Şimdi Ara

digiturkplay silverlight sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gs maçını silverlight izleyemiyorum. sadece bende mi var acaba bu sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

gs maçını silverlight izleyemiyorum. sadece bende mi var acaba bu sorun.

indirdiniz mi ?silverlighti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de acılmadı silverlight.hatta yayınlarda yok 1 ve 2 var onlar da infinite yayın
  • canlı destekle görüştüm. silverlight kaldırılmış. bu çoklu izleme silverlighttan izleniyordu çaresini bulamadılar demekki kaldırdılar.
  • silver yayın kalktı diyolar
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    aynı saniyede mesaj atmak ilginç olmuş :)
  • quote:

canlı destekle görüştüm. silverlight kaldırılmış. bu çoklu izleme silverlighttan izleniyordu çaresini bulamadılar demekki kaldırdılar.

nasıl coklu yayın hocam? ben de infinite kötü görüntü veriyordu ondan izliyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu çözünürlük sorunu
    3 yıl önce açıldı
    silebilirsiniz
    9 sa. önce açıldı
    Tizen Tv YouTube Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

quote:

canlı destekle görüştüm. silverlight kaldırılmış. bu çoklu izleme silverlighttan izleniyordu çaresini bulamadılar demekki kaldırdılar.

nasıl coklu yayın hocam? ben de infinite kötü görüntü veriyordu ondan izliyordum

silverlight yayını birden çok kişiye izletebiliyordun. o yüzden kapatmışlar. aynen octo çok kötü gözlerim acıdı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 1 Kasım 2013; 22:20:58 >
  • .HonouR. kullanıcısına yanıt
    vala yıllardır alıyorum digiturkplayi daha yeni öğrendim bu konu yıllar önce acılmalıydı
  • dün hiçbir şekilde maçı izliyemedim geçen sene full takılmasız izliyordum bu sene sıçtı
  • Alırken ben o yayın için de ödeme yaptım böyle saçma bir şey olabilir mi yahu ? Eski bilgisayarımdan bakıyordum ara sıra flash yayını tam ekran izlemek mümkün değil, silverlight iyiydi yine bir derece.
  • toplu şikayet falan yapılırsa geri gelir belki
  • Bugün maçı infinite ile izledim (1200k). Ara ara anlık fluleşmeler dışında yayın fena değildi....
  • Silverlight çoklu izleme nedeniyle kalktı ise burada nasıl yapıldığını birisi yazsa da merakımızı giderse bari. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.