hekimliğinde de artık reakabet arttı

Hacettepe diş mezunu 16k ile başlayan asistan var.Hem özelde klinik hem de dusu kazanıp girdiği için asistan gözüküyor.7k başlangıç maaşını beğenmezse adamlar ne yapsın?

İllaki var asgari ücret teklif eden de kabul edip etmemek hekimin elinde.Genellikle yeni başlayan tecrübesiz diş hekimlerine 3k-3,5k +prim gibi teklifler yapıyorlar.Bu da 6bin liraya falan denk geliyordur muhtemelen.3 bin lira teklif edilip çalışan diş hekimi de vardır,ben kesinlikle buna itiraz etmiyorum,yanlış da buluyorum ama videodaki arkadaş 3 sene atama beklemiş sonrasında özele yönelmiş.Dua etsin bence 3 yıl=0 tecrübe adama asgari teklif ettiklerine

Asgari ücret ha ? Pek vakıf değilim ama Ribas hocam geçenlerde bi maaşları anlatmıştı üstünkörü bir konuda.Min 4-5k.Ankarada asistanlık pratisyenlik yapanlarda(tıp doktoru) 6k civarı alıyor.

bu konuda da şunu söyliycem bir tıpcının ve dişcinin 3 senede gördüğü dersler çoğunlukla ortak dişciler ayrıyeten el becersine dayalı çok şey görüyor ben şahsen diş hekimliğini okumanın tıptan daha zor olduğunu düşünüyorum tabi karar sizin hocam idealleriniz varsa eğerki tabiki bırakmayın diş hekimi olun ben hiçbir şey diyemem bu konuda hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

• maaş bordrosunu görmeden inmam hocam 16k maaş biraz hayal gibi sanki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.