Şimdi Ara

DirectX'in son sürümü yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım bir oyunu oynamak için ekran kartımın ve DirectX'in son sürümünü yüklemem gerekiyor.Ekran kartının son sürücüsünü yükledim.Fakat DirectX'in son sürümü bir türlü yüklenmiyor.
    Yüklemeye çalıştığım DirectX june 2008,yani Haziran 2008,yani en son sürüm:

1)Yüklemeye çalıştığımda dosyaları herhangi bir yere "extract" etmemi söylüyor.

2)Extract ettikten sonra DXSETUP'a tıklıyorum

3)Son olarak hepsine next deyince "Tamamlandı" diyor.Ama hala eski sürüm

En son DirectX'i yüklemem için ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emancer -- 15 Haziran 2008; 19:23:35 >

• DirectX 10 yuklemeye calısıosan ekran kartın buna el vermio demektir. DirectX 9 ise zaten yüklüdür.üstüne bidaha yüklemek istersen aynı sonucu verir.
  • Hala eski olduğunun nereden anladın...Ayrıca son 2008 june DX ile kurulan dosyaların bazıları daha önceki sürümlerle birebir aynı olabilir..sonuçya adamlar güncelleme yapıyorlar diye tüm dosyaları yeniden yazmıyorlar..Gerekli gördükleri dosyalarda revizyon oluyor
  • DirectX 10 yüklemeye çalışmıyorum.Benim DirectX 9.0c eski.En son sürümünü nasıl yükleyebilirim?
  • tekrar soruyorum eski olduğunu nereden biliyorsun ve sorun çıkaran oyun hangisi..Çalışmıyor mu ??
  • Bende Directx 10 yüklü. Ekran kartından kaynaklanabilir yükleyememe sebebin.
  • Oyun Clive Barker's Jericho.Ben dün bilgisayarıma format attım.Format atmadan önce de çalışmıyordu ama "March2008" DirectX'i (9.0c) yüklemiştim ve oyunu oynayabiliyordum.Ama şimdi en son DirectX'i yükleyemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada oyuna girmeye çalıştığımda "Hata raporu gönder/gönderme" penceresi çıkıyor.
  • Ekran kartı sürücün güncelmi ??
  • evet ekran kartımın en son sürüsünü yükledim resmi sitesinden.
  • Birisi lütfen yol göstersin.Neredn ve Nasıl en son DirectX'i yükleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emancer -- 12 Haziran 2008; 16:50:22 >
  • İndir.com'dan directx haziran 2008 indirdim. Sorunsuzca kurdum ama bu son sürüm yüklediğimizi nereden anlcz?
  • Başlat>Çalıştır> dxdiag yazın.Ordan sürümünüzü öğrenebilirsiniz.Ayrıca arkadaşa soruyorum.Directx sürümünün eski sürüm olduğuna nerden biliyorsun.Oyuna girmeye çalıştığında nasıl bir hata veriyor.Mümkünse SS alırmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 12 Haziran 2008; 18:17:32 >
  • superdeve14

Ben anlayamadım. Haziran 2008 yükledim fakat DirectX Tanı Aracı sanki eskiyi gösteriyor gibi..

DirectX'in son sürümü yüklenmiyor DirectX'in son sürümü yüklenmiyor
    Resimleri daha net görebilmek için üzerine tıklayın.

??

• en son Dx 9.0c zaten sen neyin daha en son sürümünü indiriyosunki ayrıca en son sürüm öle yüklenmez microsofttan gir dx end user runtime indir onu çalıştır

internet üzerindeki en son dx sürümüyle seninkini karşılaştırıp gerekli güncellemeyi yapar bişey yapmazsa bilki güncel dx in
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

Hala eski olduğunun nereden anladın...Ayrıca son 2008 june DX ile kurulan dosyaların bazıları daha önceki sürümlerle birebir aynı olabilir..sonuçya adamlar güncelleme yapıyorlar diye tüm dosyaları yeniden yazmıyorlar..Gerekli gördükleri dosyalarda revizyon oluyor

+1milyarbaloncuk.
    Mesela bendeki directx sürümü
    4.09.0000.0904
    içinde 2008 yılında dosyalar var, 2001 yılında güncellenmiş dosyalar da :)

Bu directx meretinin kronolojisini istersen
    http://en.wikipedia.org/wiki/DirectX#Release_history
    adresinden görebilirsin.Dikkat edersen directx 9 un tüm versiyonları aynı isimde görünüyor.
    Yani sen en son sürüm nedir bunu microsoftun sitesinden indir.Gerisine karışma bence :)

• aynı problem bendede var oyunları 9c ile randımanlı oynayamıyorum diye xp için dx 10.0 versiyonunu bir rus sitesinden indirdim ve dx 10.0 a yükseltti xp de. ama yine oyunlarda aynı hata oluyor ben tekrardan 9c ye dönmeye çalıştım gerçi farkı yok ama.9c haziran sürümünü yüklüyorum malesef 10.0 hala kalıyor dx 9c haziranı kuruyor gözüküyor ama kurmuyor lanet olası DXXXXXXXX çok çektim ben bu lanet şeyden.oyun bile oynayamaz oldum.kahrolasıca yüzünden ve şuan hala çözüm bulabilmiş değilim dx hayatımda başaramadığım ender şeylerden biri.en iyisi OpenGL ye geçmek geçebilirsek tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orjinalden alıntı: clarion

Hala eski olduğunun nereden anladın...Ayrıca son 2008 june DX ile kurulan dosyaların bazıları daha önceki sürümlerle birebir aynı olabilir..sonuçya adamlar güncelleme yapıyorlar diye tüm dosyaları yeniden yazmıyorlar..Gerekli gördükleri dosyalarda revizyon oluyor

+1milyarbaloncuk.
    Mesela bendeki directx sürümü
    4.09.0000.0904
    içinde 2008 yılında dosyalar var, 2001 yılında güncellenmiş dosyalar da :)

Bu directx meretinin kronolojisini istersen
    http://en.wikipedia.org/wiki/DirectX#Release_history
    adresinden görebilirsin.Dikkat edersen directx 9 un tüm versiyonları aynı isimde görünüyor.
    Yani sen en son sürüm nedir bunu microsoftun sitesinden indir.Gerisine karışma bence :)

Şu an gazoz içiyorum güzel tesadüf :))

• bu arada arkadaşa directx i komple kaldırması için bi program linki vermiştim...Hatta kendi bilgisayarımda denedim DirectX i komple uninstall edip restart dan sonra direct X i yeniden kurdum...Ancak verdiğim program ardaşta çalışmamış..Ekran görüntüsünde bu program windowsun bu sürümünde çalışmaz yazıyordu...Yani arkadaşın sorunu windows un ta kendisiyle DX ile filan alakası yok...

Bu arada bu anlattıklarımın ekran görüntüleri vardı ancak dediğim program stabiliteyi bozdu sonradan bende linlki ve diğer yazdıklarımı kaldırdım..
  • haklısın clarion.directx ile uzaktan yakından alakası yokmuş."Physx" adlı programı yükledim oyun çalıştı.yine de ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.