Şimdi Ara

Dijitsu Dijitsu DJT65S 4K Ultra HD 65' 165 Ekran Led Ekran Kendi Kendine Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 ay önce bimden aldığımız televizyon dün akşam birden bire kendi kendine resimdeki gibi oldu. Dışarıdan bakıldığında bir darbe yemiş gibi görüntü çıktı. Ama tv izlerken bu hale geldi. Akşam ve hafta sonu diye servisi arayamadım tabi garantisi var ama araştırdığım kadarıyla böyle bir arıza görmedim ve servislerinin de kötü olduğunu okudum . Bu arıza hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Dijitsu Dijitsu DJT65S 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Led Ekran Kendi Kendine Bozuldu

• Geçmiş olsun.. Panel patlamış. Değişmesi lazım ama servis kötü ise yorar. Kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

Geçmiş olsun.. Panel patlamış. Değişmesi lazım ama servis kötü ise yorar. Kolay gelsin

Hocam buna bir şey yapmadığımız halde böyle oldu peki bu garanti kapmasına girer mi uğüraştırırlar mı ?

• apocoban28 A kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında olan ürüne tabii bakmaları lazım. Siz arayın gelsin baksınlar. Ellerinde panel varsa zaten sorun aşılır. Yoksa işte yurt dışından gelmesi lazım. Burda servisin kalitesi ortaya çıkıyor.
    Siz ilk adımı bir oluşturun. Hemen arayın gelsinler. Sonra zaten tutumları belli olur..

• Abi son durum nedir ?

• geçmiş olsun durum nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.