öncelikle belirtmeliyim bu konu için açtığım böldüme cevap gelmedi ondan sizden yardım istiyorum.. arkadaşlar ben şimdi xp m direct x10 nu yüklemeye niyetlendim nteten araştırdım için directx 10 for xp felan diye herşey güzelde pc sık sık donmaya başladı şimdilerde direct x 9 a dönmek istiyorum ancak yüklenmeden bitiyor (herhalde var galiba :S)nasıl yükleyecem direct x9 u ya :S oyunlarda bide kenarların sarılaşma,ve bu sarılaşmanın bir süre sonra inanılmaz hale geldiğini söylim.ss>
xp için dx10 yoktur...
quote:
Orjinalden alıntı: @rd@
xp için dx10 yoktur...
internette arayıpta bulduğum birçok hotfix vardı onlardan birinde indirmiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: HassDeutsch
quote:
xp için dx10 yoktur...
milleti yemek için yaplıyor onlar...
Microsoft XP için DX10 olamayacağını, altyapılarının uyuşmadığını söylemişti. Anlayacağınız XP for DX10 diye söylenenler gerçek değildir. Size DX10 diyerek DX9 vermiş olabilirler(genelde yapılan) ancak bununda belirttiğiniz gibi bir zarar vermesi pek olağan değildir. Bence XP'yi yeniden kurmanız gerekiyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HassDeutsch
quote:
xp için dx10 yoktur...
milleti yemek için yaplıyor onlar...
baya bi farklılık gördüm..ne yapabilirim en olmazsa format çekip herşeyi baştan yüklücem.
windowsun sitesinden dx9 indirip kurun tekrardan. sistem geri yüklemenin faydası olurmu bilmiyorum ama denenebilir. olmadı formatlayın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme