Şimdi Ara

Direkt Legion Alsam Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar private server'da oynadım epey beğendim ve artık orjinal şekilde oynamak istiyorum ama hiç bir bilgim yok.

Şimdi yakın zamanda legion çıkacak, ben bu oyunu alsam sadece ek paketi mi almış oluyorum yoksa oyunun kendisi ile birlikte mi almış oluyorum çok karışık ben şuan ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz, teşekkürler.

• Direk legion alırsan bir işine yaramaz, ana oyunun üzerine eklemen gerekiyor ek paketi. Ana oyun çok pahalı değil, kendi sitesinden alırsan 42 lira civarında ödemen gerekir, başka sitelerden daha ucuzada bulabilirsin. Şu an için legion dan başka ek paketi yok, yani ana paketin üzerine legion aldığın zaman aylık ödemenin dışında bir şey almana gerek kalmaz. Ana paketi aldığında ilk ay bedava verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Direk legion alırsan bir işine yaramaz, ana oyunun üzerine eklemen gerekiyor ek paketi. Ana oyun çok pahalı değil, kendi sitesinden alırsan 42 lira civarında ödemen gerekir, başka sitelerden daha ucuzada bulabilirsin. Şu an için legion dan başka ek paketi yok, yani ana paketin üzerine legion aldığın zaman aylık ödemenin dışında bir şey almana gerek kalmaz. Ana paketi aldığında ilk ay bedava verir.

Şimdi ben ana paket alayım o zaman peki mist of pandaria falan nasıl olacak oluşturacağım karakteri gelen ek pakete göre mi seçmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Tam anlamadım sorunu ama oyunda legion dan başka ek paket yok, diğer bütün paketler ana pakete eklendi. Sınıf ve ırk olarak istediğini seç, pakete göre karakter olayı yok bu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Tam anlamadım sorunu ama oyunda legion dan başka ek paket yok, diğer bütün paketler ana pakete eklendi. Sınıf ve ırk olarak istediğini seç, pakete göre karakter olayı yok bu oyunda.

Peki bana zahmet olmaz ise link verebilir misiniz oyunu alabileceğim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Sizce benden ne olur?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.