Şimdi Ara

direksiyon nasıl olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radyo kontrol hemen sol altta dikkat edersen. ama olmasada razıyım. avrupa bi başka diyar başka bişey ya.. böyle olursa 3 kollusuna razı oluruz belki ne diyim
  •  direksiyon nasıl olmalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

radyo kontrol hemen sol altta dikkat edersen. ama olmasada razıyım. avrupa bi başka diyar başka bişey ya.. böyle olursa 3 kollusuna razı oluruz belki ne diyim

Avrupa başka diyar tabiki.

Kapaklı bmw 5

Arka camları manuel mercedes e

Xenon olmayan S serisi ...
  • Bu iğrenç espriyi yapmamak için akşamdan beri zor duruyorum ama dayanamadım

Direksiyon nasıl olmalı?
    Yuvarlak

Bana çok komik geldi bir an

Bu arada 3 kollu direksiyon tercihimdir.Ayrıca üstünde kılıfı olmamalı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Bu iğrenç espriyi yapmamak için akşamdan beri zor duruyorum ama dayanamadım

Direksiyon nasıl olmalı?
    Yuvarlak

Bana çok komik geldi bir an

Bu arada 3 kollu direksiyon tercihimdir.Ayrıca üstünde kılıfı olmamalı bence

Ozaman bir bumu erkek

direksiyon nasıl olmalı?

• erkek olan bu
     direksiyon nasıl olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 28 Ekim 2008; 1:00:30 >
  • Direksiyonda deri kaplama bence önemli. Kardeşimin aracında deri kaplama yok benimkinde var. Onun araca binince elime batıyo gibi geldi direksiyon En önemli faydası kışın. Araca ilk binince plastik direksiyon buz gibi oluyor, eli üşütüyor. Deri pek soğuk olmuyor
  • Koraycım peki bu ne ?

direksiyon nasıl olmalı?
  • bu olsa olsa tembel soför direksiyonu olur.baksana hersey direksiyon üstünde.
  •  direksiyon nasıl olmalı?
  • Birkere kesinlikle 3 kol olacak.

Çapı cok buyuk olmayacak. Mumkunse simit kısmı biraz kalın olmalı ve ele oturmalı

Örnek gostermek gerekirse

direksiyon nasıl olmalı?
  • 3 kollu bmwye laf yok.
    yalnız 4 kollularda elleri 2 boşluğa sokup gitmek uzun yolda rahat oluyor.
    birde şunlar var. gösterişine ihtişamına havayastığından optimum yararlanmaya laf yok ama acayip itici.
     direksiyon nasıl olmalı?
  • 4 kollu ve kalın, deri kaplama, aralıklı olarakda kaymayı önleyici desenli olmalı.
  • DİREKSİYON KADAR OTURMA POZİSYONUDA ÖNEMLİ F1 ARAÇLARINDAKİ GİBİ OTURABİLECEĞİMİZ Bİ ARAÇ YOK A-B-C SEGMENTLERİNDE EN AZINDAN AYRICA BENİM GİBİ YÜKSEK POSTA OLUNCA KAZIK YUTMUŞ GİBİ DURUYOSUN ARABANIN İÇİNDE KOLTUĞU ÇOK YATIRINCADA DİREKSİYONA FAZLA HAKİM OLAMIYOSUN BENCE GOLF GTI DAKİ GİBİ ALTI DÜZ DİREKSİYON OLUCAK UFAK ÇAPLI TABİ BU SÜRATLI YANİ UZUN YOL YADA ŞEHİRİÇİNDE (MAHALLE İÇİ DEĞİL)GEÇERLİ YOKSA SERİ PARK YAPMAK İÇİN YUVARLAK DİREKSİYON DAHA UYGUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

3 kollu bmwye laf yok.
    birde şunlar var. gösterişine ihtişamına havayastığından optimum yararlanmaya laf yok ama acayip itici.
     direksiyon nasıl olmalı?

fuarda çektin herhalde. C5'in direksiyonu. Arac gayet lüks ama direksiyon dönmüyor kıl oldum. Ben direksiyonun komple dönmesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 28 Ekim 2008; 14:12:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kerem Arıkantürk

direksiyon nasıl olmalı?

Bazı spor araçlara daha sonrasında bu tip direksiyonlar takıyorlar.Bu tip direksiyonlar takıldıgında direksiyondan airbag i de direk cıkarmıs oluyorlar . Neden kendi hayatlarını tehlikeye atıp bu tip bi direksiyon takarlarki . anlamam .

bu arada direksiyon 3 kollu ve bence deri olmalı eli terletmemeli .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

Bazı spor araçlara daha sonrasında bu tip direksiyonlar takıyorlar.Bu tip direksiyonlar takıldıgında direksiyondan airbag i de direk cıkarmıs oluyorlar . Neden kendi hayatlarını tehlikeye atıp bu tip bi direksiyon takarlarki . anlamam .

bu arada direksiyon 3 kollu ve bence deri olmalı eli terletmemeli .

Bu tip direksiyonların esas kullanım yeri motorsporları. Kaymaması için süet kaplama, direksiyonun üst kısmındaki işaret vs hep bunun için. Motorsporlarında da yarış aracının hava yastığı olması düşünülemez bir şey...

Cadde araçları için ise iş değişir tabi. Eğer araçta 4 veya altı nokta kemer yoksa hava yastığı gerekli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

3 kollu bmwye laf yok.
     direksiyon nasıl olmalı?

nefret ediyorum şu citroenin direksiyonlarından

• En çok Bmw'nin direksyonları hoşuma gidiyor gerçekte...

direksiyon nasıl olmalı?

direksiyon nasıl olmalı?

Ama Momo'mun tadı başka
     direksiyon nasıl olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 29 Ekim 2008; 11:19:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

En çok Bmw'nin direksyonları hoşuma gidiyor gerçekte...

direksiyon nasıl olmalı?

direksiyon nasıl olmalı?

Ama Momo'mun tadı başka
     direksiyon nasıl olmalı?

Hocam g25 i bi dene istersen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.