Şimdi Ara

dikiş izi ve polislik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • küçükken yanağım yarılmış 1cm kadar dikiş var polis olan arkadaşlar yardım ederse bu engel olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dikiş İzi ve Polislik

Polis mesleği, fiziksel talepleri yüksek bir meslektir. Adaylar, göreve uygun olup olmadıklarını belirlemek için kapsamlı bir tıbbi muayeneden geçerler. Bu muayene sırasında dikiş izleri de dahil olmak üzere herhangi bir yara izi incelenir.

Dikiş izlerinin polisliğe engel olup olmadığı konusunda net bir cevap yoktur. İzin türü ve yeri de dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlıdır. Örneğin, yüzünde belirgin bir dikiş izi olan bir adayın göreve uygun görülmemesi muhtemeldir, ancak kolundaki küçük bir dikiş izi sorun teşkil etmeyebilir.

Polislikte yara izleri ile ilgili değerlendirme genellikle aşağıdaki kriterlere dayanır:

• İzin boyutu ve yeri
    • İzin nedeni
    • İzinin iş performansını etkileyip etkilemeyeceği

Genel olarak, yara izi polisliğe engel değildir. Bununla birlikte, belirgin veya iş performansını etkileyebilecek izler sorun teşkil edebilir. Polis adaylarının, başvuru sürecinde herhangi bir yara izini değerlendirme kuruluna bildirmeleri önerilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Polislikte yara izi
    • Dikiş izi polisliğe engel mi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yüzde ki izler problem olabilir kardeşim ameliyatla felan geçmiyor muymuş ?
  • esnetikçiğe gözükmen gerek bizim bi arkadaş var yüzünü köpek ısırmıştı şuan görünmüyo bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

esnetikçiğe gözükmen gerek bizim bi arkadaş var yüzünü köpek ısırmıştı şuan görünmüyo bile

ya hocam 1cm bişi kaza sonucu oldu küçükken küçüklük fotomdada gözüküyor

• dikiş izi yazlik uniforma giydiğinde 5 metreden belli oluyorsa ve eskal belli eden bir izse sorun olabilir.başvuracağın okulun doktoruna danış o sana fikir verir.

• yec24 Y kullanıcısına yanıt
    polislik için sağlık raporunu normal devlet hastanesindeki doktorlar verir cildiye olması lazım :)) askeriye gibi polis doktor yoktur. o yüzden sana yakın bi devlet hastanesine git. doktora de polisliğe başvurcam sorun olurmu diye. çünkü zamanında onlar da aday polislere rapor verdi kuralları bilir. yalnız ondan önce mülakatlar var. kuruldaki müdürler dış görünüşe de bakar. çok abartılıysa dikiş izi eler ve bi daha şansın olmaz. ama dediğine göre belli değil fazla. o yüzden yardır gitsin takma kafana :))
  • Mülakatda fazla bakılmıyor ben girdim bu sene mülakata kadının teki oturduğu yerden baktı hiç istifini bozmadan dudağımın altında küçüklükten kalma iz vardı bişey olmadı ,ama konuşurlarken duydum çocuğun teki fondoten sürmüş sildirdiklerinde altından dövme çıkmış yollamışlar, bana bakarken yanımdan sıraya yürüyen çocuğun doğum lekesi vardı kolunda ordaki müdür çocuğun elinden dosyasını aldı sen git oğlum dedi yolladı çocuğu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Bozukluğu ve Subaylık
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakguney

polislik için sağlık raporunu normal devlet hastanesindeki doktorlar verir cildiye olması lazım :)) askeriye gibi polis doktor yoktur. o yüzden sana yakın bi devlet hastanesine git. doktora de polisliğe başvurcam sorun olurmu diye. çünkü zamanında onlar da aday polislere rapor verdi kuralları bilir. yalnız ondan önce mülakatlar var. kuruldaki müdürler dış görünüşe de bakar. çok abartılıysa dikiş izi eler ve bi daha şansın olmaz. ama dediğine göre belli değil fazla. o yüzden yardır gitsin takma kafana :))

mulakati gecdikten ve yazlidan aonra saglik raporunda izlere fazla bakilmaz daha cok kan ic organlar duz taban gibi seyler incelenir.ben polis okulundaki doktor a danisildiginda ize en net yorumu o yapacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.