< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dimes cool lime özü

-
-
Ekşi sözlük başlıklarını buraya taşımak hakkında ne düşünüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dikkatli olmak lazım. içindeki şekere bak.
https://www.linkedin.com/posts/gidadedektifi_neiaovaextiafbinizibilin-activity-7096075362660405248-coKT?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
-
50 küp şeker varmış 16 bardak çıkıyorsa bardak başı yaklaşık 3 adet küp şeker var demektir ki bu standart şekerli içeceklere göre çok az.
-
Bir çoğu tek bardakla sınırlı kalmayacağı için yarısını içse 25 küp şeker yapar ki diğer içeriğe değinmeye gerek yok. Şeker bile başlı başlıca bir neden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denemelik aldım 1 tane benlik değil.
Haklısın ama 2.5 litrelik bir şişenin içinde toplu içileceğini düşünürsek gayet makul. Bu arada bir bardak kolada yaklaşık 10 küp şeker var.
-
Arkadas cildirdiniz mi, dünya nufusu 8 milyari gecti, birileri ölmeli, olecek olanlar da ahmak olup, cahil olanlar olmali, kafasini kullanamayan nesilleri ulkeleri gen havyzundan cikartmak lazim yoksa bilinçli olanlar ve onlarin nesilleri icin cok zor bir dunya bekliyor. Kirlettikleri denizi, oldurdukleri hayvanlari, saçtiklari zehiri gorunce, insanogluna acimak icimden gelmiyor.
Sigara içenleri falan gorunce oh cekesim geliyor :)
sizinle aynı görüşü paylaşmıyorum insanları da bu şekilde sömürten ve dolaylı olarak bilinç kontrolü uygulayan bir sistem var önümüzde ve bu sistem değişmediği sürece canavarlar yaratılmaya devam edecek ve gelecek nesillere gelecek olursak onları da bugünün formatına bürüyen etiketleyen ve kurtarılması gerekenler olarak kodlayan da bu sistemin kendisidir generation z bile bir projedir. insanlık köklerinden bilincinden ve birbirinden ayrıştıldı bu sebeple teknoloji de büyük oranda buna hizmet etmeke silah sektörü,gıda sektörü, ilaç sektörü hepsi. böl parçala yönet ile bir kısmı diğer kısma düşman ediyor halihazırda da durum bunu gösteriyor. insanların iradeleri yok demiyorum ama büyük bölümünün kurban olduğunu düşünüyorum. tabiki düşüncelerimiz paralellik göstermek zorunda değil.
En Beğenilen Yanıtlar

Ekşi sözlük başlıklarını buraya taşımak hakkında ne düşünüyorsun?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X