Şimdi Ara

Dignitas vs Alliance Maçının Son Anları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battle of the Atlantic turnuvasının Dignitas - Alliance maçının sonunda Dignitas base'e hapsolurkene..

Alliance takımından Froggen ve Wickd LoL severler ve Dignitas takımından özür dilediler.

Froggen özür postu

Wickd özür postu

• merak ettim eve gidincd bakiyim bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden özür diliyorlar ki her şey neden bu kadar ciddi olsun biraz cıvımakda iyidir bir daha olsa eğlenceli olur en sondaki adam maçta o kadar eğlenmemiştir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 16 Aralık 2013; 18:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Neden özür diliyorlar ki her şey neden bu kadar ciddi olsun biraz cıvımakda iyidir bir daha olsa eğlenceli olur en sondaki adam maçta o kadar eğlenmemiştir bence

Çok uzattıkları için dalga geçtiler gibi göründü. Ondan dolayı özür diliyorlar.
  • ayıp olmuş gün gelir biri de sana yapar anlarsın herşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Neden özür diliyorlar ki her şey neden bu kadar ciddi olsun biraz cıvımakda iyidir bir daha olsa eğlenceli olur en sondaki adam maçta o kadar eğlenmemiştir bence

Karşı takıma saygısızlık olarak düşünmüşler, bende maçı izlerken aynı şekilde güldüm ve hemen ardından yaptıklarının saygısızlık olduğunu düşündüm. Resmen dalga geçtiler, fairplay denen bir şey var. Özür post'u bekliyordum çok çabuk geldi doğrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sınıf bi takım 1. sınıf bi takımı yenince şımarmışlar biraz olur öyle hak vermek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle mal mal hareketler yapanlara tav oluyorum adam gibi bitirceksen bitir ne dalga geçiyorsun karşı takımla .
  • evet orda seni izleyen binlerce insanın karşısında komik duruma düşmek kötü bir his olsa gerek bir düşünün size yapsalar ne hissederdiniz?
  • Az biraz yapıp nexusu alsalar tamam da bu kadarı abartı , karşı takıma saygısızlık.Base e hapset bekle öyle , ne demek bu ?Bi gambitle fnaticle oynarsalar aynısı kendisine olunca da güler mi acaba froggen tipsizi.
  • Özüre gerek yoktu bence
  • Bırakın çocukları eğlensiler bu sezon kazanabilecekleri nadir maçlardan LCS te yeterince somurtacaklar.
  • Froggen hep böyle. Gambit'e de yaptılar. Daha World Championship'te bulunamayan biri için fazla egoya sahip.
  • Ben böyle büyük turnuvalarda bu tarz hareketlere karşıyım.Sen profesyonelsin, rakibin de profesyonel.O oyun şansları yaver gitmemiştir yenilmişlerdir, dalga geçmek niye?Git al Nexusu bitir işte.Umarım kendilerine de aynısı yapılır ama bu hareketi yapacak basit bir takım aklıma gelmiyor şuan.
  • Aynı şeyi size yapsalar :D
  • hakkaten abartmışlar ayıp olmuş trdeki master yi ile penta atıp gg easy diyen ergenler gibi
  • bu turnuvalarda bu tür hareketlerde yasak olmalı
  • best disrespect tournaments.
  • abartmıslar ve dalga gecmısler gıbı degıl gayet acıkca dalga gecmısler yaptıkları saygısızlık
  • belki froggen ve wickd easy yazmıştır all chatten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.