Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
28
Favori
120.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu iş çözülürse sizin sayenizde çözülecek emekleriniz ve ugraslariniz için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu alacaktım 2 gündür bakıyorum bu konuya daha yarım saat önce denk geldim bayağı bir mesaj okudum. Ana konuya da bir göz gezdirdim. Sorun oranı biraz fazla gibi geldi gözüme. Sorundan bi haber telefonu kullanan sayısı da bence oldukça fazladır.

Şimdi bir sorum olacak. Telefon geldiğinde açıp hard format atsak sonrasında da 11 sürümünü kursak sizce sorun çözümü olur mu? Telefonu almış olupta bunu test edip bilgi verebilecek olanlar var mıdır?
  • Hard format atınca tekrar 10 olarak geri gelmez mi cihaz?
  • Güncelleme yapmadan önce o işlem yapılsa diye yazdım bende zaten. 10 dayken hard format sonrasında 11 yükleme yapılma işlemi. Bunu biri deneyebilirse diye demek istedim.
  • Proximity: Calibration Fail
    Ancak yakınlık sensörüyle ilgili pek bir sorun yaşamadım 3 haftadır kullanıyorum.

Accelerator: Calibration Success oluyor ama Ok tuşu aktif olmuyor x y z değereri sabitlenmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun bence donanımsal. Mi a2 ve mi a2 lite cihazlar var bende ikisinde de aynı sorun var. Konuşurken ekran kapanmıyor

• Migrosa gittim. İthalatci garantili diyorlar. Testleri uyguladim olumsuz sonuclar veriyor. İthalatcilarda sorun olmadigi soyleniyordu? Ayrica redmi 8 (note olmayan) testten cok guzel geciyor. Resmen onu alasim geldi.

• Bahsettiğiniz diğer forumlar ve sosyal medya sayfalarını takip etmek adına başlıklar veya linkleri buradan yazabilirmisiniz.
    Şahsen ben resimlerdeki Facebook sayfalarından konuyu açtıp diğer sayfaları bilmek isterim.

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.)

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.)

• takipteyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öyle birşey buldum ama dilini anlayamadım:

Bu videoda da Proximity Sensor Reset/repair Tool apk dan bahsediliyor

Başka bir yerde de şu apk yı kullanmışlar. sorun çözümlenmiş
    Ama root gerekiyormuş. donanımsal değil de software olan sorunları çözüyormuş
    play.google.com
    Proximity Sensor Reset (Calibrate and repair) - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiledirection.proximitysensorreset

quote:

Important: Please note that this App will try to fix/reset the software problems only, IF you have a hardware sensor issue no app can fix it, you need a hardware repair.
    (This app is designed for Rooted devices, and will only try to update and the sensor values in the configuration file.)

Note: You may need to do the configuration steps more than 1 time(and make sure to reboot the device), also try to keep this App installed because it include a boot launcher auto-re-calibration to re-configure the proximity sensor at device start-up.

google da arayınca 8 note un ve de 8 note pro nun sensör sorunundan bahseden xda ve mi sitelerinde pek çok link var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaseminDH -- 26 Kasım 2019; 18:44:24 >

• Arkadaşlar 1 haftadır alsam mi almasam mi arasında kaldım ne yapayım anlamadım gitti ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.