< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DİS HEKİMİ HOCALAR (3. sayfa)

-
-
Valla 5 i net bilmiyorum cumhuriyet ünide ama 4 için baraj 10 du 4 hafta yarım gün olarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yks için dershaneye gitmedim dus için de gitmem valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam dus için doldurulmuş kitapla ilerlemek daha mı akıl kârı??? aydınlatabilecek olanlar pm gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de ayni durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kitabi senin doldurman lazim bence ilk doldurmada da bir şeyler anliyorsun yazarak ogrenme lazim yani, 14 dersin hepsini doldurulmus almak cok dogru gelmiyor ama 12 sini doldurmussun 2 ders kalmis bulabiliyorsan okey gibi
dershane düşünmüyorum ya ondan hazır hocadan dinlenip not alınmış daha mı iyi olur diye düşündüm ama sizin gibi de düşünüyorum. Hocam bir de basım yılı çok önemli mi mesela son basımlar içeriği azaltılmış oluyor 2022basımlar daha doygun. Basım yılına takılmalı mıyım
Hocam ben tek akademinin kaynakları biliyorum full online ilerliyo zaten , data en son kaynakları daraltti diye biliyorum ama bence doğrusu o 4 pato sorusu var data çok sayfada anlatiyor mesela, gereksiz diye azalttilar diye duydum , basım yilina guncel bilgi değişir diye biraz dikkat ediyorum kendi düşüncem,
anlıyorum hocam o zaman siz akademiden mi devam ediyorsunuz
-
Temellerde akademi şimdilik calistiklarimdan , klinikte data da var endo ile orto simdilik , radyoda data alcam galiba , ama resto perio cerrahi akademi çok iyi bence
çevremde data hariç kaynak kullanan görmedim de ondan irdeliyorum hocam kusura bakmayın.Akademinin online anlatımı yeterli midır
-
Yok hocam forum zaten burası ya benim cevrem de full data time falan , akademinin anlatim derse göre değişir bence mesela orto endo yetersiz ozellikle kitabı iyi değildi ama cerrahisi patosu iyiydi , ben derece yapanlardan duydum biraz da geneli begeniyor , tabi ekstra diger yayinlarin soru bankasini cozerek
quote:
Orijinalden alıntı: çeka1
Yok hocam forum zaten burası ya benim cevrem de full data time falan , akademinin anlatim derse göre değişir bence mesela orto endo yetersiz ozellikle kitabı iyi değildi ama cerrahisi patosu iyiydi , ben derece yapanlardan duydum biraz da geneli begeniyor , tabi ekstra diger yayinlarin soru bankasini cozerekanladım hocam malum dersler çok pahalanmış sorayım dedim, iyi forumlar
-
Hocam klinik kısmı için video almanıza gerek yok.Tüm kitaplarım akademi.Temel kısmı için alınabilir.Orto kitabı çok kötü.Hocası değişmiş galiba.Endo ve fizyolojik idare eder.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam orto endo haricinde , akademiye iyi demediginiz ders var mi klinikte, ben cerrahi perio restosunu aldim iyiydi bence ama radyo protez pedo da fikrim yok çok
2025 nisan sınavında akademinin orto'su testo taylan altıma sıçtımdan beterdi. üstüne utanmadan hocası 9/10 referans verdik dedi skfjskfj.
-
ben elendim o zaman jsdjdjfjdjbd
Nereye yazildiniz hocam siz 4 e gectiniz değil mi
dataya yazılmıştım hocam indirimle
aynen 4e geçtim
hayirlisi olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X