Şimdi Ara

Digitürk ve TRT2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRT 2 nin ve TRT 3 ün aynı yeri paylaştığının uzun bir süredir farkındayım.

Fakat hala içime sindirebilmiş değilim.Malum 24 aylık taahhüt le 9.90 lık paket üyesiyim.Neden TRT2 gibi çok kaliteli bir kanala yer yok.

Ben kaç kere email attım kaç kere müşteri hizmetleri ile konuştum ellerinden gelen bir şeyin olmadığını söylüyorlar.

Güya millet TRT 2 izlemiyormuş.Bence bu Türk milletine yapılan büyük bir saygısızlıktır.

İşin aslı TRT2 nin ticari cazibesinin olmaması.Frekans yoğunluğunu bahane edip bir köşeye attılar.

Bu işin sonunu bırakmıyacağım.Zaten şu 24 ay dolsun ilk işim digitürk çanağını Türksata çevirmek olacak.

Arkadaşlar bu durum gerçekten TRT 2 gibi büyük bir kültür kanalına yapılan en adi bir haksızlıktır.Lütfen digitürk üyesi iseniz bunu dile getirin.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 30 Temmuz 2008; 17:17:14 >

• Haklısın bence cevap gelmesini beklemelisin!
  • sanırım trt4 hiç yok:(
    evet bunlar ticari kanallar değil ama parasını vergiler yoluyla ödediğimiz bizim kanallarımız...
    tabi burda trt yönetimininde suçu var...
    elbetteki kaliteden ödün vermemeleri gerek ama biraz daha izleyiciye sıcak gelen yapımlara yer vermeleri lazım
  • Ulusal ve yerel kanallar Digiturk ve Dsmart'ta aynı şekilde yer almıyorlar. Dsmart kapsadığı uydudaki kanalları ücretsiz bir şekilde alıp yayınlıyor. Digiturk'te olan kanallar ise Digiturk'e para ödüyorlar. Reklam pazarlarını büyüttükleri için. Ancak devlet televizyonu Trt ödemiyor. Bu nedenle Digiturk Trt1'i direkt Trt2 ve Trt3'ü dönüşümlü yayınlıyor. Tabi ben de bunu desteklemiyorum. Trt2 ve Trt3' ün aynı anda yer alması gerektiğini düşünüyorum...
  • Gerçekten büyük saygısızlık
  • bu arada sanırım olimpiyat süresince trt3 digiturk 75. kanalda.
  • 75. kanalda da geçici mi kalıcı mı onunda öğrenemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 08.08.2008 – 24.08.2008 tarihleri arasında TRT-3 kanalında Pekin olimpiyatları yayınlanacak.
    Bu süre boyunca TRT-2 kanalı 39 nolu kanalda, TRT-3 kanalı 75 nolu kanalda, TRT-3 HD kanalı ise 375 nolu kanalda yayın yapacak. Bu süre sonunda TRT-2 kanalı dönüşümsüz olarak 39 nolu kanaldan yayına devam edecek, TRT-3 ve TRT-3 HD kanallarının yayınına son verilecek.
  • Trt 2 yok mu? Yazık gerçekten, Trt 2 kanalı doğru düzgün yayın yapan bir kaç kanaldan biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: grrdn

Trt 2 yok mu? Yazık gerçekten, Trt 2 kanalı doğru düzgün yayın yapan bir kaç kanaldan biri

İyi okuyamadın galiba TRT2 olacak yazıyor orada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.