Şimdi Ara

Dilbilgisinden full cekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dilbigisinde denemelerde cok yanlisim cikiyor. Varmi soyle saglam bir kaynak oneren bunu cozersen full yaparsin diyeceginiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dilbilgisi sınavda zaten az çıkıyor. Varsa yoksa paragraf anlatım bozukluğu felan. paragraf yardır gitsin. Dilbilgisine çalışıyosun sınavda bbi soruyolar yapamıyosun ama paragraflarda kenidini çok iyi geliştirirsen hem çok net yaparsın hemde manyak bi süre kazancın olur. Nacizane tavsiyem. Evet.
  • Zaten 5 soru çıktı geçen sınav muhtemelen bu sınavda da 5 veya 5'e yakın çıkar biri zor olur.

• arifbas11 A kullanıcısına yanıt
    +35 net yapmak istiyorum. 40 soruyu 45 dk da bitiriyorum ortalama. Ama dilbilgisinden hepsi yanlis oluyor

• Geçen sene 2-3 tane çıktı çalış ama kasma yani şöyle düşünmekte mantıklı 40 soruyu 40 dk yapmaktansa 35 soruyu 40 dk da yap

• Diğer derslerde sağlam bi planın varsa. YGS ve LYS olarak dilbigisine ağırlık verebilirsin tabiki bireyin kitanı güzel diyolar bende soru bankası var henuz dil bilgisine bakmadım yaya yaya gidiyorum.
    Tavsiyem diğer derslerde sıkıntı yoksa odak verebilirsin. Ama diğer derslerde sıkıntı varsa onlara odak vermek mantıklı. Ne kadar çalışşsan da hiç bilmediğin görmediğin bi kelime sorabiliyolar yazık oluyo. (Geçen sene vardı bi iki soru kıl eden, tecrübeliyim çalışmıyorum.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +105 net Yapmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.