Şimdi Ara

DiRT Rally (2015) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
28
Favori
63.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Yeri geliyor sinir ediyor, yeri geliyor adrenalini uçuruyor, bazen de, nadiren de olsa, iyi bir etap çıkarınca çocuk gibi seviniyorum. Sırf bu oyun için dfgt aldım, işin içine girince de daha fazlasının gerektiğini anlıyorsunuz, şöyle thrustmaster dan güzel bi set alırsak harika olacak. Oyunu almakla bitmiyor yani oyun sararsa çok daha pahalıya patlıyor size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsola çıkması ve VR güncellemesi dışında oyun terk edildi resmen. Ne ücretsiz içerik geliyor ne DLC.

    Mod desteği var mı bilmiyorum ama RBR gibi olursa uzun yıllar oynanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 9 Aralık 2016; 13:42:12 >
  • Geçen aynı konuyu bir arkadaşımla konuştuk. Dedi ki oyun şu an maksimumda büyük ihtimal 2'yi çıkartıcaklar dedi. Oyunun hafızası daha fazlasını kaldırmıyormuş. Biraz daha teknik anlattı o ama kabaca böyle.
  • bence dlc vb çıkmamasının sebebi. komple lisansın wrc rallide olduğu için.. en kaliteli ralli dirt olmasına rağmen ; wrc nin tüm içeriğini kullanamadığı için çok detaylı ralli etapları yapamıyor olabilir lisans yüzünden... yine de mevcut araç ve yolların orjinal olması bence yeterli. artık tek tek araç markalarıyla anlaşıp model koyabilirler bence. onu da parasız koymayıtercih ediyorlar.. yollar da allahın yolu sonuçta alıp kullanabiliyor orjinal yolları.. bence bunlar da yeterli şuan.

    ama dlc çıkmıyor oyunun 2.si bu yüzden çıkacak demek bence yanlış. dlc zaten hiç çıkmamıştı.. bence wrc lisansı olmadan 2.si erkenden çıkmaz. bu oyun da eski değil bence yeni bile sayılır... simülasyon olarak da çok doyurucu bir oyun bence. bence daha geliştirirler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 11 Aralık 2016; 2:17:35 >
  • Dirt Rally 2 yakın zamanda gelmez bence. Pist yarışı üzerine bir oyun yapacaklar diye düşünüyorum. Oyunun desteklenmemesi ise gerçekten üzücü, bu hali de çok hoş ancak kıçı kırık Wrc oyunlarındaki içeriğe bakınca insan üzülüyor. Keşke o oyunları Codemasters yapsa.
  • bu oyun codemastersın dirildiği oyun oldu bence

    çıkardığı onca vasat oyunun ardından bu oyunla codemasters biz hala burdayız dedi

    üstünede f1 2016 ile cila çekti(f1 2016 f1 sevmeyen bana f1 oynatan oyun)

    Dirt Rally bi Rbr olamasa da içinde bulunduğumuz jenerasyonun en iyisi bence

    şuan Rbr modcuları tarafından unity motoruyla yapım aşamasında olan Grally tarafından

    bu jenerasyonun liderliği elinden alınırmı bilinmez tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 11 Aralık 2016; 15:34:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

    bence dlc vb çıkmamasının sebebi. komple lisansın wrc rallide olduğu için.. en kaliteli ralli dirt olmasına rağmen ; wrc nin tüm içeriğini kullanamadığı için çok detaylı ralli etapları yapamıyor olabilir lisans yüzünden... yine de mevcut araç ve yolların orjinal olması bence yeterli. artık tek tek araç markalarıyla anlaşıp model koyabilirler bence. onu da parasız koymayıtercih ediyorlar.. yollar da allahın yolu sonuçta alıp kullanabiliyor orjinal yolları.. bence bunlar da yeterli şuan.

    ama dlc çıkmıyor oyunun 2.si bu yüzden çıkacak demek bence yanlış. dlc zaten hiç çıkmamıştı.. bence wrc lisansı olmadan 2.si erkenden çıkmaz. bu oyun da eski değil bence yeni bile sayılır... simülasyon olarak da çok doyurucu bir oyun bence. bence daha geliştirirler..

    WRC lisansından olduğunu sanmıyorum, öyle olsa VW, Ford, Hyundai araçları gelmezdi.

    İçerik eklemek isteseler lisansını aldıkları FIA World Rallycross var, tonla gelebilecek araç pist var.




  • Oyun direksiyonsuz hiçbir anlam ifade etmiyor değil mi arkadaşlar ? Fiyatı su an fena değil ama kararsızım bir yandan steamden kaldırılıyor bu firmanın oyunları hep kaçırmak da istemem ..
  • Arklar dirt3 te ki gibi ekrana yol aldigimiz ufak haritayi koyabiliyormuyuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan kariyerde 80'li araçlardayım.E30 aldım fakat kullanımı oldukça zor.Garajdan 80' model araç alsam kaldığım yerden yeni araçla devam edebiliyor muyum ?
  • Dirt 4 duyurdular dört beş aya kadar çıkıyor iyi g.t oldum. Teknoloji demosu niyetine kullandılar sanki bu oyunu. Gerek var mıydı Dirt 4'e zamanla öğreneceğiz.


  • http://blog.codemasters.com/dirt/01/announcing-dirt-4/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 26 Ocak 2017; 20:19:5 >




  • Dirt 4, 3.oyunun devami mi yoksa rallynin devami mi acaba ?
  • Steam 'de yerini almış.


    http://store.steampowered.com/app/421020/
  • Muhtemelen Dirt 3 ün devamı arcade tarzda bir oyun olacak Dirt 4. Resimlerden ve açıklamalardan öyle görünüyor. Şunun yerinde Dirt Rally 2 yi çıkarsalardı ya. Ya da oyuna biraz daha içerik ekleselerdi.
  • Orjinal DiRT olacak gibi duruyor, çeşitlilik her zaman daha iyi gymkhana saçmalığı olmadığı sürece. Umarım Dakar kamyonlarını da eklerler.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Banada Dirt Rally zor geliyor
  • Oyunu daha oynamadım. Kütüphanede duruyor. Steam indirim konusunda gamepad ile oynanır mı diyerek sormuştum , evet cevabını alınca almıştım. Burda görüyorum ki gamepad ile imkansız oynaması , oynamadan soğudum. Oyunu gamepad ile tavsiye edenlere en içten sevgilerimi yolluyorum. 14 günü geçmiş fakat oynama süresi olmayan oyun iade kabul edilir mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enigmatical

    Oyunu daha oynamadım. Kütüphanede duruyor. Steam indirim konusunda gamepad ile oynanır mı diyerek sormuştum , evet cevabını alınca almıştım. Burda görüyorum ki gamepad ile imkansız oynaması , oynamadan soğudum. Oyunu gamepad ile tavsiye edenlere en içten sevgilerimi yolluyorum. 14 günü geçmiş fakat oynama süresi olmayan oyun iade kabul edilir mi ?

    Alışırsanız oynanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirt 4 de kimsenin tahmin edemeyeceği birşey oldu. dirt 4 e girince normal mi similasyon mu diye seçenek var... isteyen dirt3 gibi isteyen dirt rally gibi takılacak....

    simülasyonda bazı haritalar yok herhalde örneğin yunanistan ,finlandiya yok ama ispanya avustralya var gibi görünüyor. yani dirt rally gine oynanır sırf yunanistan haritası için bile oynanır... tabi %100 bilgi değil .çıkan videolardaki youtube yorumlarında konuşulanlar..





  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.