Şimdi Ara

Dijital Cep Servis İzmir İBRETLİK --USTA (!) GELDİ-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
29
Favori
5.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun hocam içim gitti valla güzelim cihazı mahvetmiş lavuk..İzmirdeyim Çankayadaki çakallardan bir kere alışveriş yaptım ve son alışverişim oldu. dolandırdıkları insanların hesabını nasıl vereceklerini düşünmeden devam ediyorlar fakire fukaraya bilmeyen cahile kaktırıyorlar çakma cihazları orjinal diye.Tuvalet kadar dükkanlarla altlarına en dandiği 320D BMW'ler çekiyorlar hesap edin.
    İzmirdeki arkadaşlara sesleniyorum bu çakalları daha fazla zengin etmeyin!!!
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Heyecanla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum şu an senin yerinde olsam telefonun parasını ödetirdim o adama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Part 4 yayında beyler. Farkındayım biraz uzun oldu kusura bakmayın. Tün ayrıntılarıyla olyı sizde yaşayın istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Part 4 yayında beyler. Farkındayım biraz uzun oldu kusura bakmayın. Tün ayrıntılarıyla olyı sizde yaşayın istedim.

Hocam afedersiniz ama o telefonun parasını ondan almalısınız dava edin alın birşeyler yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk andan itibaren heyecanla takip ediyorum
    Son durum su an telefonun calisiyormu ve calismayan kisimlari neler ve yasal islem yaptirmayi planliyormusun?
    Iyi forumlar

• Çok eksik oldu sanki sonu. Adam hiç fire vermedi üstünü kapattı nasıl takip edeceksiniz bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Çok eksik oldu sanki sonu. Adam hiç fire vermedi üstünü kapattı nasıl takip edeceksiniz bunu?

Hocam biz dh liyiz biliyorsun yazının sonunda yazdığım gibi iş burada bitmedi part 5 gelecek..

aslında şuandada yazarım ama parmaklarım yoruldu inanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 22 Ağustos 2014; 20:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

ilk andan itibaren heyecanla takip ediyorum
    Son durum su an telefonun calisiyormu ve calismayan kisimlari neler ve yasal islem yaptirmayi planliyormusun?
    Iyi forumlar

Hocam telefonun son durumu çalışmıyor. Yasal işlemler kısmını part 5 de yazacağım. Ama bir tüyo daha vereyim benim birşey yapmama gerek kalmayadabilir.
  •  Dijital Cep Servis İzmir İBRETLİK --USTA (!) GELDİ--

Dijital Cep Servis İzmir İBRETLİK --USTA (!) GELDİ--

Satış pazarlama çalışmaları... Şunları bulup buraya koymaya utanıyorum yemin ederim. Nasıl bir hata yaptım şaşılacak şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 22 Ağustos 2014; 20:49:00 >

• Apple konusunu merakla bekliyoruz dostum
  • Anlatirken ustanin(!) yuzu gozumun onunu geldi, ozellikle mavi ekran kisminda
    Umarim sonu dusundugum gibi olur hocam heyecanla bekliyorum
    Ve tekrar gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Anlatirken ustanin(!) yuzu gozumun onunu geldi, ozellikle mavi ekran kisminda
    Umarim sonu dusundugum gibi olur hocam heyecanla bekliyorum
    Ve tekrar gecmis olsun

Hocam orada olmalıydınız gerçekten o yüz ifadesini unutamam. aynanda bir çok farklı duyguyu tattı usta! mız.
    Sonu güzel bitecek hocam inşallah. Ben artık telefonunda falan değilim inanın. İnsanlar madur olmasın yeter benim için.
    Türkiyenin önde gelen forumlarının hemen hepsine konu açtım şimdiden binlerce kişiye ulaştım. Oda bana yeter inanın.

• Bana csb gibi geldi. Telefonu apple a yolladiniz yok yapamayiz dediler, sizde amerikaya yolladiniz ve sonuc alamadiniz. Im out see ya

• quote:

Satış pazarlama çalışmaları... Şunları bulup buraya koymaya utanıyorum yemin ederim. Nasıl bir hata yaptım şaşılacak şey...

Hocam usta buralardada ağır darbeye ve şok olmalara devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

Bana csb gibi geldi. Telefonu apple a yolladiniz yok yapamayiz dediler, sizde amerikaya yolladiniz ve sonuc alamadiniz. Im out see ya

Hocam bu olayla ilgili başka bir konu açmıştım. Telefonun kamerası bazen çalışıp bazen çalışmıyordu. Amerikaya yolladığımda çalışacağı tutmuş ve birde oradaki çalışan telefon simkilitli demiş bakmamış telefona. Olay olduktan sonra foruma konu açtım anlattım zaten ararsanız bulursunuz.
  • quote:

Bana csb gibi geldi. Telefonu apple a yolladiniz yok yapamayiz dediler, sizde amerikaya yolladiniz ve sonuc alamadiniz. Im out see ya

Ustanın çırağı mısın sen de

• quote:

Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots

quote:

Hocam usta buralardada ağır darbeye ve şok olmalara devam ediyor.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam ağır darbeli ustamız zamanında madur olmaktan son anda kurtulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 22 Ağustos 2014; 21:13:16 >

• breaking bad'e rakip olucaksın az kaldı
  • quote:

quote:

Hocam bu olayla ilgili başka bir konu açmıştım. Telefonun kamerası bazen çalışıp bazen çalışmıyordu. Amerikaya yolladığımda çalışacağı tutmuş ve birde oradaki çalışan telefon simkilitli demiş bakmamış telefona. Olay olduktan sonra foruma konu açtım anlattım zaten ararsanız bulursunuz.

Hmmm ferisss buna inandiii

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.