Şimdi Ara

DIJITURK KULLANAN MUTLU VE MESUT /AILELER/ KULÜBÜ / (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poison06

quote:

Orijinalden alıntı: reset45

lg ile samsung arasında çok gittim geldim çeşitli modellerini inceledim her
    iki tv de güzel lakin samsung piksel bakımından daha başarılı bu sebeble samsung dedim ve 40 d 6000 3D son kararım oldu memnunum şu an özellikle hd perfonmansı müthiş göz kamaştırıcı örneğin mtv hd de bugün bir konser vardı gözlerimi alamadım.plus nasıl gidiyor bu arada.

güzel tv tercih etmişsin arkadaşım hayırlı olsun, samsungun artısı DTS sesleri açıyor harici hdd yi taktın mı istediğin hd filmi açar sorunsuz. plus süper hocam sen şikayetlerini yazdıkça içime kurt düştü kendim daha bi dikkatli bakıyorum ev ahalisine soruyorum iyi bakın nasıl diye gelen arkadaşlara bile sordum kanal geçişleri daha yavaş doğru bu hissediliyor ama görüntüde hd eskisiyle aynı ama sd kesinlikle daha kaliteli, kayıt özelliği zaten güzel. maksat zevk işte kayıt özelliğide benim için olmazsa olmaz değilde dedimya eğlencemiz bu işte

Hocam ben eski perfonmansı yakaladım. 9102 de memnunum müşteri hizmetleri sağolsun bir dediğimizi iki etmedi 24 saat içinde eskisi yerine geldi kanal geçişleri oldukça kısa yalnız şunu hatırlatayım o cihazın hard diski doldukca kanal geçiş süresi uzayacak halam da da aynı şikayet var 3 saniye yi buluyor bana çok uzun geldi hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

Süper memnunum ilk çıktıgı günden beri kullanıyorum, begenmeyenler hatayı kendilerinde arasınlar.

Aynen katılıyorum onlar sorunlu müşteri ben otomatik ödeme talimatı verdim bakıyorum rahatıma.keyifli seyirler.

• Ben de digitürkten genel olarak memnunum. Bazen ufak tefek sorunlar yaşadım ama bu sorunlar kısa sürede çözüldü. Bence, evinde HD yayın izlemek isteyen kullanıcılar için digitürk vazgeçilmez. Üstelik her geçen gün hd yayın sayısı da artıyor.
  • ekleyebilirsin :)
  • Ara sıra bazı kanalların yerinde olmadığını görmüşùzdùr bu durumda kolay kurulum yaptığımız taktirde yerlerine geleceklerdir.

• Spor olayını bir kenara bırakırsak eskiden en çok izlediğim kanal olan CNBCE'yi unuttum neredeyse. Digiturk'ten vazgeçmesi çok zor benim için.
  • biraz önce müzik eğlence paketini açtırdım mtv live hd görüntü ses kalitesi mükemmel, sırf bu kanalı merak ettiğim için açtırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

biraz önce müzik eğlence paketini açtırdım mtv live hd görüntü ses kalitesi mükemmel, sırf bu kanalı merak ettiğim için açtırdım

Evet dijiturk ün her seçiminde olduğu gibi bu seçiminde de isabetli bir karar vermiş bulunmaktasın sanırım 4 paketin oldu toplamda artı 2 lira nerelere vermiyoruz değilmi'tek bu mtv hd için bile değer diyorum özellikle konser çekim görüntülerine dikkatini çekerim,bir keskinlik bir renk show var.Gözlerini almakda zorlanıyor insan!!!Ne diyelim keyifli seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duck Soup

engelli paketi harika

Dijiturk dünyası içine girilmesi gereken bir dünyadır.Malum evin oyalanma eğlence te sinema belgesel kaynağı.

• rezalet bir platform. dsmart her türlü basar.
  • @ engink

Yanlış yerdesiniz, başlığı dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

rezalet bir platform. dsmart her türlü basar.

Bu sizin kendi kişisel görüş ve bakış açınız.Ayrıca bu başlık altında sadece memnuniyet belirtebilirsiniz.

• quote:

Doğruyu söylemek gerekirse D-Smart Mtv Live HD olsun,Vh1,Mezzo,MCM müzik kanalları,Net Geo kanalları,Discovery kanalları,History HD,Lig maçları,dünyanın en önemli spor kanallarıyla,haziran ve temmuz ayında çıkaracağı Hangoover 2,Rio,Çelik Yumruklar,Patrondan Kurtulma Sanatı,Harry Potter 2,Thor,Cars 2,Transformers 3,Super 8,Kung-Fu Panda 2 filmleriyle olsun,Amerika'dan 2 gün sonra ve aynı hafta çıkardığı kaliteli dizileriyle,kaliteli HD'siyle olsun Digitürk'e her türlü basar.

Durun,bu saydıklarımın hepsi Digitürk'te vardı değil mi?Polemik oluşturmak için yazmıyorum ama yukarıda saydıklarımın hiçbiri olmayan ve çamur gibi HD kalitesi ile D-Smart nasıl Digitürk'e her türlü basar anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huaserk -- 2 Haziran 2012; 15:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

quote:

Doğruyu söylemek gerekirse D-Smart Mtv Live HD olsun,Vh1,Mezzo,MCM müzik kanalları,Net Geo kanalları,Discovery kanalları,History HD,Lig maçları,dünyanın en önemli spor kanallarıyla,haziran ve temmuz ayında çıkaracağı Hangoover 2,Rio,Çelik Yumruklar,Patrondan Kurtulma Sanatı,Harry Potter 2,Thor,Cars 2,Transformers 3,Super 8,Kung-Fu Panda 2 filmleriyle olsun,Amerika'dan 2 gün sonra ve aynı hafta çıkardığı kaliteli dizileriyle,kaliteli HD'siyle olsun Digitürk'e her türlü basar.

Durun,bu saydıklarımın hepsi Digitürk'te vardı değil mi?Polemik oluşturmak için yazmıyorum ama yukarıda saydıklarımın hiçbiri olmayan ve çamur gibi HD kalitesi ile D-Smart nasıl Digitürk'e her türlü basar anlamış değilim.

Dijiturk number one

• Az önce biten portekiz türkiye maçını D smart üyeleri şifreli yayın nedeni ile seyretmekten men edilmişler.Oysaki biz dijiturk ailesi olarak hem 77.kanaldan hemde trt1 hd den sorunsuz bir şekilde seyir keyfimize sunuldu.Diğer D smart forumlarında kendi üyeleri yerlere çarparken biz dijitürkü kalbimize koyduk.

• quote:

Çocuk gibiyiz, yaşım 8 - 10 aralarında iken büyüyünce böyle saçma sapan konuşmalar, tartışmalar asla olmaz sanırdım ama yaş 50 oldu her taraf böyle insanlarla dolu.

Size o güzel, bir başkasına bu, neden hakarete varan tartışmalar oluyorki hadi bunu beyinsel engelli biri yapsa es geçer normaldir deriz ama aklı başında gibi görünenlerde bunu yapıyor hemde ben ne üniversiteler bitirdim diyenler.

Benim işime digi gelir onu alırım bir başkasının parası yetmez hiç birini alamaz, bir başkası teledünya alır dünyanın en mutlu insanıdır.

İyide bize ne, sadece düşüncemizi söyleriz bak bunda şu var belki işinize bu gelir der açıklama yapar konudan çıkarız sidik yarıştırmakdan amaç ne.

Hocam burada toplanmamızdaki amaç dijitürkün güzel yanlarını paylaşmak hoş sohbetler etmek konu üzerinde diğer platformlar herhangi bir sorun yok.Rakip falan da değiliz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reset45

quote:

Çocuk gibiyiz, yaşım 8 - 10 aralarında iken büyüyünce böyle saçma sapan konuşmalar, tartışmalar asla olmaz sanırdım ama yaş 50 oldu her taraf böyle insanlarla dolu.

Size o güzel, bir başkasına bu, neden hakarete varan tartışmalar oluyorki hadi bunu beyinsel engelli biri yapsa es geçer normaldir deriz ama aklı başında gibi görünenlerde bunu yapıyor hemde ben ne üniversiteler bitirdim diyenler.

Benim işime digi gelir onu alırım bir başkasının parası yetmez hiç birini alamaz, bir başkası teledünya alır dünyanın en mutlu insanıdır.

İyide bize ne, sadece düşüncemizi söyleriz bak bunda şu var belki işinize bu gelir der açıklama yapar konudan çıkarız sidik yarıştırmakdan amaç ne.

Hocam burada toplanmamızdaki amaç dijitürkün güzel yanlarını paylaşmak hoş sohbetler etmek konu üzerinde diğer platformlar herhangi bir sorun yok.Rakip falan da değiliz.

Onu anladımda, anlamayıpta laf sokanlara diyorum.

Benimki seninkini döver hesabı yapanları, bende digiyi begeniyorum ama herkes begenecek diye bir kavramda yok.

Elbette doğru söylüyorsunuz. Herkez kendi kapısını süpürse sorun yok olmazda.trt 1 hd dün geceki maçı şifre girince heralde çoğu D smart kullanıcının aklı başına gelmiştir çamur atacak taraflarıda kalmamıştır.

• arkadaşlar...digitürk full paket abonesi arkadaşımdan geçmiş zaman izlediğim kadarıyla şifreli yayın salonlar paketinde yayınlanan filmlerinde kesinlikle sansürsüz yayın seyretmiştik...şimdiki zaman salonlar paketinin sansürlü yayına geçiş yapmasından korkuyorum...!!!...moviemax paketi sansürlü yayın yapıyormuş...!!!...dikkatinizi çekerim...!!!...bilgilerinize sunarım...!!!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...digitürk full paket abonesi arkadaşımdan geçmiş zaman izlediğim kadarıyla şifreli yayın salonlar paketinde yayınlanan filmlerinde kesinlikle sansürsüz yayın seyretmiştik...şimdiki zaman salonlar paketinin sansürlü yayına geçiş yapmasından korkuyorum...!!!...moviemax paketi sansürlü yayın yapıyormuş...!!!...dikkatinizi çekerim...!!!...bilgilerinize sunarım...!!!...

Sansür e HAYIR

• Mesajım bulunsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.