Şimdi Ara

Dikey derin dondurucu Bosch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu cihazı almak istiyoruz yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/derin-dondurucular/GSN36AI31.html?source=browse

cihazı 1975 TL ye alacağız .

• o cihaz o parayı etmez ben yerinizde olsan indesit 7 çekmeceli alırım 720 tl civarı
    bosch'a göre yıllık 47 kw fazla yakar
    kaba bir hesapla aradaki 1255 tl yi amorti etmek (1255/ 0.36*47)=74 yıl alacak
    beyaz eşya ömrünü de 10 yıl olarak düşünürseniz bosch'a o parayı vererek sokağa para atmış olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 14 Eylül 2013; 9:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

o cihaz o parayı etmez ben yerinizde olsan indesit 7 çekmeceli alırım 720 tl civarı
    beyaz eşya ömrünü de 10 yıl olarak düşünürseniz bosch'a o parayı vererek sokağa para atmış olacaksınız

hayyy ALLAH razı olsun aklıma takılıyordu bu yorumuna güvenerek alıcam yarın inşallah, çok saol dostum
  • sağol dostum çok aydınlatıcı bir cevap olmuş yalnız bosch un kalitesi tartışılmaz aldığım diğer markalardan hep pişmanlık duydum aynı şeyi yaşamak istemiyorum
  • KND59AW35N bende bunu aldım 2000 tl yeni kuruldu

bosch aldıgım ürünler
    bulaşık makinası(2 proğramlı)
    buzdolabı üsteki seri
    set üstü ocak , aspiratör

çamaşır makinamda bosch ( 12 yıl falan oldu sanırım o yeni değil)

geldiler cuma günü kurdular servisi gerçektende iyi sadece aspiratör kurmadı o da benim hatam 65cm üste boşluk olacakmış ben 90 cm bıraktım işe yaramaz dedi kurdurmadı ocakta çizik vardı servis varken fark etmedim gittikten sonra fakettim aradım cumartesi geldiler baktılar pazartesi gelip değiştirecekler
    bosch tercih etmemin nedeni servis+kaliteli fiyatta yüksek olsada

beko buz dolabı vardı sogutmuyor tam, arıyorum adamları zorla geldiler götürdüler geri getirdiler hiç bişey yapmadan aynı değişen bişey
    vestel tam rezillik öğrenciyken çamaşır atardık yeni makina tam temizlemiyor servisi aradık yok yanlış çalıştırıyorusnuz fazla toz yük fazla hepsini denedim 10 yıllık bosch yanından bile geçmez

elektrikli şofben aldım yeni ihlas aldım kurana kadar pişman ettirdiler aldıgıma alacagıma adamları kurulsun diye 3 kere aradım adamlar cumartesi gelip kuracaklar dediler saat 6 olmuş gelen yok tekrar aradım sıradasızı pazar günü olur dediler bende azıma gelen saydım nasıl sevissiniz cumartesi gelecektiniz bari saat verin şu saat diye bilgilendirme yapın ben aramadan siz armaıyorusn falan sizi evde bekliyecem tüm gün baya bir atar yaptım geldiler 1 saat sonra kurdular bunu anlatmamın nedeni herkez servis olamaz bosch aradım yarım saat sonra aradılar saat 1-3 yoksa 6-8 arasımı gelelim diye en azında saat dilimi var tüm gün değil

• hadi_be dostum bende aynen senin gibi düşünüyorum pahalı olabilir ama verdiğin parayı hak ediyor iş şansa kalmıyor bende evlendiğimde arçelik almıştım tüm eşyaları şuan çamaşır makinamdan hiç memnun değilim, boschta aynı paraydı ama gittik arçelik aldık sonuç pişmanlık.
    pişman olmamak için biraz fazla para verip en iyisini almak istiyorumhttp://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/derin-dondurucular/GSN36AI31.html?source=browse bu derin dondurucu kategorisinde en iyisi bence bu kadar özelliği olan başka makina varsa yazın görelim indesiti inceledim nofrost bile değil sanırım.

• Soyle soyleyeyim bosh ile indesit arasındaki kalite farkı icindeki raflardan ibaret
    Zaten derin dondurucu dediginiz poliuretan basilan kabin kompresor ve raflardan olusuyor
    Kompresor farki zaten 47 kw ile kendini gosteriyor
    Poliuretan isee bosh ve indesit basf firmasindan alim yapiyor
    Cok kafaniza takilirsa indesitte 100 tl gibi bir rakama 7 yil garanti yaptirirsiniz
    Bu urunlerin endustriyel maliyetleri 200 euro bile degil
    Ben evimde 5 yildir indesit 5 cekmeceli kullaniyorum sorun yasamadim
    Bu arada ayni urunun nofrost hotpoint modeli de var 200 tl daha pahali ama oda herhalikarda bosch dan ucuz
    Hicbir fabrika 0 hatayla uretim yapamaz bsh grubuyla ilgili bircok sikayet bu forumda ve sikayet sitelerind mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 15 Eylül 2013; 13:28:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DERİN DONDURUCU
    10 yıl önce açıldı
    LG dondurucu kısmı soğutmuyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellyphax

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

o cihaz o parayı etmez ben yerinizde olsan indesit 7 çekmeceli alırım 720 tl civarı

hayyy ALLAH razı olsun aklıma takılıyordu bu yorumuna güvenerek alıcam yarın inşallah, çok saol dostum

İciniz rahat olsun burada iskembeden sallayanlara bakmayin
    İndesit grubu avrupada 2 dunyada 5 sirada
    Kimsenin begenmedigi arcelik avrupa da 5. Sirada ve cok iyi isler yapiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.