Şimdi Ara

Digiturk yeni kuruluma DCR OPTV 3900 verdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 5 yıldır digiturk üyesiyim, yeni evlendim ve yan odayada hanım için standart paketli bir digiturk aboneliği aldım. digiturk teknik servisi geldi ve ilk aboneliğimle verilen dt5001 kutuyu dt5002 ile değişti. yeni kurulum içinde dt5002 kurmak istedi ama aktivasyon verilmediği için eski model dcr optv 3900 diye gri renk kocaman bir kutu koydu.

zannediyorum bu kutu çok eski bir kutu ve görüntü kaliteside hiç hoşuma gitmedi. 106 ekran lg hd ready plasma tv kullanıyorum. diğer kutu ile karşılaştırdığımda görüntü kalitesi çok düşük geldi acaba görüntü kalitesi dt 5002 kutuyla farklımıdır? ayrıca kutu çok büyük ve gerçekten çok çirkin. bu kutuyu digiturk ten nasıl değiştirebilirim. ne bileyim aboneliğimi iptal ettireceğim yada menun kalmadım desem fayda edermi. bu kutu hiç içime sinmedi yardım lütfen

• aslında sd cihazlar içinde en beğendiğim cihazlardan biriydi bu cihaz. İnteraktif kanalaarı destekler ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

aslında sd cihazlar içinde en beğendiğim cihazlardan biriydi bu cihaz. İnteraktif kanalaarı destekler ayrıca.

Aynen katılıyorum. Pace çıkana kadar 2 sene kullandım çok memnun kaldım, görüntü kalitesi aynıdır, tv nin arkasındaki diğer scart girişine tak kabloyu, netliğin değiştiğini göreceksin. Kumandası omega serisi akıllı kumandadır, televizyona ayarlayabilirsin, içinden çıkan kullanma kılavuzunun arka sayfasında kumanda kod listesi var tv nin markasına göre programlayabilirsin.
  • Goruntu butun cihazlarda ayni
  • o zaman tek fark kutunun boyutu demekki. neden digiturk hala eski kutu verir anlamıyorum. bu kutu yenilerin abartısız 3 katı...
  • Bu kutu cw kart kullanmıyormuydu digiturk cw leri kapatmamışmıydı?
  • ben de bundan da eskisi var , 37 ekran tuplu tv ye bagli. taahuut sonunda uyeye gecenlerden bir model
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.