Şimdi Ara

Direksiyon Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi olayı baştan anlatiyim kontorland ridge racer adlı direksiyonu büyük umutlarla satın aldım. kutu eve geldi kutuyu açtım direksiyonu çıkardım masaya tutturdum pedalı masanın altına yerleştirdim deepfreeze i devre dışı bıraktım ve en son kutudan driver cdsini çıkardım. hafif bi çatlak vardı sorun olmayacağını düşündüm ve cd okuyucuya yerleştirdim ilk başta normal vınlama sesi ardından acayip sesler gelmeye başladı hemen düğmeye basarak cdyi çıkardım daha doğrusu cdnin yarısını. diğer yarısını ne kadar uğraştıysam çıkaramadım ve mecburen kasayı açtım cd-romu çıkardm cdromu söküp içinden kırık parçayı aldım. bu sorunu atlatınca asıl sorun kendini gösterdi direksiyonu çalıştımam için gereken cd paramparça olmuştu ve yapabileceğim hiç bişi yoktu hemen kasayı tekrar yerleştirdim pcyi açtım internette hummalı bi driver arayışına koyuldum ama hiç bişi bulamadım aldığım yere haber verdim onlarda beni arayacaklırını söyledier hala bekliyorum ama arayan yok. şimdi türkiyede en fazla kullanıcaya sahip forumlardan biri olduğu için siz değerli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. eğer aranızda yardım edebilecek varsa lütfen bunu okuyup hemen sayfayı kapatmasın çünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var. şimdiden tüm bu yazıyı okuyan herkese teşekkürler umarım bana yardımcı olursunuz.

eğer elinde olan varsa diye direksiyonu inceleyebileceğiniz link
    http://urun.gittigidiyor.com/RIDGE-RACER-PSX-PS2-PC-KABLOSUZ-DIREKSIYON-SETI_W0QQidZZ16256362

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Gamepad driver sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.