Şimdi Ara

Dijital piyano için öneriler lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar! Ben uzun süredir piyano çalmaya başlamak istiyordum, bunun için de dijital piyano ile başlamak gerektiğini düşündüm. Çünkü daha düşük fiyatları var, normal akustik piyano almak istesem araba falan satmam lazım  Bu nedenle 12-16k arası fiyatta bir dijital piyano almak istiyorum, org değil dijital piyano. Ayrıca Jwin gibi markalar önermezseniz sevinirim, malum ürünlerinin kalitesi belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba Dijital piyano almak istediğinizi gördüm 12–16k TL civarında ürünler elbette başlangıç için uygun olabilir ama çoğu orta vadede yetersiz kalıyor. Tuş hissi pedal sistemi ve ses kalitesi sınırlı oluyor.

Bu yüzden size daha güvenli ve uzun ömürlü bir tercih önerebilirim

Siyah Dijital Piyano

Akustik piyanoya yakın tuş hassasiyeti sayesinde hem başlangıç seviyesinde hem de ileride rahatça çalabilirsiniz.

3 pedallı sistem sustain ve soft pedal fonksiyonları ile gerçek piyanoya yakın bir deneyim sunar.

128 polifoni ve geniş ses/ritim seçenekleri farklı müzik stillerini denemenizi sağlar.

USB MIDI bağlantısı bilgisayar ve müzik yazılımlarıyla kolay entegrasyon imkânı verir.

Bu piyano, orta vadede de sizi yarı yolda bırakmayacak, hem evde hem eğitimde hem de ileri seviyede rahatça kullanabileceğiniz bir yatırım olur.

Daha detaylı özellikleri ve satın alma imkânını buradan inceleyebilirsiniz: Mimoza Music – Arsenberg ADP1983BNG

Kısaca özetlemek gerekirse: Bu fiyat aralığındaki çoğu piyano kısa vadede iş görür.

Arsenberg ADP1983BNG ise hem şimdi hem ileride sizi tatmin edecek bir seçim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.