Şimdi Ara

Digiturkplay SD yayında tek maç kaç mb çeker?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ilk defa digiturkplaydan maç seyredeceğim, internetim kotalı o yüzden mesela orta kalitede izlesem yaklaşık kaç mb gider merak ediyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

Bugün ilk defa digiturkplaydan maç seyredeceğim, internetim kotalı o yüzden mesela orta kalitede izlesem yaklaşık kaç mb gider merak ediyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Tavsiyem eyDSL diye bir program var ben internetim kısıtlı oldugu biryerden izleriken onu açıpta izliyorum sağ alt köşede ne kadar veri çektiği ne kadar kota harcandıgı yazıyor ben genelde 1 gb lık telefonun internet paketiyle 1 maç falan cıkarıyorum + kota da kalıyor ama daha düşük görüntü kalitesinde daha da az tüketecektir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

Bugün ilk defa digiturkplaydan maç seyredeceğim, internetim kotalı o yüzden mesela orta kalitede izlesem yaklaşık kaç mb gider merak ediyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Tavsiyem eyDSL diye bir program var ben internetim kısıtlı oldugu biryerden izleriken onu açıpta izliyorum sağ alt köşede ne kadar veri çektiği ne kadar kota harcandıgı yazıyor ben genelde 1 gb lık telefonun internet paketiyle 1 maç falan cıkarıyorum + kota da kalıyor ama daha düşük görüntü kalitesinde daha da az tüketecektir sanırım.

Aslında ben 3g ile girdiğim için nekadar harcadığını görebiliyorum, sadece maçtan önce merak ettim ne kadar harcıyor diye zaten maç zamanı belli olacak umarım çok yemez

• 600kbps de izleyeceksen 500-700 mb arası çeker
  • görüntüden feragat edip 600 kb ile izlersen maç 90 dk uzatmalar v.s 100 dk dersek (devre arası kapattığını düşünürsek)

1 maçı 600 mb kota ile izlersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv kartı ile kaç kanal
    14 yıl önce açıldı
    Günün maçları - 4 Ekran
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.