Şimdi Ara

DİS HEKİMİ HOCALAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde de 4 te 15 5 te 40 4 haftada ,calisma gunu 13 falan ort 3, dusuyo , motor cavitron yasak , en amele egitim olabilir belki , ama egitici mi yine çok değil bence rt yok bir şey yok neyse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt
    Valla 5 i net bilmiyorum cumhuriyet ünide ama 4 için baraj 10 du 4 hafta yarım gün olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt
    yks için dershaneye gitmedim dus için de gitmem valla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt

hocam dus için doldurulmuş kitapla ilerlemek daha mı akıl kârı??? aydınlatabilecek olanlar pm gelsin  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni durum

• suzuyajusoou kullanıcısına yanıt
    Hocam kitabi senin doldurman lazim bence ilk doldurmada da bir şeyler anliyorsun yazarak ogrenme lazim yani, 14 dersin hepsini doldurulmus almak cok dogru gelmiyor ama 12 sini doldurmussun 2 ders kalmis bulabiliyorsan okey gibi

dershane düşünmüyorum ya ondan hazır hocadan dinlenip not alınmış daha mı iyi olur diye düşündüm ama sizin gibi de düşünüyorum. Hocam bir de basım yılı çok önemli mi mesela son basımlar içeriği azaltılmış oluyor 2022basımlar daha doygun. Basım yılına takılmalı mıyım

Hocam ben tek akademinin kaynakları biliyorum full online ilerliyo zaten , data en son kaynakları daraltti diye biliyorum ama bence doğrusu o 4 pato sorusu var data çok sayfada anlatiyor mesela, gereksiz diye azalttilar diye duydum , basım yilina guncel bilgi değişir diye biraz dikkat ediyorum kendi düşüncem,

anlıyorum hocam o zaman siz akademiden mi devam ediyorsunuz

Temellerde akademi şimdilik calistiklarimdan , klinikte data da var endo ile orto simdilik , radyoda data alcam galiba , ama resto perio cerrahi akademi çok iyi bence

çevremde data hariç kaynak kullanan görmedim de ondan irdeliyorum hocam kusura bakmayın.Akademinin online anlatımı yeterli midır

Yok hocam forum zaten burası ya benim cevrem de full data time falan , akademinin anlatim derse göre değişir bence mesela orto endo yetersiz ozellikle kitabı iyi değildi ama cerrahisi patosu iyiydi , ben derece yapanlardan duydum biraz da geneli begeniyor , tabi ekstra diger yayinlarin soru bankasini cozerek

• quote:

Orijinalden alıntı: çeka1

Yok hocam forum zaten burası ya benim cevrem de full data time falan , akademinin anlatim derse göre değişir bence mesela orto endo yetersiz ozellikle kitabı iyi değildi ama cerrahisi patosu iyiydi , ben derece yapanlardan duydum biraz da geneli begeniyor , tabi ekstra diger yayinlarin soru bankasini cozerek

anladım hocam malum dersler çok pahalanmış sorayım dedim, iyi forumlar 

Hocam klinik kısmı için video almanıza gerek yok.Tüm kitaplarım akademi.Temel kısmı için alınabilir.Orto kitabı çok kötü.Hocası değişmiş galiba.Endo ve fizyolojik idare eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş Fırçası D kullanıcısına yanıt
    Hocam orto endo haricinde , akademiye iyi demediginiz ders var mi klinikte, ben cerrahi perio restosunu aldim iyiydi bence ama radyo protez pedo da fikrim yok çok

• Diş Fırçası D kullanıcısına yanıt

2025 nisan sınavında akademinin orto'su testo taylan altıma sıçtımdan beterdi. üstüne utanmadan hocası 9/10 referans verdik dedi skfjskfj.

ben elendim o zaman jsdjdjfjdjbd

• Alastor Moody kullanıcısına yanıt
    Nereye yazildiniz hocam siz 4 e gectiniz değil mi

dataya yazılmıştım hocam indirimle  

aynen 4e geçtim

• Alastor Moody kullanıcısına yanıt
    hayirlisi olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.