Şimdi Ara

Dijiturk yada dsmart alımında yardıma ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam merhaba arkadaslar dün 106 ekran 3D philips marka led tv aldım kurulumu yapıldı Türksat uydu bağlantım var ve bı kac tane HD yayın izliyebiliyorum yani Tv'den bu sekilde zevk almak mümkün değil siz tecrübeli arkadaslarımdan fikir istiyorum Tv' izlerken keyif alabilmem için hangi yayıncı kuruluşu tercih etmem mantıklı olur acaba şimdiden teşekkürler cevaplarınız için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

549 TL 24 ay Full Paket (40 TL lik kurulum bedeli dahil)

Kurulum bedelini de anlamadım zaten :-S aldın götürdüm receiveri taktım zaten tesisat hazırdı.Neden alıyorlar- el cevap havadan para kazanmak için ;-)

Ligtv yani süper lig maçları olmasın diyorsan kesinlikle D-Smart al derim.

Ben aldım gayet memnunum.

Bayiden 8 taksit kredi kartı ile alıyorsun.2 sene ne fatura ne baska bişey tertemiz izliyorsun.

Orijinalden alıntı: @ErzincanlıDede

D smartta kampanya var şimdi

549 TL 24 ay Full Paket (40 TL lik kurulum bedeli dahil)

Kurulum bedelini de anlamadım zaten :-S aldın götürdüm receiveri taktım zaten tesisat hazırdı.Neden alıyorlar- el cevap havadan para kazanmak için ;-)

Ligtv yani süper lig maçları olmasın diyorsan kesinlikle D-Smart al derim.

Ben aldım gayet memnunum.

Bayiden 8 taksit kredi kartı ile alıyorsun.2 sene ne fatura ne baska bişey tertemiz izliyorsun.

D smart Şampiyonlar ligi ve Türkiye lig maçlarını mantıklı ve ucuz şekilde nasıl izleyebiliriz,
    fiber internet alıp digitürk netten izlemekde bir alternatif olabilir,
  • Aslında bende d smart + internet almayı planlıyorum mantıklı geldi bana aylık bedeli 80 tl gibi bi rakam dediler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

Selam merhaba arkadaslar dün 106 ekran 3D philips marka led tv aldım kurulumu yapıldı Türksat uydu bağlantım var ve bı kac tane HD yayın izliyebiliyorum yani Tv'den bu sekilde zevk almak mümkün değil siz tecrübeli arkadaslarımdan fikir istiyorum Tv' izlerken keyif alabilmem için hangi yayıncı kuruluşu tercih etmem mantıklı olur acaba şimdiden teşekkürler cevaplarınız için :)

Arkadaşım 5 yıldır D-smart üyesiyim gayet memnunum.
    Fiber netim var LİGTVyi Digiplay'den izliyorum eger ligide izlemek istiyorsan öneririm en azından istedigim yere götürebiliyorum maçımı...
    D-smart HD cihazım var Erotik kanallar dışında full paket üyesiyim indirimli kullanıyorum 42TL..
    Diginin LİGtv olmasa yüzüne bakılmayacagını dahi düşünüyorum en azından benim gözümde bunuda düşme sebebim çok yavaş işleyen bi sistemleri mevcut müşteri hizmetleri sıfır ile puanlayabilecegim seviyede hatta gözümde.
    Bunun ıcın bır cok sebebım var en kısa acıklayabılecegım Dıgıplay uyesıyız ama Telefonla musterı hızmetlerıne baglanacagımızda bızım tuslayabılecegımız bır tus yok :D Bıze atanmıs bı operator numarası mevcut degıl ancak 3-4 tekrardan sonra musterı hızmetlerıne otomatık atıyorda baglanmayı beklıyorsun 15-20dk. baglanıyorda derdını anlatıyorsun karsıdakı anlayacakda.. :D

Kesınlıkde D-smart fanı degılım calısanı degılım hatta musterı hızmetlerı konusunda D-smartta buyuk oranda aynı sıkıntıyı yasatabılır sana bu 2sıde cok farklı degıl ama D-smart Allahdan cok sık sıkıntıyı yasatan bı fırma degıl. Dıgıturk'un sınyal kırılmaları dusmelerı o kadar fazlakı Ankarada yasıyorum aynı semmette Ablam gıl Dıgı uyesı ben D-smart onlarda yayın zayıflıyor bızde tık yok 1 kere daha hava kotuymus kar kıyametmıs d-smart donmusmus vs. sorunu yasamadım.

Dıkkate alırsan eger D-smart al derım

GALATASARAY - REAL MADRID

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.