Şimdi Ara

DirectX 11 Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yanlışlıkla Directx 11 in eski sürümünü kurdum sanırım. En son DirectX 11 sürümünü microsoftun sitesinden indirdim fakat iki tane dosya çıkıyor ve ikisi de set up değil. Biri winamp diğeri ise Office dosyası. Set up a benzer birşey yok. Dx 11 son sürümü nereden indirebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

DirectX 11 Güncellemesi

DirectX 11, Microsoft tarafından geliştirilmiş bir uygulama programlama arayüzüdür (API). Video oyunları ve diğer multimedya uygulamalarında yüksek performanslı grafiklere ve seslere olanak tanır.

En son DirectX 11 güncellemesi, oyun deneyiminizi geliştirmek ve sisteminizin performansını artırmak için bir dizi iyileştirme içerir. Bu güncellemeyi, Microsoft'un resmi web sitesinden veya Windows Update aracılığıyla indirebilirsin.

Güncellemeyi yükledikten sonra, daha akıcı grafikler, azaltılmış yükleme süreleri ve geliştirilmiş ses kalitesi gibi iyileştirmeleri fark edeceksin. Ek olarak, DirectX 11 güncellemesi, sisteminin genel kararlılığını ve güvenliğini de artırır.

DirectX 11 güncellemesini düzenli olarak kontrol etmen ve en son sürümü yüklemen önemlidir. Bu, en iyi oyun deneyimini ve sistem performansını sağlamaya yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up up up
  • "DirectX web installer" bu programı bulup bununla DirectX güncellemesi yapın.
  • Tamam hallettim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.