Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkisi skoda favarit idi arabayı ilk defa sınavda kullandım şöförlüğüm baya iyi olduğu için hiç eğitime gitmedim. Sınava girdik kar buz kış kıyamet neyse güzel gittim geldim geri yanaş dedi bende hocaya hocam bunun geri vitesi nerde dedim milli eğitimin adamı nasıl bilmiyon dedi ne bileyim dedim ilk defa biniyom arabaya arabada vites topuzu yoktu sadece demir vardı:))
    adi herif bana 95 vermişti direksiyondan beş puanımı geri vitesi sorduğum için kırdı
  • 2003 Model daha 700km'de Bora Comfortline'dı iyi de kaçıyodu Şimdi hala görüyorum sürücü kursunun önünde ama perte çıkmış gibi duruyoo
  • Ehliyetim burada Almanya da yaptim ve sürüs kurslarini ve sinavda AUDI A3 Sportsback 2.0 TDI ile sürüp aldim , arac mükemmeldi full donanimliydi. Yanliz Sinavi yapan TÜV cü bana kazik atti ve hic sevmediyim yoldan götürmüstü ve dediyi gibide o hic sevmediyim yolda 4 defa ayni hatayi yapmisim, neyse 30 dakika sonra kabus bitti ve hatami söyleyerek Ehliyeti elime verdiyi gibi Babamin PASSAT Variant ina binip eve gittim .

Saygilar
  • dizel tata : )
  • 7 8 yaşımdayken ilk direksiyon tecrübem 98 99 yılnda traktörle başladı (:
    Dedemin torosunu şoförlüğümü pekiştirmek için kullanıyordum.
    Babam brodway aldı çıtayı biraz daha yükseltmiştim
    Brodway'den sonra 2003'te 98 accent aldı herşey mükemmel ötesi olmuştu maşallah...
    Geçen sene de accent'i satıp Jetta alınca herşey daha da iyi oldu... Allah izin verirse Haziran'da dersler başlıyo 4 Temmuz'da yazılı sınav
    Ağustos'ta da direksiyon sınavına gireceğim... Kursun arabası 2008 Clio HB Gri arabada çizik yok... İnşallah Ağustos'a kadar da sağlam kalır (:

Kurs sahibi tanıdık... Senin zaten ders gibi problemin yok 10 yıldır kullandığını biliyorum direksiyonda da senin kalman süpriz olur diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 17 Mayıs 2009; 16:37:46 >
  • Sene 1993.
    Doğan SLX, yani zamanının en luks arabası:)
  • skoda fabia
  • Bu cumartesi bakacaz :D hangi araba kullancağımıza:D
  • Benimki tarih öncesinden kalma antika bi Isuzu olacak. Cumartesi giriyorum sınava ama kursun 1 tane ağır vasıtası olduğundan hangisiyle gireceğim de kesin. Direksiyon dersinden öğrendiğim kadarıyla 2. vitese geçişte zorluk var biraz. Onun dışında sorun yok gibi. Bir de freni çok ama çok sert. Aracı durdurunca sevinesim geldi ilk seferde, o kadar sertti fren. Ayrıca araç durduktan sonra durdurmaya yeten fren onu öylece tutmaya yetmiyor. Daha da frene basmak gerekiyor ki araç yerinde durabilsin. Emniyet kemeri yok zaten aracın. Bir de sinyal nerede ona bakmayı unutmuşum, umarım her zamanki yerindedir.

• benim palio 1.6 hl'ydi.
  • Bugün Toyota Yaris ile girdim..Doğrusunu söylemek gerekirse arabayı hiç beğenmedim..
  • Sene 1991 idi ve Skoda Favorit 136L idi. 34 KSS 06, 34 KSS 07, 34 KTJ 08, 34 KTJ 09, 34 KUD 10, 34 KUD 11, 34 KUN 12.

Bu arabalar Atilla sürücü kursunun arabalarıydı ve hepsi Skoda Favorit 136L idi. Hepsine de binmişimdir.
  • hyundai accent Kullandık İdare ederdi
  • Dün girdim opel corsa
  • 2008 model skoda fabia idi. Skoda dan boyle bir araba beklemiyodum ama direksiyonu çok hafifti donup donmediğini anlamıyodun şimdi ne hallerde bilemem. Zaten o arabayla ilk biz sınava girdik
  • ben hep lada samara sürerek alışmıştım.. sonra sınavda karşıma şahin çıktı..

biraz sorun yaşamıştım sebebi de.. lada biraz eski bişiydi debriyaj üstte kavrıyordu çok güzel alıştım ona.. sonra gelen şahin altta kavrama yaptı Allahtan az bir silkeleme ile kalktım.. :D

sonuçta geçtim yani.. yıl 97
  • direksiyon dersinde 2 gün dizel 206 kullandım 3. gün bi 207 verdilerdi yağ gibi gidiyordu araba, hemde benzinli bastıkça basası geliyo insanın :D

sınavda dizel 206 kullandım, hocalar ilgilenmedi bile benle, zaten en sonlara kalmıştık, bitsede gitsek modundaydılar
  • Ehliyeti Aldık sonunda:D
  • 2005 yılında aldım 98 model accent kullanmıştım yeşil renkli bende ilk sınavda kullanmıştım meğer araba debriyaja basmadan çalışmıyomuş allahtan hoca sınavdan önce söylemişti yoksa uğraşıp duracaktım
  • 98 Şahin S ti.Emniyet kemeri çalışmıyordu ama fena degildi arabam
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.