Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
826.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By CrAzY

O zaman simdiden calısmaya baslayım.Şimdi bişeyler koymaya calışayım kendimi bi deneyim seneye dershaneye kayıt olup 7 ay kadar sürede bişeyler yapmaya calısırım.

Hala cevabını alamadığım sorularım var umarım yardımcı olursunz :)

quote:

.Gazi veya Abant İzzetbaysal elektrik müh için puanım ne kadar olmalı.Birde kaç tane net yapmamız gerekir.Nelere çalışmam gerek ne öneririsiniz.

Hocam elektrik muh ligi en yuksek sayisal bolumlerden biri en az 70 mat 70 turkce puana takilmayin zaten dersaneye gittimi herseyi ogrenirsiniz puanmis siralamaymis filan suan tek hedef 70 e 70 olsun

Temel icin antrenmanlarla matematik 1-2 kitaplarina bakin hangisinin duzeyindeyseniz onlari alin simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 3 Nisan 2013; 3:05:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkürler Mami :)
  • öncelikle herkese merhaba.
    sağlık meslek lisesi hemşirelikten geçen sene mezun oldum bu sene 2. kez sınava girdim ama diyetisyenlik için yeterli bi puan alamadım. öğrendiğime göre yaşlı bakımından diyetisyenliğe tamamlanıyormuş. bi sene daha kaybetmemek için ve diyetisyen olmayı çok istediğim için dgsyi düşünüyorum ama bu sınav kaldırılır diye çok korkuyorum. kaldırılmaz deyin mutlu edin beni nolur
  • Valla bu güne kadar sınavla ilgili çok şey düşündüm ama kaldırılacağı fikri aklımın ucundan bile geçmedi.İleride belki bir ihitmal ucundan köşesinden değiştirlebilir ama kaldırılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anejatkobidik

öncelikle herkese merhaba.
    sağlık meslek lisesi hemşirelikten geçen sene mezun oldum bu sene 2. kez sınava girdim ama diyetisyenlik için yeterli bi puan alamadım. öğrendiğime göre yaşlı bakımından diyetisyenliğe tamamlanıyormuş. bi sene daha kaybetmemek için ve diyetisyen olmayı çok istediğim için dgsyi düşünüyorum ama bu sınav kaldırılır diye çok korkuyorum. kaldırılmaz deyin mutlu edin beni nolur

Yok öyle bi dünya :)

Kaldirilmasi soz konusu bile olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 yıllk okuyorum alttan dersin olursa dgs sınavına girme şansın varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

arkadaşlar 2 yıllk okuyorum alttan dersin olursa dgs sınavına girme şansın varmı acaba

Sinava basvururken bu sene bitecek diyeceksin ama alttaki derslerini mutlaka vermen lazim. Belli bi tarihe kadar.

Sinava da girersin. Onemli olan yerlesebilmen icin mezun olman.

Olmazsan puanin hesaplanir ve osym ye belgelerin gitmedigi icin. Okul puanin 30 olur.

Onceki senelerde oyleydi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

arkadaşlar 2 yıllk okuyorum alttan dersin olursa dgs sınavına girme şansın varmı acaba

Sinava basvururken bu sene bitecek diyeceksin ama alttaki derslerini mutlaka vermen lazim. Belli bi tarihe kadar.

Sinava da girersin. Onemli olan yerlesebilmen icin mezun olman.

Olmazsan puanin hesaplanir ve osym ye belgelerin gitmedigi icin. Okul puanin 30 olur.

Onceki senelerde oyleydi ;)

Hocam tam anlamadım durumu, alttan dersin kalırsa otomatik olarak yerleşemezsin diye biliyorum.
  • Arkadaşlar bende geçen sene 2 yıllık bilgisayar prog. mezunuyum.DGS ye girdim başarılı olamadım.bu sene de dgs sınavına başvurabiliyor muyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Arkadaşlar bende geçen sene 2 yıllık bilgisayar prog. mezunuyum.DGS ye girdim başarılı olamadım.bu sene de dgs sınavına başvurabiliyor muyum.

evet başvurabilirsin
  • Yarın 14.00 da tasarı Türkiye geneli deneme sınavı var.Vakti olanlar gitsin derim.Ben gidicem, başka kimler gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Yarın 14.00 da tasarı Türkiye geneli deneme sınavı var.Vakti olanlar gitsin derim.Ben gidicem, başka kimler gidiyor?

Nerde sinav. Ben ankaradayim

• Evet beyler denemeler var pz.tesi sali da olacak bende girecegim insallah netlerimiz artar beyler dua etmeyi unutmayin

• quote:

quote:

Yarın 14.00 da tasarı Türkiye geneli deneme sınavı var.Vakti olanlar gitsin derim.Ben gidicem, başka kimler gidiyor?

dgs çalışmaları ne alemde :) dgs.o r g tanıyorum yanılmıyorsam seni

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Evet beyler denemeler var pz.tesi sali da olacak bende girecegim insallah netlerimiz artar beyler dua etmeyi unutmayin

mami_24 dgs.o r g bulundun mu hiç nick tanıdık geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

quote:

quote:

Valla kazandik ama. Yine girecegim. Puan kirilsada bi hedefim var bakalim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Evet beyler denemeler var pz.tesi sali da olacak bende girecegim insallah netlerimiz artar beyler dua etmeyi unutmayin

mami_24 dgs.o r g bulundun mu hiç nick tanıdık geldi

üyeyim hocam doğrudur
  • Sınava girmeyenler varmı.pazar günü son diye biliyodum ama bugün yarında varsa gdip girin.ben dün girdim katılım yüksekti.

• Arkadaşlar tüm şevkim kırıldı. Benim sözel aobp puanım 62ydi, şimdi galiba obp hesaplanıyormuş. Diploma notum "2.55"'ti, 2011de girdiğim sınavda obp puanım "46" görünüyor. Bu çok düşük bir puan, hesaplama yöntemiyle (x08) ile baktım 51 gelmesi de gerekiyor yanlış mı hesaplanmış bilmiyorum ama buda düşük. 2 aydır dershaneye gidiyorum, sözel bölümüm, türkçeyi full'e yaklaştırdım, matematik 40 tane yapsam yeter derken şimdi bütün umudum kırıldı. Sizce ne yapayım?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kazandik ama. Yine girecegim. Puan kirilsada bi hedefim var bakalim :)

nereyi kazandın :)

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.