Şimdi Ara

Dil Bilgisi yapamıyorum bakar mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani tyt ayt yazan değil mi yeşil dışı Sarmalın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Dil Bilgisi yapamıyorum bakar mısınız? bu

• Teşekkür ederim hocam zorluğu nedir birde şu an elimde 345 tyt soru bankası ve limit var alayım mı yine de

Bence ilk önce limiti sonra 345 i bitirin. Bitirdikten sonra eğer denemelerde dil bilgisinden 2 den fazla yanlış yapıyorsanız alın. Zorluğu ortanın birkaç tık üstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akuu47 -- 12 Ağustos 2019; 8:58:45 >
  • Hocam birde konuya nerden çalışayım ne önerirsiniz kaynak ve youtube kanalı olarak

• Şaka falan mı yapıyorsunuz :D Limiti bitirdikten sonra sarmalda 24 soruyu 9 dakikada 0 yanlışla çözdüm.

• ForeTaste kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Elinde şu an o kaynaklar olduğu için ilk onları çöz dedim. Limit abartıldığı kadar zor değil bence. Seviyesi bilgisarmala yakın. Ki zaten çözse netlerinin artışını görecektir. Diyorum ki eğer limiti falan bitirdikten sonra halen yükselememişsen bilgisarmalı çöz daha iyi oturacaktır. Hem çözüm videolarının olması hem de içinde bilgilendirici notların olması limitten bir adım önde benim gözümde.

• Hocam konu anlatımı nerden çalışayım

Dilbilgisi için limit el kitabı ve önder hocanın dilbilgisi konu anlatımlı kitabını (örnek akademi) öneririm. Video ise gene önder hocayı öneririm.

• Çok teşekkürler. Paragraf için öneriniz var mı

Hocam bu arada eğer sorularınızı çözdürecek biri yoksa bilgisarmalı ilk önce çözün video çözümleri var

• Yok hocam çözdüreceğim okul açılmadan alayım ben sarmalı

• Paragraf hız ve renk çözebilirsiniz gayet iyidir. zaten sorubankalarındaki paragraflar da var elinizdeki kaynakları bitirdikten sonra bence fazla paragrafla falan uğraşmayın deneme alın günlük olarak onları çözün size hem zaman hem de seviyenizi belirleyip ona göre önlem almak için çok şey katacaktır

• Elinde o kaynak yok 0'dan alıyor. Limiti abartmıyorum ama sarmalın dil bilgisiyle karşılaştırmak saçma olur. Yakın bile değiller bana göre. Ben de sarmalı severim ama limitin dil bilgisi kısmı daha iyi. Yiğidi öldür hakkını yeme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeTaste -- 12 Ağustos 2019; 15:43:33 >
  • +1 bende böyle yapacağım
    Yukardaki gönderide elimde 345 ve limit var diyor iyi okuyun. Ben sadece şahsi fikrimi söyledim karar onun almadan önce incelemesi lazım zaten o zaman kendisine en uygun limit mi sarmal mı anlar zaten ama dediğim gibi videi çözümün olması ve içinde konuyu tekrar edeceği notlarin olması sarmali benim gözümde daha iyi kılıyor

• Siz sarmal al yazdığınız için sıfırdan alıyor dedim. Yani elinde 2 tane kaynak varken bir de 3. tyt türkçe kaynağını aldırmış olacaksınız. Ki bu aşırı saçma. Limitte de soru çözümü var. %99 345in de vardır. Devamında yazdığınız herhangi bir şeyi cevaplamayacağım.

Ya diyorum ki eğer sıkıntı çekmeye devam edersen al sıkıntı çekmiyorsa zaten almayacak. Kendi fikrimi söyledim limitin çözümlerinin olduğunu bilmiyordum. Ilk defa sizden duyuyorum. Ben kendi fikrimi söyledim sadece. Kendisinde bitiyor zaten kaynakları almadan önce zaten inceleyecektir limkt mi uygun sarmal mi uygun anlayacak yaşta. Bu arada söylediklerim saçma ise siz neden ilk önce limit sonra sarmal çözdünüz aceba???

• Yakınımdan limit kalınca ilk onu çözdüm. Son bir kez daha pekiştirmek için kaynak bakayım dedim. Arı alacaktım aslında dil bilgisi için. Arkadaşlarıma sordum, foruma baktım herkes sarmalı övüyordu. Ben de arı yerine sarmal alayım madem dedim. Paragrafı bana göre limitten daha iyi fakat dil bilgisini çok kolay. Kısacası yetersiz bilgiyle öneri veren kişilerin -örneğin sen "limitin soru çözümü olduğunu ilk senden duydum"- yüzünden sarmal aldım. Pişman değilim, Arı alsam da pişman olmazdım. Neyse konuyu kapat, tartışma yerine çevirmeyelim. Ben gerekli bilgiyi arkadaşa verdim, yanlış bilgileri düzelttim. Bundan sonra yanılırsa kendi hatasıdır.

Bakın tartışma olmasın diyorsunuz ama sonra sataşacak tarzada cümle kuruyorsunuz. Ben sizin saçınızın teli kadar yayın gördüm sadece limitin çözümünün olmadığını bilmek yetersiz bilgi değil. Ayrıca hata diye adlandırdıginz şeyi siz yapmışsınız bu da sizin yetersizliğiniz. Ben burda yardimcı olmak istedim sadece kendi fikrinizi söyleyin sonra yapip yapmamsı ona kalmıs. Bu yıl zibilyon tane deneme çözdüm hangi yayinin nasıl olduğunu sizden iyi bildiğime eminim sarmal ile limit arasında uçurum fark yoktur ikisinde de bazı konular bazı kisimlar zorlanmış seviyeleri neredeyse aynıdır. Siz önce limiti çözdügünuz için sarmal size basit gelmis olabilir ama ilk önce sarmalı çözmüş olasaydınız limit size basit gelecekti seviyeleri aynı çünkü. Gene de tavsiyeniz için teşekkürler başkaları ile iğneli konuşup sonra tartışma ortamı yaratmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.