Şimdi Ara

dijital kompakt fot. mak tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yanımda rahat taşıyabileceğim ve önemli anlarımda beni mahçup etmeyecek bir makine arıyorum. fiyatı çok da önemli değil ama yine 1000 tl falan olmasın tabi :) internette Canon PowerShot SX260 beğendim ama fiyatına değer mi. bebek fotoğrafları falan çekmek için de kullanıcam hareketli çekiminin ve video çekiminin iyi olmasını istiyorum. uzaktan çekerim diye 20x modeli beğendim. ama dediğim gibi çok profesyonel değilim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden hepinize teşekkür ederim...

• soruma kimse cevap vermemiş. Ustalardan Cevap Bekliyorum. Neredesiniz.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/125470/canon-ixus-500-hs-gumus.aspx Küçüktür basçek olarak iyi bir makinedir zoomu da seni tatmin eder çok fazla para vermeyim diyorsan tavsiyedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir bakın çekilmiş bebek konulu fotolara. Size göre tatmin edici ise alın
    http://www.flickr.com/search/?q=baby&cm=canon%2Fpowershot_sx260_hs
  • Eğer para sıkıntı değil diyorsan sx260 da manuel mod da mevcud. Sx260 çok iyi bir makinedir tavsiye ederim. Yoksa ixus serisine yönel yukarda yazdığım makine gibi basçek bir makine alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı ayarlı modlara sahip en iyi f/p ürünü olan Canon sx150 öneririm. Ancak boyutları sx260 kadar ufak değil, biraz daha büyük. sx260 da gayet iyi bir makinedir.
  • Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkürler. Parası çokta önemli değil yeter ki fiyatına değer bi makina olsun 700-800 civarına kadar alabilirim sorun yok. aldığım zaman uzun süre kullanmak ta istiyorum o yüzden teknolojik olarak güncel olması da önemli tabi ama dediğim gibi önemli anlarda mahçup etmesin yeter bazen bir kere yakalarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.