Şimdi Ara

Dijital Cep Servis İzmir İBRETLİK --USTA (!) GELDİ-- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
29
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçları editleyerek paylaşırsan seviniriz.

Orijinalden alıntı: Python

Eh be dostum senelerdir yazıyorum şu bitpazarı çankaya oralarda adamlar cübbelide gezse önünde namazda kılsa ben müslümanımda dese inanmayacaksın,bende zamanında ilk çıkan iphone ekran dokunmatik bozuk olarak aldım,açtım baktım eleman digitizer giden kabloyu kesmiş filmi yani,ozamanlar internette digitizer ayrı lcd ayrı satılmıyor zor diye ayrılmıyor vs. diye bende dedim bitte adam telefoncu çok filmi lehimlerler heralde deyip gittim hata bizde dedik telefoncular zibille yedek parçası vardır en kötü yenisini takarlar ederler işte 2008 falan yıllardan,neyse gittim ben dolaşıyorum,bunların bir full telefoncu olan sokakları var orası neyse bende iphone tabi 10 dükkanın 5-6 bune abi nerden buldun vs. vs. bilen yok birtane arkadaş bulduk dükkan zaten tuvaletten bozmadır ordakilerin bilen biliyor neyse,abi ben bunu ayarlarım yaparım dedi,iyi dedim yapamazsan ama alırsın yenisini dedim,abi ayıp ediyorsun yaparız vs. hallederiz ederiz,bırak abi cihazı bakalım dedi,bıraktım cihazı dedi abi 1 saati alır,1 saate gelicem hallolur mu kesin dedim hallederiz dedi çıktım ordan yemeğe geçtim kahve içtim vs. geri döndüm dükkana,hallettinmi dedim ? abi bunun ekran filmi yırtılmış,dedim biliyorum ama ekran filmi değil dokunmatik filmi yırtık bu mal ekran filminide yırtmış,görüntü yok diyor,kasa zorlanmış izleri var dedim bune abicim kasanın haline bak,ekranın ... koymuşsun birde kasayımı yamulttun zorladın dedim,az ses yükselince baktım dükkana abidik gubidik apaçi 2-3 tane tipler doluşmaya başladı,bu telefonu verdiğim haline getir getirmezsen sen düşün dedim,halledicem abi vs. vs. dedim ister yap yapma sen düşüneceksin dedim bak ertesi güne gelicem işim var dedim çıktım,ertesi gün gittim dükkan kapalı,bizim mahallede it uğursuz diye dolanan bucada 1-2 tip var onları tanıyan arkadaşım vardı gittim derdimi anlattım bu arkadaşları bulduk konuştuk hallettik,bunlar meğersem zamanında bitte teyp satan bir dükkan vardı,çalıntı araba teypçi tabi bunlar abi hallederiz buluruz adını sanını dediler halledin dedik,ben ondan sonra bulaşmayıp arkadaşıma devrettim olayı detaya girmeyeceğim,bunlar elemanı bulmuşlar dükkan sahibini vs. herşeyi telefonu nasıl hallettiler bilmiyorum ama ekran sıfır kasa sıfırlanmış şekilde geri aldım,belkide başka cihazdı bilemiyorum ekran resmi vs. aynıydı neyse telefonu kullandım öyle,neyse olay biraz karışık ordakilerin alayı onun bunun evladı şerefsizin önde gidenidir orda düzgün esnaf yok,oraya anca korsan cd dvd oyun almaya giderdik taaa seneler öncesi hatta daha önceside eski bit pazarı kurulurken eşya vs. alıyorduk,ozamanda şerefsizler vardı ama böylesi olmuyordu şimdide böyle ben bu olaydan sonra hiç gitmedim çankayaya gitmek isteyenleride uyardım,gitmeyin etmeyin diye hele hele bu telefon işinde hallederiz ederiz bize güven,yok ben yapıcam ustayım zartım zurtum diyen adam yalancının en önde bayrak taşıyanıdır,iş hayatında da böyle çevrende de böyledir,böyle 1 şeye hertürlü atıp tutuyorsa bilki yalancının en önde bayrağı taşıyanıdır dediğim gibi gitmeyin arkadaşlar hırsızı uğursuzuda bol zaten hani değil telefon tamiri ordan telefona kapak bile almayın.

okulum ve dershanem çankayada,
    arkadaşa kefilim ne kadar it uğursuz varsa orda

• Güzel csb. Cihaz Amerika'ya gittiğinde nasıl tamir edilmez?? Hadi diyelim cihazı tamir edemediler. Bu cihazın garantisi devam ettiği için sana yeni ürün verirlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Torror

madem tamir edilmeyecek Amerika'ya neden yolluyorsun? ilk serviste iki üç gün kalacak vaktin yok ama Amerika'ya gidip gelecek kadar var öyle mi?

Hocam önceki sayfalarda defalarca açıkladım. Cihazın kamera bazen çalışıp baEn çalışmıyordu. Orda çalışacağı tuttu. Degisim olmadı o yüzden. Böyle csb mı olur firma ismi veriyoruz. Bimer başvurusunu gösteriyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnstagram: LeatrixCreative
  • Hocam bu servis dediğin izmiriphoneservis mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sefa67

Hocam bu servis dediğin izmiriphoneservis mi?

Evet.

İnstagram: LeatrixCreative
  • sert kayaya toslamış servis sonuçları bilgilendirirseniz iyi olur burdan :)

üniversiteye kadıköy meydandan kalkan otobüslerle yeditepeye giderdik arka sırada oturan arkadaşım adı onur anakartı bozulmuş+2-3 şey alim dedi yanında döviz vardı dedim bekle acele etme kazıkcıdır buralar uraniuma gidelim gittik oan istediğimizi bulamadık hemen çaprazda yazıcıoğlu işhanına girdik(ozaman vatan pc yok yada online siteler) ilk giriş ve üstte zaten sağlam yerler var exa gold kat çıktıkça dolandırıcı barzo tipler korsan cdciler ve elemanları zaten sizi dükkanlara çekmeye çalışıyor neyse her kat çıktıkça bakıyoz bitane tuvaletten çok az büyük dükkan 4.yada 5katda dedim girmiyelim dedi işte yanımda dur çoçuk çıkardı verdi bitane bide ram aldı sonra ordan okula geçtik akşam dönüşte onun eve geçtik anakart çalışmıyor ne yaptıysak olmadı
    ertesi gün sabah hemen gittik ilk derside yedik neyse elemana anlattık durumu bizi almıyor servise ama kuş bakışı herşey ortada zaten bu eleman ne desin siz bırakın biz yaparız çalışır halini size gösteririz şüphelenmedik bırakdık kasayı direk
    geldik akşam bunların süperdükkanlarına biz anakartı yakmışız cpuyuda aynı anda yakmışız dedim hiç görüntü gelmedi biz aldığımzdan beri bişey yapmadık anlamıyor aynı şeyi tekrarlıyor dedim sene bize görüntü vermedin hani sağlamdı bizde yalan yok kardeş vs ben sinirlendim çıktım dışarı aldı parçalarını arkadaşım gittik mecidiyeköye sen bozuk bordu kitle bize +sağlam çalışan cpuyuda çal bozuğu tak hem bozuk borda para verdik+cpumuzuda çaldılar

bu tarz yerler barzo tiplerdir yalan ustasıdır kendini sürekli öven birinden uzaklaşarak kaçın baştan ofsayt wcden farksız dükkanlarında size birşey vermez olanıda çalarlar...

• bu teröristlere orda dükkan açmaya izin veren kuruluşların .........
    hayır abi bit pazarındaki çalışan hıyarların hepsimi at hırsızı gereksiz insanlar olur ya.Oraya o kadar malı seçmecemi yapmışlar anlamak çok zor.

İşlemci: Intel Pentium III@933Mhz | Ram: 256MB PC133 SDRAM | Anakart: Intel Onboard | Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6200 AGP@128MB | Ses Kartı: Sound Blaster 16 CT2800 ISA | HDD: Seagate Barracuda 30GB | PSU: Antec 300W | Monitör: Philips CRT 107E66 | OS: Windows XP Pro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Birgun cankayadaki butun telefon dukkanlarina benzin dokup yakacagim ;) bi tane adam cikmaz mi hepsi tokatci

yardım istersen pm atabilirsin

İşlemci: Intel Pentium III@933Mhz | Ram: 256MB PC133 SDRAM | Anakart: Intel Onboard | Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6200 AGP@128MB | Ses Kartı: Sound Blaster 16 CT2800 ISA | HDD: Seagate Barracuda 30GB | PSU: Antec 300W | Monitör: Philips CRT 107E66 | OS: Windows XP Pro.
  • e peki izmirde önerebileceğiniz bir yer var mı ? o zaman çankaya haricinde iphone servisi yapan ?

Şansın gerçekleşmesi için önce siz hazır olmalısınız. Şans hiçbir zaman aptalların peşinden koşmaz.
    Darrel Royal
  • Takip. Sonda dediğiniz gibi telefon yalan oldu :D umarım hakkınızı alırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Önçelikle selamlar arkadaşlar ben dijital cep servis mehmet usta bu arkadaşa firma çalışanı ve bu cihaza müdahale eden olarak cevap hakım dogdu İzninizle cevap vermek istiyorum. şimdi bu arkadaşımız müşterimiz diyemiyorum çünkü biz izmir cankayada 20 yıldır aynı yerde aynı meslegi icra ediyoruz malum bir insan müşterilerine zarar verirse 20 yıl o sokakta barınamaz. şimdi gelelim cevabına bu konudaki arkadaş bize 4 farklı firmayı dolaştırıp gece geç saatlerde tam kapatmak üzereyken geldi bizde prensip olarak başka firma tarafından kurcalanmış cihaz bakmadıgımızı eger basit bir işlemse kendisine yardımcı olucagımızı söyleyip servise cihazı aldık kendi gözü önünde cihazını açtık tamamen darbeden param parca olan kamera ve kamerayı destekleyen çiplerin kırık oldugunu gördük bunu kendinede gösterdik. kameradan olmadıgını cihazında başka sorunlar oldugunu cihazın mavi ekrana düştügünü gördü yardımcı olamazmısınız diye sordu risk verdik sonuta onarım bu malum darbeli cihaz elimizde kalabilir dedik. bize siz nasıl bir firmasınız istanbulda xxxxx bir firma var onarımı yapıyor yaptıgı onarımı videoya çekip cd olarak yoluyor vs.vs bir çok tanımadıgımız bir firmayı över gibi şeyler söyledi bizde madem öyle neden bize geldin dedik .işte işi açilmişte yoksa istanbula yoluyaçakmış vs vs diye söyledi başka bir firmanın reklemını yapar bir vaziyette konuşmayala bize hiç alakasız şeyler söyledi sevgili kardeşim el elden bilgi bilgide üstünür istersen oraya götür ne yani siz bilgisizeniz neden çihazıma baktınız diye çirkin çirkin laflar etmeye başlayınca ben nede olsa müşteri haklıdır düşünçesi ile bu arkadaşıma sakin davranıp cihazını kendisine iade ettim sonrası tehdit vari şeyler söylüyerek xxxx bir firmayı överek gitti zenederimki bu yazdıgı yazıların karşılıgını o övdügü firamadan aldıki bu kadar yalan yanlış şeyler yazmış..
    biz izmir cankayada 20 yıllık bir firmayız inetrenette araştırın bu adamdan başkada bize tek satır şikayet eden laf yazan yok rekabet çok güzel birşey ama bu tarz rakip firmaların yazdırdıklarına lütfen kanmayın benim firam adım adresim ismimi burdan bu yazıya kapak olsun diye yayınlıyorum eger bir tek şikayet bu tarihe kadar bulursanız agzınıza geleni söyleyin . siz forum üyelerinden ricam bu tarz kötü niyetli insanlara güvenmeyiniz saygı ve sevgilerimle.
    bilgilerim Mehmet yıldız dijital cep servis 1360 sokak no 18/a cankaya İzmir iş tel 0232 4830088 gsm 0553 4344111
    @kerim35

• profesyonel cep serv P kullanıcısına yanıt
    birde ekledigin videoyu youtobe ben ekledim 2009 yılında sen ya açemisin yada çok yalançı firme avuktlarımız seni bu yazdıkların hakında gerekli şikayetleri bulunaçaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty.One.Pilots -- 15 Ekim 2014; 13:26:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: profesyonel cep serv

birde ekledigin videoyu youtobe ben ekledim 2009 yılında sen ya açemisin yada çok yalançı firme avuktlarımız seni bu yazdıkların hakında gerekli şikayetleri bulunaçaklardır.

şunu Türkçe yazsaydınız daha iyi olurdu
    birde kaç tane avukatınız var merak ettim avukatlarımız demişsiniz?

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Sadece sen değil, senin gibi olanlar da 20 yıldan fazla barınıyor oralarda. Acı ama gerçek. Ayrıca forumda attığın mesajları da gördük bence fazla zorlama.

sevgili kardeşim bu arkadaş bizle aynı meslegi yapan başka bir telefoncu ismi kerim soyadı mirekullu sadece bizi kötülemek için bu tarz bir paylaşımda bulunmuş bana inanmıyorsan kerimin kendi profilinde satıgı ürünlerde gitti gidiyor hesabı var bir bak kaçtan att simlook açmış att simlook ve bu tarz işleri biz telefoncular yaparız birde beni tanımadan böyle şey yazman çok hoş degil bak gel gör adres ve telefon verdim tanı iş yaptır istedigini yaz tek satır itiraz etmem ama hoş degil hiç kusra bakma istersen sana link atıyorum bir bak bu yazıyı yazan ne iş yapıyor gör ..http://profil.gittigidiyor.com/mirekulu1
    saygılarımla.teşekürler.şimdi merak ediyorum hani kerim bey bize söyledigin istanbuldaki firama senin telefonunu yaptımı yaptı ise neden onları neden paylaşmadın paylaşta bunları sana kim yaptırıyor inan çok merak ettik bizde bilelim baştan sona yalanlarla dolu hitamlarını kim ve kimler için yaptın karşılıgında ne aldın eklede onlarıda görelim.teşekül

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.