Şimdi Ara

Dijital Radyolu Alarmlı Saatli bir alet... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • güle güle kullanman dileği ile.

    evinde radyosu güzel çeker umarım.

    hayırlı günler.
  • Teşekkür ederim... Radyosu, bulunduğum bölgede diğer ufak radyolar ne kadar kaliteli ise o kadar... Benim için yeterli...
  • Ben de evde radyoyu denedim... Gayet başarılı...

    Notebook'uma bağladım. Onda da bir problem yok... İyi bir hoparlör alternatifi oldu.

    Ses gücü zaten boyutlarıyla karşılaştırıldığında inanılmaz.
    Portatif setlerin bile 2x1W gücü olduğunu düşünürsek, bunun 2x2W gücü öne çıkıyor.

    Programını bilgisayara kurdum ama henüz mp3 yüklemeye sıra gelmedi.

    elentra'nın mesajından sonra anladım ki bu şarj problemi sık rastlanan birşey ve satıcılar hazırlıklı oldukları için hemen yardımcı oluyorlar. (bu sadece benim tahminim)

    tasshelhoff'a bu aleti hatırlattığı için tekrar teşekkürler...
  • merhaba dostum güle güle kullan aleti. radyo/mp3 sesini denedin mi acaba? yani alarmdayken ses otomatik olarak en yüksekte mi çalıyor, yoksa akşam hangi ayarda bırakıldıysa onda mı çalıyor?
  • Ya o ses ayarını denemedim ama denemeye gerek kalmadı. Kullanım kılavuzunda sıkı sıkı uyarmışlar, sesin en son ayarının yeterince yüksek olduğundan emin olun diye... Yani anladığım, en son hangi seviyede bıraktıysan, sabah o seviyede uyandırıyor. Müzikle uykuya dalan bir insan değilim ama aradığın özelliğin olmasını ben de isterdim... Ama şunu denerim... Kısık radyoda bırakıp, sonra normal alarmla yüksek sesle uyanmak, bakalım bu oluyor mu? Belki düz alarmın sabit bir ses çıkış seviyesi vardır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stanleykubrick

    Ya o ses ayarını denemedim ama denemeye gerek kalmadı. Kullanım kılavuzunda sıkı sıkı uyarmışlar, sesin en son ayarının yeterince yüksek olduğundan emin olun diye... Yani anladığım, en son hangi seviyede bıraktıysan, sabah o seviyede uyandırıyor. Müzikle uykuya dalan bir insan değilim ama aradığın özelliğin olmasını ben de isterdim... Ama şunu denerim... Kısık radyoda bırakıp, sonra normal alarmla yüksek sesle uyanmak, bakalım bu oluyor mu? Belki düz alarmın sabit bir ses çıkış seviyesi vardır.


    çok teşekkür ederim dostum. merakla bekliyorum cevabını. eğer alarmda yüksek çalıyorsa kesin alıcam
  • benim işyerimde saat 5 e kurulu alarm önce kıık sesle başlayıp zamanla gıcık derecede rahatsız edcici bir seviyeye ulaşıyor. biraz bekle istersen(yarım dakka kadar) belki radyoddada aynı tepkiyi veriri.

    hayırlı günler.
  • arkadaslar benim bi sorum olacak.. arkadas da dijital ve radyolu bi saat almıstı.. fakat nedense saat gec işlio yane bazen ayarlıyosun saati 10 saat sonra

    felan 1 2 saat ger kalmıs oluyor... saat bozuk die gidip degistirdi ama yeni aldıgında da aynı sorun var...

    diyecegim bu saatler prize takılıyken hep mi boyle gec kalıo?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Richy

    çok teşekkür ederim dostum. merakla bekliyorum cevabını. eğer alarmda yüksek çalıyorsa kesin alıcam


    Alarmını denedim. Kitapçığında sese ayarını çok düşük bırakmayın diye uyarmasına rağmen; ben denemek için sesi kısık ayarda bırakarak aleti kapadım. Alarm zamanı geldiğinde alet kendiliğinden açılıyor ve yavaş başlayıp sesi epeyce yükseliyor. Yani benim denememde aleti düşük ses seviyesinde bırakmam problem olmadı. Hem radyo ile uyandırma hem de müzik ile uyandırmada, ikisinde de denedim. ikisinde de alarm zamanında yüksek sesle çalıştı alet.

    Mp3 yüklemek için kullanılan program da oldukça kullanışlı ve basit... Sadece radyo kanallarını ayarlarken her bir hafıza kanalı için ayarı elle tekrar yapman gerekiyor. (Yani mesela 87den tarayarak 96.4e geldin. Onu 1. hafızaya aldın. 2. hafızaya yeni bir şey eklemek için 96.4den devam edemiyorsun. 2. kanalda otomatik olarak ne varsa -ki o da 89lu birşey oluyor genelde- oradan tekrar yukarı doğru çıkman gerekiyor. İstanbulda yayında çok fazla kuvvetli frenkans olduğu için ikide bir duruyor, o uğraştırıyor... Anlatabildim mi? Ya da ben beceremedim başka türlü... tasshelhoff biliyorsa basit yöntemini yazar belki...) Biraz uğraştıran şey o... Ama 10 tane hafızayı bir kez istediğin gibi doldurduktan sonra bir problem yok...

    Valla tasshelhoff'un da önceden yazdığı gibi ekranda saatin ufak olması dışında ben kötü bir özelliğini görmedim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: FeLiKS
    bu saatler prize takılıyken hep mi boyle gec kalıo?


    Benim bir arkadaşıma da bir iki ay önce Doğubank'tan Sony alarmlı saat almıştık. Analog radyolu, saat ekranı büyük olanlardan... O da haftada 10 dakika falan geri kalıyordu. Ama senin söylediğin gibi 10 saatte bir saat hata; sanki arıza gibi gözüküyor. Ya da kitapçığını okumalı, o konuda bir tavsiye var mı diye... Bu bizim Philips'in saatinin işleyişini birkaç gün kullandıktan sonra anlayabilirim. Ama bu konuda yine tecrübeli tasshelhoff'a dönebiliriz... Bir şikayeti olsaydı yazardı herhalde...
  • merhabalar.

    açıkçası saatinde bir geri kalma gözlemlemedim. bende mesai saatinde elektriğe bağlı akşam giderken şalterleri indiriyorum o bakımdan pilinden çalışıyor akşamları. henüz bir rahatsızlık gözlemlemedim.

    radyo kanallarının ayarlanmasının daha pratik bir yolu yok ne yazıkki.

    cihazdan çok memnunum.

    inşallah dahili pili uzun ömürlüdür.

    hayırlı günler.

    sizinkilerin paketlerinden taşıma çantası çıktımı? bende çıktı ve çok şık bi çanta.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tasshelhoff
    sizinkilerin paketlerinden taşıma çantası çıktımı? bende çıktı ve çok şık bi çanta.


    Ya evet bir sürü şeyi överken onu atladık. Güzel bir de çanta / kılıf çıkıyor kutudan... Belki cepte taşınacak bir alet değil ama istediğiniz yere götürebilirsiniz. Gerçi şimdi öğrenci evlerinde bile 2-3 tane müzik çalan alet oluyor ama kendi Top50 mp3ünüzü olur da yanınızda taşımak, gittiğiniz arkadaşınızın evine götürmek isterseniz hiç zorlanmazsınız... Giden kaldı mı bilmiyorum... pikniğe giderken de götürülebilir : ) Neticede Sony'nin Philips'in pekçok portatif müzik çalarından daha güçlü sesi var...

    Haydi bir de resmini koyalım son olarak şu aletin:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanleykubrick -- 12 Kasım 2006; 15:31:14 >




  • yorumlarınız için çok teşekkürler. philips gerçekten harika bir ürün yaratmış, tam ihtiyaçlarıma göre. böyle bir ürün bulabileceğimi zannetmiyordum. en kısa zamanda aleti alacağım.
  • Tesekkurler yorumlarınız için..
  • Bu philips shockbox acaba radyodan mp3 formatında kayıt yapabiliyor mu, diğer birçok radyolu mp3 oynatıcılarda bu özellik oluyordu genelde ama bu aletin özelliklerinde dikkatimi çekmedi, emin olmak için soruyorum.
  • hayır.

    ses kaydı yok.

    ne radyodan ne de sizin konuşmanızı kaydedebiliyor.

    hayırlı günler.
  • şu anda bu ürünü nerde bulabilirim 512 veya 1 gb birini almayı düşünüyorum!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.