Şimdi Ara

Dil Bilgisi 0 ama yinede çalışmayacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dil bilgisinden kastım hani şu belirtisiz tamlama-sıfat-zamir vs. onlar daha isimlerini bile bilmiyorum o kadar berbat :D Türkçeden 30-32 net çıkıyor ona rağmen. şöyle 1-2 saat çalışarak yapılacak kek konular hangisi? mesela matematikte rasyonel sayılar falan var ya o gibisinden :D 1 soru fazla yaparız :P

• Çalışsan ne kaybedersin acaba? Ben de senin gibiydim geçen sene son birkaç gün çalıştım 36-4 geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

Çalışsan ne kaybedersin acaba? Ben de senin gibiydim geçen sene son birkaç gün çalıştım 36-4 geldi.

çok denedim ama valla dayanamıyorum ya uyku basıyor düşüncelere dalıyorum :D 1-2 basit olanları söyler misin onlara çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.multicultural

quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

Çalışsan ne kaybedersin acaba? Ben de senin gibiydim geçen sene son birkaç gün çalıştım 36-4 geldi.

çok denedim ama valla dayanamıyorum ya uyku basıyor düşüncelere dalıyorum :D 1-2 basit olanları söyler misin onlara çalışayım

Fiilde Çatı, Cümle Öğeleri, Ses Bilgisi. Her birinden birer soru gelir kesin.
  • kanka sadece ses bilgisi ve cümlenin öğeleri çalış 2 soru kaparsın,diğerleri zor olum ya bende yapamıyorum.Ama 33-35 netteyim sırf paragraftan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.