Şimdi Ara

Diş beyazlatma hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diş macunu tek başına etkili olmuyor macunun üzerine limon kabuğu rendesi koysam etki edermi? Karbonat diş minesine zararlıymış onu da duymuştum başka yöntem var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba. Karbonat söylendiği kadar dişlere zarar vermez. Bir tablo var Relative Dentin Abrasivity (RDA) ( dentin aşındırma oranı ) tabloda gördüğünüz gibi karbonatın aşındırıcı etkisi kat kat daha az diş macunlarına göre.

Diş beyazlatma hk

• dişlerinizi 2 dakikadan fazla fırçalamayın ,piyasada satılan şarz edilebilir diş fırççalarından tercih edin (kalitesiz olanlardan değil) günde kesinlikle 2 kez dişlerinizi fırççalayın fırççaladıktan sonra su dışında başka birşey tüketmemeye özen gösterin yemeklerden hemen sonra diş fırçalamayın aradan yarım saat geçsin öyle fırççalayın.

yok şu fazla aşındırıyomuşta bu aşındırmıyomuşta bunlar fasa fiso hassas bazı hastalıklarınız yoksa bu şeyler boş şeylerdir orta halli kaliteli bir diş macunu kullanın hemen hemen piyasadaki diş macunlarının hepsi aynıdır .
  • Ben uzun süredir diş macunu kullanmıyorum. Onun yerine karbonat- Hindistan cevizi yağı- zerdeçal - nane yağı içerikli kendi yaptığım diş macununu kullanıyorum. Ve cok şükür herhangi bir diş problemi yaşamıyorum. İnsanları diş macunu kullanmaya zorunlu hale getirmek yanlış. İnsanlık tarihinden beri diş macunu mu vardı ? Eski insanların dişiyle ceviz badem kırdığı söylenir. Eskilerin dişlerinin dökülmesi gerekmez miydi diş macunu yok diye ?

İnternette doğal bir sürü diş macunu tarifi var isteyen bulabilir. Diş macunlarının içindeki kanserojen maddelere değinmiyorum bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    osveld diş beyazlatma
    geçen yıl açıldı
    Kaplama diş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.