Şimdi Ara

DirectX 9.0c (Jun 08) Haziran versiyonu çıktı..! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iniyor
  • başlat>çalıştır>dxdiag yaz tamam bas
    directX sürümüne bak

bende DirectX sürümü 9.0C-4-09.0000.0904

dosyaların tarihi 14/04/2008

ve ben hiç bir yerden bir şey indirip yüklemedim sadece otomatik güncellemelerim açık

zaten otomatik güncellemeleriniz açıksa kendi kendisine update edecektir mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 8 Haziran 2008; 9:55:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Tamamını indirip kuracağınıza aşağıdaki adrestekini çalıştırarak (281kb) sadece güncellenen dosyaları yüklersiniz.

http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718ccc4-6315-4d8e-9543-8e28a4e18c4c/dxwebsetup.exe

Güncellenen dosyalar önceki ağustos sürümünden sonra güncellenen dosyalardır büyük ihtimalle.Önceki ağustos sürümünü hatta daha önceki sürümleri kurmamış olanlar olabilir.Onun için tamamı yüklenirse daha iyi olur...

Güncelleme DirectX in sürümü ile alakalı sanırım, bu yazılım pc deki versiyonu tarayıp duruma göre en güncel olanı yüklüyor. Eğerki 9.0c yüklüyse bununla tamamına gerek kalmadan sadece güncellenen dosyaların yüklenmesi daha mantıklı, mesela bende sadece 2,5mb dosya güncelledi.

post eski de olsa işe yarıyor 22mblık bir güncelleme yaptım satende beni 50 mb fazla dosya indirmekten kurtardın sağol ByAdmin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.