Şimdi Ara

Dikkat dolandırıcı '161907' nickli kullanıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon-Ankara biletine yüzde 30 indirim yapacağını söyleyen "161907" nickli kullanıcıdan referans istedim ben binbaşıyım senden önce üye oldum diyerek referans veremedi. Başka bir güvence istedim kıytırık bir kullanılabilir puan yazılı resim attı. Bu Hesabı bile ekran Görüntüsü olarak atamadı. Sosyal medya Hesabı istedim Hiçbirini kullanmıyorum dedi. Zora gelince de küfr edip engelledi. Forumda referansı olmayan Kişilerin rütbesi ne olursa olsun itibar edip sakın para göndermeyin.
    Dikkat dolandırıcı "161907" nickli kullanıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Konuşmaları çarpıtıp yalan söylüyorsun. fiyatta anlaştık sen ardından bir kanıt istedin bende senin isteğine istinaden bu ekran fotoğrafını paylaştım. ve ardından sen kimlik bilgilerimi istedin ben göndermeyeceğimi söyleyince sen dolandırıcı diye damgalamaya başladın. Binbaşı konusuna gelirse forumda mesajın yok aktif değilsin referansın yok ben neyine güveneyip önce işlem yapayım? karşı tarafta referans yoksa üyelik tarihi ve mesajı baza alırım tabi ki. Senden ricam whatsapp konuşmalarımızı paylaş burada bu şekilde çarpıtarak ve YALAN söylerek ne yapmayı amaçlıyorsun?
  • Konuşmalar belli. Emin ol gün içinde paylaşacağım. Çarpttığım tek bir konu yok. Ekran görüntüsünü attığın fotoğraf sahte. Öyle bir hesabının olduğunu bile ispatlayamazsın. Watsaptaki resmin bile sahte. Senden tc kimlik numaranı istemedim. Ad soyad bile veremedin. Güvenilir ikinci bir adres gösteremedin (facebook,twitter) kendine ait hesabın ıbanını ve hesap bilgilerini bile veremedin. Şirket hesabına para istedin. Hangi şirket diye sordum onu bile söyleyemedin. Kalkmışsın burda benim profilimle rütbemle konuyu çarpıtıyorsun. Acizce küfür edip kaçmak da neyin nesi? Niye sana küfür ve argo kullanmayan birine küfür ediyorsun? Yüzde otuz indirimini ispatlayabilir misin? Hayır onu da ispatlayamadın ve ispatlayamazsın. Cep telefonun bile başka biri adına kayıtlı. Burda insanların emeklerini alın teri kazancını çalıyorsunuz. Madem binbaşısın da niye bir tane arkadaşın referansın yok? Benim daha önce açtığım konulara bakabilirsin hırsızlığın rütbesi olmaz. Er dolandırıcılık yapar binbaşı yapmaz diye bir kaide mi var arkadaşım? Sen bana güvence sun önce? Öyle şirket hesabı verip para istemekle olmuyor!! Benden hangi bilgiyi istersen vereyim iş yeri adresi iş yeri telefonu teyit edilecek ikinci telefon kendi adıma kayıtlu faturalar yani gerçek biri olduğumu ispatlayacak onlarca bilgi sunarım sana. Sen hangi bilgiyi sunuyorsun? Kendine güvenen dürüst insanlar burda her bilgiyi doğruluyor. Ben ilk defa senden alışveriş yapmıyorum. Burda güvenilir onlarca insan var. İnsanın kafasında bir tane soru işareti bırakmadan cevap veriyorlar. Sana iki soru sorduk küfür edip kaçtın. Hayırdır kendine güvenen adam neyi saklıyor neden kaçıyor niye küfür ediyor. Bu soruların cevabını ver önce?

• quote:

Orijinalden alıntı: kitapeli

Konuşmalar belli. Emin ol gün içinde paylaşacağım. Çarpttığım tek bir konu yok. Ekran görüntüsünü attığın fotoğraf sahte. Öyle bir hesabının olduğunu bile ispatlayamazsın. Watsaptaki resmin bile sahte. Senden tc kimlik numaranı istemedim. Ad soyad bile veremedin. Güvenilir ikinci bir adres gösteremedin (facebook,twitter) kendine ait hesabın ıbanını ve hesap bilgilerini bile veremedin. Şirket hesabına para istedin. Hangi şirket diye sordum onu bile söyleyemedin. Kalkmışsın burda benim profilimle rütbemle konuyu çarpıtıyorsun. Acizce küfür edip kaçmak da neyin nesi? Niye sana küfür ve argo kullanmayan birine küfür ediyorsun? Yüzde otuz indirimini ispatlayabilir misin? Hayır onu da ispatlayamadın ve ispatlayamazsın. Cep telefonun bile başka biri adına kayıtlı. Burda insanların emeklerini alın teri kazancını çalıyorsunuz. Madem binbaşısın da niye bir tane arkadaşın referansın yok? Benim daha önce açtığım konulara bakabilirsin hırsızlığın rütbesi olmaz. Er dolandırıcılık yapar binbaşı yapmaz diye bir kaide mi var arkadaşım? Sen bana güvence sun önce? Öyle şirket hesabı verip para istemekle olmuyor!! Benden hangi bilgiyi istersen vereyim iş yeri adresi iş yeri telefonu teyit edilecek ikinci telefon kendi adıma kayıtlu faturalar yani gerçek biri olduğumu ispatlayacak onlarca bilgi sunarım sana. Sen hangi bilgiyi sunuyorsun? Kendine güvenen dürüst insanlar burda her bilgiyi doğruluyor. Ben ilk defa senden alışveriş yapmıyorum. Burda güvenilir onlarca insan var. İnsanın kafasında bir tane soru işareti bırakmadan cevap veriyorlar. Sana iki soru sorduk küfür edip kaçtın. Hayırdır kendine güvenen adam neyi saklıyor neden kaçıyor niye küfür ediyor. Bu soruların cevabını ver önce?

Kesinlikle güven vermeyen bir kullanıcı. Tek bir referansı yok. Aktif üyeyim diyor ama aktifliğiyle ilgili belirti yok. Referanslı, eski, aktif üyelere önce biletleme yaparım diyor ama 2 hesap vermeme rağmen aktif, eski ve referanslı işlem yapmaya niyeti yok. Hiçbirşeyi kanıtlama çabası içinde değil. Dolandırmadığı/dolandıramadığı için diyemiyorum ki dolandırıcıdır ama kesinlikle güven vermiyor. Alışveriş yapacaklar dikkatli olsun kesinlikle. 40-50 lira indirim olacak diye 200-250 liranızdan olmayın. Tatmin olmazsanız kesinlikle alışveriş yapmayın. Malum eski, referanslı üyelerin hesapları çalınıp dolandırıcılık yapanlar çoğaldı. Bir küçük noktada, profildeki isim ile banka hesabı isminin aynı olması da önemlidir.

• Dediğim gibi dolandırıcıdır demiyorum. Konuşmalarda bu şekilde. Karar sizlerin. Kendisi çıkar burada aksini kanıtlamak için çaba gösterirse başımız gözümüz üstüne, paşa paşa alışveriş yaparız.

• Hala kimlik bilgilerimi istedi diyor yazışmada. Yahu el insaf senden tc kimlik numaranı istemedim. Banka hesap bilgilerinle adın soyadın bile uyuşmuyor. Bana hala şirket hesabınıın bilgilerini vermeye çalışıyorsun ve şirketin ismini cismini sorduğumda hiçbir cevap vermiyorsunuz. Neyine güveneyim senin de 150 lira para göndereyim. Turna hesabındaki profil bilgilerini bile gönderemiyorsun. Kalkmış beni yeni üye er diyerek küçümsüyorsun. Ulan senin binbaşı hesabının çalıntı olmadığını biz nerden bilelim. Buradan er dolandırıcılık yapar binbaşı yapmaz diye bir kural mı yazıyor. İki tane soruyu cevaplayamıyorsun köşeye sıkışınca da küfür edip kaçıyorsun. Gelip burda da ama ben binbaşıyım diyorsun. Yesinler senin rütbeni sahtekar herif.

• Beyefendi eski ve bol referanslı üyelere işlem yapacağını söylüyor ama biz referans istediğimizde kendisinin bir tane referansı olmaması gayet normal oluyor :)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese merhabalar, öncelikle şunu belirtmek isterim, hesabın gerçek sahibi benim. Tespitleriniz doğrudur foruma çok giriş yapmadığım için hesabın çalındığını yeni fark edebildim. Hesabım bu kansız dolandırıcı tarafından çalınmış ve anladığım kadarıyla insanları dolandırmaya çalışmıtır. Bunu yaparkande tamamen üyelik tarihi ve rütbeyi referans göstermiş. Hesaba henüz giriş yapabildim. Umarım kimse kandırılmamış ve canı yanmamıştır. Demek ki bu zamanda forum hesaplarını bile sürekli takip etmek lazım. Birini dolandırıp başımıza bile yıkabilir bu haysiyetsizler...

Hayırlı forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.