Şimdi Ara

████dip fiyat SIFIR Brainwavz M3 !!! ████ En iyilerden birisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 9 Şubat 2016; 23:03:10 >

• link'deki fiyat 180tl tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr06

link'deki fiyat 180tl tutuyor.

İbretlik tespit hocam. İndirime sokmuşlar normaldir.
  • Daha önce benim de elime geçen ve sattığım bir kulaklıktı... Özellikle m3'ün tasarımını çok beğeniyorum ki ses kalitesi de piyasadaki 100 liralık zımbırtı kulaklıkları ezer..

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Daha önce benim de elime geçen ve sattığım bir kulaklıktı... Özellikle m3'ün tasarımını çok beğeniyorum ki ses kalitesi de piyasadaki 100 liralık zımbırtı kulaklıkları ezer..

Hayırlı satışlar.

Teşekkürler hocam :) Gelde bunu forumun yarısına anlat tutturmuşlar bir xiaomi piston falan filan :D 10$ lık kulaklıkları kral ettiler.
    Telefonların kutu içeriği kulaklıklarına alışmış nesil olduklarından kendileri normal tabi :D
  • DallasPage kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle izah edeyim, kulaklık gerçekten çok ayrı bir hobidir. Bu hobiye bulaşan ve belirli bir deneyim elde etmiş insanlar az çok bilir neyin ne olduğunu...

Sen şu an kalk sıradan bir insana deki "a marka bir kulaklık var çok iyi, fiyatı 200 tl". Sana der ki "ooo deli misin, 200 tl kulaklığa verilir mi, 10 lira 20 lira kulaklık dediğin şey." Sen bu kişiye kulaklıkla ilgili hiçbir şey anlatamazsın ve konu orada kapanır.

Şu an bu forumun kulaklık bölümünün hemen her noktasında ismi ve emeği olan birisi olarak mümkün olduğunca insanlara bu zevki anlatmaya çalıştım. Kendim de hatrı sayılır fiyatlarda kulaklıklar kullandım/kullanıyorum. Ek olarak kalitesine güvendiğim marka ve modellerin satışını da yapıyorum. Bu noktada insanların dikkat etmesi gereken paralarının karşılığını alabilecekleri kulaklıkları seçmek. Ülkemizde bu konuda çok bir opsiyon yok zaten o nedenle az sayıda kulaklıktan anlayan kişiler bildikleri marka ve modelleri alırlar. Muhtemelen senin bu m3 ü de bilen biri alıcaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Şimdi şöyle izah edeyim, kulaklık gerçekten çok ayrı bir hobidir. Bu hobiye bulaşan ve belirli bir deneyim elde etmiş insanlar az çok bilir neyin ne olduğunu...

Sen şu an kalk sıradan bir insana deki "a marka bir kulaklık var çok iyi, fiyatı 200 tl". Sana der ki "ooo deli misin, 200 tl kulaklığa verilir mi, 10 lira 20 lira kulaklık dediğin şey." Sen bu kişiye kulaklıkla ilgili hiçbir şey anlatamazsın ve konu orada kapanır.

Şu an bu forumun kulaklık bölümünün hemen her noktasında ismi ve emeği olan birisi olarak mümkün olduğunca insanlara bu zevki anlatmaya çalıştım. Kendim de hatrı sayılır fiyatlarda kulaklıklar kullandım/kullanıyorum. Ek olarak kalitesine güvendiğim marka ve modellerin satışını da yapıyorum. Bu noktada insanların dikkat etmesi gereken paralarının karşılığını alabilecekleri kulaklıkları seçmek. Ülkemizde bu konuda çok bir opsiyon yok zaten o nedenle az sayıda kulaklıktan anlayan kişiler bildikleri marka ve modelleri alırlar. Muhtemelen senin bu m3 ü de bilen biri alıcaktır.

Hocam konuyu bölüyorum fakat kulaklık konusunda bilginiz varsa bana kulakiçi güzel bir kulaklık önerebilir misiniz? Mediamrktte akg k451blk modeli vardı kafaüstü o kulaklığın sesi acaip hoşuma gitti o ayar birşey istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 model farkları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Yazdım size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.