Şimdi Ara

DIRECTX 9 UNINSTALLER KULLANMASINI BİLEN BİRİ WARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya dirct X 9 c yi kurdum microsoftun sitesinden. ama oyunları çalıştırmıyo.
    tanımıyo 9c yi. bende tekrar 8.1 kurcam ama eski sürüm diye üstüne kurmuyo.
    direct x 9uninstaller buldum netten ama kullanmayı bilmiyorum.biri yardım ederse sewinirim.

• oyun cd sinin içindeki sağlam dirct x 8 veya 7 de olsa çalışır
    oyunla beraber geleni kurmayı dene
  • Bugün Windows update dan güncelleme yaparken "directX yüklenince silinemez" şeklinde uyarı görmüştüm. sanırım tek çare FORMAT
  • PROGRAM EKLE KALDIRDAN KALDIRABİLİRSİN.KALDIRAMIYORSAN YADA SİSTEM GERİ YÜKLEME YAP.
  • uninstaleri kurduktan sonra güvenli kipte baslatacan sonra islem yapmaya basla
    Yani hat1rladigim kadariyla uninstaller güvenli kipte iken çalisiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiaxle

ya dirct X 9 c yi kurdum microsoftun sitesinden. ama oyunları çalıştırmıyo.
    tanımıyo 9c yi. bende tekrar 8.1 kurcam ama eski sürüm diye üstüne kurmuyo.
    direct x 9uninstaller buldum netten ama kullanmayı bilmiyorum.biri yardım ederse sewinirim.

9c nin oyunları tanımaması garip biraz Cab li bi Directx bulup yüklemeyi dene istersen inndir.com da vardır
  • direct X 9 eski oyunları bazen çalıştıramıyor.doorudur .bende yaşadım bu sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dirct X 9 fuul kur kardeş düzelecektir pc dergilerinde veya netten ara bulursun
  • Directx Eradicator bu programi kolayca bulabilirsin indir tikla pc yeniden baslat cd rom a kurdugun isletim system cd sini tak (orn: Xp Pro) tamam de yeniden tekrar baslattiginda directx 8.1 yada daha eski veriyona donmus olacak yani zaten xp kurduysan otomatik 8.1 kurulmus oluyor.. bu dedigimle eski haline getirebilir tekrar yeniden yukleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi -- 12 Ağustos 2005, 1:18:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.