Şimdi Ara

Direct 9.0 C Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam öncelikle arkadaşlar fifa 2007 nin cd sini aldım ve taktıgımda yüklemeye geçtigimde bana directx 9.0 c gerekli microsoftun sitesinden yükle diyo bende yükledim ve açılmadı sonra fifanin kendi içindeki direct i yükledim yine açılmadı hep aynı yazı çıkıyo ve download a bi türlü geçmiyo direct 9.0 c yüzxünden ama belki 10 defa farklı sitelerden direct 9.0 c yükledim olmadı bunu nasil düzeltebilirim acaba bi önerisi olan varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYER_TR -- 13 Nisan 2007; 17:05:54 >

• Zaten kurulumda otomatikmen yüklniyor dircetx.

hangi işletim sistemi bu?
  • Önce DirectX Eradicator ile sisteminizdeki DirectX'i temizleyin, bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra DirectX 9c'yi yeniden kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ayrıca, zayıf bir olasılık ancak ekran kartınızın DirectX 9 desteği olup olmadığını da kontrol edin..

Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OMER87

Zaten kurulumda otomatikmen yüklniyor dircetx.

hangi işletim sistemi bu?

Arkadaşım sorunda orda zaten yüklesemde açılmıyo tekrar aynı mesaj geliyo yükleyin diye + windows xp kullanıyorum
  • başlat - çalıştır- dxdiag yaz
    burada DX sürümün ile gerekli bilgileri alacaksın
    bu durumda yapman gereken şey ekran kartı güncellemesidir, sanırım sürücü cdnizde DX9c vardır
    ekran kartını güncelle
  • Arkadaşım cevapla tuşu sayfada görünmüyordu onun için sana e-mail atmıştım interneti açıp kapattım düzeldi. Neyse ben tekrar anlatıyım. bu sorun bende nfsmw'de olmuştu ben bu yöntemle çözdüm umarım senin sorununda çözülür.
    Çözüm:
    önce cd'nin içine gir autorun.exe dosyasına sağ tıkla uyumluluk'a gel "Bu programı programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır" 'ı seç aşağıdan Windows 2000'i seç uygula+tamam yap.
    cd'yi çıkar yeniden tak kur. Olmazsa cd'nin içindeki setup dosyasından kurmayı dene.
    OK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    USB 3.0 ı 2.0 da kullanmak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.